“مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید
این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
با تشکر از دوستای عزیز بابت راهنماییشون و همینطور عمو کاظم! و مافیای کنکور عزیز
من با بررسی که خودم کردم و (البته راهنمایی شما دوستای عزیز) از اونجایی که پاسخ تشریحی واسم خیلی مهمه ، و همینطور از قلم آقای مویینی خوشم اومد تصمیم گرفتم از جامع خیلی سبز استفاده کنم و برای تستای تکمیلی و مرور و جمع بندی هم کتاب جمع بندی خیلی سبز رو تهیه کردم.
هرچند سیرتاپیاز هم از نظرم کتاب واقعا خوبیه. مخصوصا پیش دانشگاهیش. اما پاسخنامش یک مقدار نسبت به خیلی سبز توضیحات مختصرتری داره.
بازم از همتون ممنونم
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
نظام جديد بوضوح با اضافه شدن دكتر كوروش اسلامي به تيم تأليف خيلي سبز، بهترين كتاب رياضي جامع رو كنار تخته سياه ارائه كردن.
لطفا اگر نياز و خلأ داريد، به كلاس مراجعه كنيد كه بتونيد تعامل داشته باشيد با استاد.
هيچكس صرف dvd ديدن نديدم رتبه اي بهتر از 3000/4000 منطقه بياره!
حماقت محض در كالبد مغالطه مؤسسات!
Mathematics, rightly viewed, possesses not only truth, but supreme beauty—a beauty cold and austere, like that of sculpture, without appeal to any part of our weaker nature, without the gorgeous trappings of painting or music, yet sublimely pure, and capable of a stern perfection such as only the greatest art can show. The true spirit of delight, the exaltation, the sense of being more than Man, which is the touchstone of the highest excellence, is to be found in mathematics as surely as poetry
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)