من دو سال پشت کنکور موندم و خب نتایج بهتری گرفتم امیدوارم تو سال سوم بترکونی
به هدفت فک کن قطعا خیلی کمکت می کنه
وااای خیلی فوق العاده خیلی حالم بهتر شد
در مورد زبان حدستون درسته من تایم کم اورم وگرنه در ازمون های کانون اکثریت درصد زبانم بالای 80 درصد بود
فیزیک درسیه که من اصلا ازش خوشم نمیاد ولی میدونم برای اینکه به اون هدفی که میخوام برسم باید خیلی خوب بخونمش به نظر شما کدوم استاد فیزیک الا بهتر هست؟؟
خیلی ممنون ازتون بابت راهنمایی های ارزشمندتون من پاسختون رو پرینت خواهم گرفت تا همیشه داشته باشم امیدوارم
هر کسی که زحمت کشیده به چیزی که لیاقتشو داره امسال برسه
با آرزوی موفقیت و بهترینا برای شما jhasani@
مشاوره دوران جمع بندی
با دانشجوی دانشگاه تهران
Telegram ID :@Naseri199
" با جمع بندی صحیح درصد درس زیست را میتوان حداقل ۳۰% بهبود بخشید"
مشاوره دوران جمع بندی
با دانشجوی دانشگاه تهران
مشاوره دوران جمع بندی
با دانشجوی دانشگاه تهران
_ خواهش میکنم، لطف دارید؛
_ در مورد زبان چه عالی؛ امسال حتما 36 تا عمومی رو بزنید، هم عمومی رو می ترکونید و هم توی تنظیم وقت خیلی قوی تر میشید.
_ در مورد فیزیک، ببینید کدوم استاد رو بهتر متوجه میشید؛ هر چند که مطمینم شما بدون فیلم هم شاخ فیزیک رو می تونید بشکنید ولی اگه فیلم هم ببینید(حداقل در مباحثی که مشکل دارید) میتونه بهتون کمک خوبی بکنه؛ فقط یادتون باشه به خودتون تلقین نکنید که از فیزیک خوشم نمیاد؛ کسی که زییییست رو بتونه بالای 70 بزنه(و امسال ان شاالله بیاد بالای 80) و همینجور درسای دیگه مثل عربی، ریاضی و ... رو از پسش بربیاد، فیزیک در مقابلش، چاره ای جز تعظیم نداره.
_ نهایت نهایت تلاشتون رو بکنید(کیفی و کمی؛ مخصوصا کیفی؛ مخصوصا از عید به بعد؛ مخصوصا جمع بندی آخر)، قول میدم یکماه بعد کنکور، دلتون برای درس خوندنای الان تنگ میشه؛ من واقعا خیلی خیلی امیدوارم که امسال بهترین نتیجه رو به فضل الهی می گیرید، پس حتما نتیجه تون رو بعد کنکور برام بفرستید.
موفق باشید ان شاالله
بچه ها توی تاپیک من:از هیچ ب همه چیز رسیدن بیاین و از تجربیاتتون بگین و کمکم کنید و این چندماه اخر رو کنار هم باشیم
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)