X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 36 از 36
    1. Top | #31
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      فیزیک و ریاضی درس هایی نیستن که دل به خواهی باشن و بگیم اینجا رو حذف کنم بقیه رو بخونم بعدشم شما انتظار یه درصدی رو داری برای فیزیک که درصد رتبه های دورقمی هستش اگه این درصد رو میخواید باید مثل اونها سختی بکشید تا به اون برسید
      در مسیر موفقیت هیچ راه میانبری و هیچ آسانسوری وجود نداره موفقیت رو خود ما هستیم که رقم میزنیم
      “مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید

این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”

2. Top | #32
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بعضي دوستان پرسيده بودند پشت كنكوري بودم يا نه
      ٩٥ كنكوري رياضي دادم با درصد فيزيك ٥٧
      تست هاي گاج نقره اي رو زدم(ستاره دار هاش)
      و مباحثي كه خونده بودم رو سعي كردم يك بار ديگه دوره كنم(به كمك تست هاي جمع بندي كه خود گاج معرفي كرده)
      فصلاي حفظي پيش ٢ رو هم ١ دور دوره كردم
      بنظرم هم گاج نقره اي فوق العادس

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maryam23 نمایش پست ها
      معلم ما میگفت دانش آموز اگه به مطالب درس تسلط داشته باشه هر تستی از هر میحثی بیاد اونو حل میکنه چه الکتریسیته باشه چه دینامیک که معلم مون میگفت اینم از دست و پنچه نرم کردن با تست های المپیاد و نشر الگو و یک قدم تا صد گاج نقره ای بدست میاد.
      معلمتون چشم بسته غیب گفته

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Old seyed نمایش پست ها
      سلام دوستانی که تجربه دارن بگن.
      اگه یه درسنامه خوبی هم دارید معرفی کنید دیگه ممنونتون میشم
      خیلی دلشوره فیزیک دارم
      با تشکر
      من پارسال فیزیک 4جلدی نقره ای گاج داشتم ولی چون سطحم پایین بود بخاطر همین نتونستم باهاش پیشرفت کنم، ولی امسال دارم از روی کتاب های مبتکران ( فرید شهریاری ) میخونم واقعا فوق العاده س!! اگه ضعیفی بنظرم بهتر از این کتاب گیرت نمیاد ( البته تعریف خیلی سبز رو هم واقعا خیلی شنیدم! )
      طرف فیلم آموزشی هم اصلا نرو چون وقت تلف کنیه! توی فیزیک و ریاضی باید درس رو با تست زدن یاد بگیری نه با فیلم نگاه کردن

پیش دو 10 تا تست نسبتا آسون داره ( بجز نوسان، نوسان رو هم یاد نگیری 4تا تست صوت و موج رو از دست میدی! پس باید همشو بخونی ) واقعا حیفه آدم این 10تا تست رو مسلط نشه
      گرما هم بنظرم سختی چندانی نداره و فقط محاسباتش یکم زیاده، از این هم 3تا تست نسبتا ساده میاد اینم واقعا حیفه اگه کامل خونده نشه
      مغناطیس و القاء هم اغلب جزء فصل های راحت فیزیک محسوب میشه ( گفتم اغلب! چون تست امسالش میگن سخت بوده ) 2تا تست هم داره که میشه بصورت جداگانه خوندش و پیش نیازی نمیخواد!
      نور هندسی هم بنظر من فصل تقریبا راحتیه و 3تا تست هم داره
      همینا رو مسلط بشی میشه 18 تست و 60 درصد کنکور، البته اگه برای 60 درصد بخونی در خوشبینانه ترین حالت بتونی 45-50 درصد بزنی

پیشنهاد میکنم این تاپیک رو هم ببینی شاید نتایج نظر سنجیش به دردت بخوره:
      http://forum.konkur.in/thread59701.html

تارس
      : "
      قانون سوم نیوتون میگه: برای اینکه بخوای به چیزی برسی، باید از یه چیز دیگه دل بکنی ... "

Interstellar 2014 - Director: Christopher Nolan

5. Top | #35
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HossEin_v نمایش پست ها
      من پارسال فیزیک 4جلدی نقره ای گاج داشتم ولی چون سطحم پایین بود بخاطر همین نتونستم باهاش پیشرفت کنم، ولی امسال دارم از روی کتاب های مبتکران ( فرید شهریاری ) میخونم واقعا فوق العاده س!! اگه ضعیفی بنظرم بهتر از این کتاب گیرت نمیاد ( البته تعریف خیلی سبز رو هم واقعا خیلی شنیدم! )
      طرف فیلم آموزشی هم اصلا نرو چون وقت تلف کنیه! توی فیزیک و ریاضی باید درس رو با تست زدن یاد بگیری نه با فیلم نگاه کردن

پیش دو 10 تا تست نسبتا آسون داره ( بجز نوسان، نوسان رو هم یاد نگیری 4تا تست صوت و موج رو از دست میدی! پس باید همشو بخونی ) واقعا حیفه آدم این 10تا تست رو مسلط نشه
      گرما هم بنظرم سختی چندانی نداره و فقط محاسباتش یکم زیاده، از این هم 3تا تست نسبتا ساده میاد اینم واقعا حیفه اگه کامل خونده نشه
      مغناطیس و القاء هم اغلب جزء فصل های راحت فیزیک محسوب میشه ( گفتم اغلب! چون تست امسالش میگن سخت بوده ) 2تا تست هم داره که میشه بصورت جداگانه خوندش و پیش نیازی نمیخواد!
      نور هندسی هم بنظر من فصل تقریبا راحتیه و 3تا تست هم داره
      همینا رو مسلط بشی میشه 18 تست و 60 درصد کنکور، البته اگه برای 60 درصد بخونی در خوشبینانه ترین حالت بتونی 45-50 درصد بزنی

پیشنهاد میکنم این تاپیک رو هم ببینی شاید نتایج نظر سنجیش به دردت بخوره:
      http://forum.konkur.in/thread59701.html

اینا مباحث ساده و خوبی هستن برای درصد 40-50 تو فیزیک ولی الان به اندازه ای فرصت که کل فیزیک رو خوند و یه درصد خیلی خوب ازش گرفت
      تجربه ثابت کرده کسی که برای 50-60 میره 20 درصد هم شاید نتونه بزنه
      چون تستای کنکورای الان جوری نیست که آدم بخواد از الان که تقریبا اول سال هستش جایی رو حذف کنه
      “مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید

این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Old seyed نمایش پست ها
      سلام دوستانی که تجربه دارن بگن.
      اگه یه درسنامه خوبی هم دارید معرفی کنید دیگه ممنونتون میشم
      خیلی دلشوره فیزیک دارم
      با تشکر
      سلام منم مثل شما پایم ضعیفه برای پایه ی ضعیف باید ی تدریس عالی ببینی ک تمام مطالب رو واست بفهمونه؛من از فیزیک طلوعی آلا میخونم تدریسش واقعا فوق العادس

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)