Buttercup
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
1- فرض کنین این واکنش رو در کنار 3 تا واکنش دیگر در قانون هس بده! و طبق روال کنکور 99 با قانون هس یه استوکیومتری هم داشته باشه! (طبیعتا جزو وقت گیراس ) اما قطعا با روشی که شما رفتین وقت گیر تر و پر اشتباه تر هست!
2- حتما الکتروشیمی موازنه و عدد اکسایش رو از فصل 2 دوازدهم مطالعه کنین که واقعا کارساز هست در پیش بینی و موازنه واکنش های مواد معدنی
3- در مورد نحوه موازنه هم همون تفکیک بر حسب درجه کاهش بود! البته در مواردی شاید بیام و اکسایش رو حساب کنم ولی با توجه به گونه های واکنش که الکترون دوست اند بهتره درجه کاهش پیدا کنیم! با توجه به معادله بایستی در جه کاهش طرفین برابر باشه ! چرا؟ چون هیچ باری دیده نمیشه در طرفین . با ضرب در 4 ضریب سدیم هیدروکسید به این موازنه بار میرسیم! و طبیعتا از ان ضریب میتونیم به مقدار مولی سدیم و هیدروژن در فراورده ها برسیم ! در نهایت مقدار اکسیژن دی فلورید رو 1 میزارم و برای گاز اکسیژن 1/2 باقی میمونه!
( جالبه وقتی به این ضریب 1/2 اکسیژن رسیدم دوتا چیز هم فهمدیم اینکه این واکنش در طبیعت انجام پذیره و ضرایب صحیح هستن!) بگذریم ، یک طرفین ضرب در 2 کردم و خلاص از شر کسر ! با توجه به سوالتون هم فراورده ها مجموع عدد صحیح 7 رو میدن!
ولی به نظر من انتظار سوالی به این اسونی در 1400 رو نداشته باشین! 97 فکر کنم اخرین سوالی در این تیپ بود! و بعد اون طراحا دوست داشتن کمی سخت ترش کنن مثل 99 که مقدار n ترکیب هیدروکربی رو خواسته بود!!
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
مرسی واقعن که وقت گذاشتین بله تیپ سؤال راحتیه ،
من فصل دو رو خوندم ولی اونجور که اونجا موازنه میکردیم میومدیم عدد اکسایش کاهنده و اکسنده رو مشخص می کردیم و تغییرات رو بدست میاریم و... من به خاطر همین پرسیدم الان مثلا شما واسه سدیم هیدروکسید چرا منفی یک گذاشتین؟
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)