جواب سوال چهارم:
این سوال و سوال قبلی که آقای مشمولی گفتند که نقص فنی داره،نقص فنی نداره فقط تمام اطلاعاتی که شما روی ظرف ماده میتونید ببینید و به محاسبه غلظت ربط بدین رو داده حالا پاسخگو باید قادر باشه که درک کنه نیازی به چگالی نیست، اینم به این دلیله که موقع کار توی آزمایشگاه و یا هر جای دیگه ای، دیگه سوالی نیست که شما بتونید ازش بفهمید که چه داده هایی مورد نیازند و خودتون باید داده های مورد نیاز رو از روی داده های روی ظرف ماده انتخاب کنید.
ویرایش توسط 54675 : 18 شهریور 1392 در ساعت 00:53
من دیگه چیزی در مورد مولالیته به ذهنم نمیرسه اگر آقای مشمولی و یا دوستان دیگه سوالی به ذهنشون میرسه که ما نگفتیم، لطفاً سوال رو بنویسند و اگه کسی جواب سوالشم نمیدونه فقط سوال رو بنویسه تا دوستان جواب بدهند. و اگر هم روش های دیگری برای پاسخ گویی به سوالات ذکر شده میدونند لطفاً دریغ نکنند و اجازه بدهند که دیگران هم از دانسته هاشون سود ببرند .
سپاس
ان شالله اگه کسی سوالی نپرسید فردا به فرمالیته میپردازیم با کمک دوستان.
فرمالیته عبارت است از مقدار وزن فرمولی ازیک ماده حل شده برحسب گرم دریک لیترمحلول.
1- غلظت فرمال حاصل از انحلال 100 میلی لیتر اسید سولفوریک 97 درصد وزنی با چگالی 1.84گرم بر سانتی متر مکعب را در 500 میلی لیتر محلول حساب کنید.
پاسخ:
اساتید محترم لطفاً این جواب رو بررسی کنند چون من بهش شک دارم:اگه درسته لطفاً بگید و اگه اشتباهه جواب صحیح رو بنویسید.
ویرایش توسط 54675 : 19 شهریور 1392 در ساعت 01:32
1- برای تهیه 200 میلی لیتر محلول 2 فرمال اسید سولفوریک،از اسید 97 درصد با چگالی 1.84 گرم بر سانتی متر مکعب به چه مقدار اسید نیاز دارم؟
سلام
اگه میشه درباره دوتا سوال در رابطه با محلول ها:
سوال اول: غلظت گرمی محلول نیتریک اسید با درصد وزنی 70% و چگالی 1.2 گرم بر سانتی متر مکعب چند گرم بر لیتر است.
سوال دوم: محلول 20% وزنی سود به شرط داشتن 1.1 گرم بر سانتی متر مکعب دارای چه مولاریته ای است.
کمی توضیح بدین چون به نظرم جواب هاشون یکم اشکال داره.
از اونجایی که توی سوال اول محاسبات انجام شده اشتباه هستند و همینطور جرم یک مول سود در سوال دوم رو 63 گرم نوشتید بنظرم جوابها اشتباهند یا من اشتباه می کنم، لطفاً بیشتر توضیح بدین.
فکر کنم جوابهای درست به این شکل باشند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)