خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 86
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 222sara نمایش پست ها
      من روزاي زوج فيزيك داشتم وقتي ميومدم خونه استادم يه نمونه سوال ميداد از درس جلسه قبل تستاي قاطي من اونو حل ميكردم..
      من سر كلاس خيلي خوب گوش ميدادم وقتي ميومدم خونه ديگه زياد فيزيكو نميخوندم فقط كتابو مرور ميكردم و حفظياتشو يه نگاه ميكردم..
      بعد مثلا روزاي فرد از هر مدل تست درس جلسه قبل حل ميكردم بعد كلي تست ميموند من 5شنبه يا جمعه مي شستم همشو حل ميكردم البته خوب بعضياشم نميتونستم..
      اول تو وقت نميزدم...ولي ديگه 2 يا 3 ماه اخر تايم ميگرفتم..
      جواب سوالامو که کامل و واضح ندادید ولی تقریبا میشه گفت که اوضاع خوب بوده
      خب وقتی تستای کتاب رو توی زمان میزدید چند درصدشو میزدید که حالا توی کنکور 40 زدید
      از خودتون توی خونه کنکور جامع میگرفتید؟ اگر میگرفتید فیزیک رو چند میزدید؟

همیشه توی کنکور به دلیل شرایطی که وجود داره، درصدها از چیزی که قبلا زده شده کمتر هستند؛ این رو هم در نظر بگیرید که شما وقتی کتاب فلان درس رو بر میدارید و تعداد محدود و مشخصی از تستاشو میزنید تمرکزتون فقط روی مطالبه همون درسه ولی توی کنکور تعداد تستا خیییییلی بیشتره و دم به دم باید ذهن و فکر شما تغییره فاز بده؛ پس طبیعیه که باید درصدها پایین تر از انتظار باشه!

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من روزاي زوج فيزيك داشتم وقتي ميومدم خونه استادم يه نمونه سوال ميداد از درس جلسه قبل تستاي قاطي من اونو حل ميكردم..
      من سر كلاس خيلي خوب گوش ميدادم وقتي ميومدم خونه ديگه زياد فيزيكو نميخوندم فقط كتابو مرور ميكردم و حفظياتشو يه نگاه ميكردم..
      بعد مثلا روزاي فرد از هر مدل تست درس جلسه قبل حل ميكردم بعد كلي تست ميموند من 5شنبه يا جمعه مي شستم همشو حل ميكردم البته خوب بعضياشم نميتونستم..
      اول تو وقت نميزدم...ولي ديگه 2 يا 3 ماه اخر تايم ميگرفتم..
      یه چیزه دیگه، سوالای فیزیک همین امسال که 40 زدید رو بردارید و دوباره همشو حل کنید، اول تو زمانش بزنید بعد هرچندتا سوال که مونده بود رو بدون زمان حل کنید تا ببینم که مشکلتون فقط بخاطره سر جلسه بودن و جو کنکور بوده-مشکلتون با خود سوالا بوده و واقعا بلد نبودید-ذهنتون بخاطره درسای دیگه خسته بوده یا اصلا از لحاظ سرعتی مشکل دارید

حتما اینکارو بکنید

3. Top | #18
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      من امسال واسه فيزيك چيكار كنم ...ميرم كتابو بخونم ميبينم همشو بلدم..
      جزوه همشو حفظم..
      گاجو ...قلم چيو...نشرالگو رو هم زدم ...برا تست چيكار كنم؟؟
      مشکل کاره تو اینه که فیزیکوحفظی
      فیزیک یه درس حفظی نیست. باید بفهمیش که اگه یه مسیله رواز یه بعد دیگه دادن بتونی حل کنی
      درس حفظی میشه عربی وادبیات(که اینم50-50)و....
      تازه زیست هم که میگن درس حفظیه اینطورنیست درس کاملا مفهومیه
      من و خدا ...تو و همه

حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط helix نمایش پست ها
      مشکل کاره تو اینه که فیزیکوحفظی
      فیزیک یه درس حفظی نیست. باید بفهمیش که اگه یه مسیله رواز یه بعد دیگه دادن بتونی حل کنی
      درس حفظی میشه عربی وادبیات(که اینم50-50)و....
      تازه زیست هم که میگن درس حفظیه اینطورنیست درس کاملا مفهومیه
      نه منظور من حفظي اون برداشتي كه شما داشتي نبود..من ميدونم مفهوميه و فك كنم مفهومو فهميدم...
      منظورم اين بود بالاخره كسي كه سال اولشه فيزيكو ميخونه تمام تعاريف كتابو حفظ ميكنه ديگه من ميگم اونا رو همه رو بلدم من همه مفهومارو ميشناسم..امسال چيكار كنم ..يعني اگه بخوام از اول شروع كنم تست بزنم چه كتابيو شروع كنم برم سراغ كتاب جديد يا همون كتابابيي رو كه قبلا كار كردم دوباره رو اونا تمركز كنم
      "یـاد کــَردن"زیبــاتـــَرین هـــِدیه ایست

کِـه نیـاز بـــِه کــادو کــَردن نــَداره"بــِه یــادتونـــَم

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نه منظور من حفظي اون برداشتي كه شما داشتي نبود..من ميدونم مفهوميه و فك كنم مفهومو فهميدم...
      منظورم اين بود بالاخره كسي كه سال اولشه فيزيكو ميخونه تمام تعاريف كتابو حفظ ميكنه ديگه من ميگم اونا رو همه رو بلدم من همه مفهومارو ميشناسم..امسال چيكار كنم ..يعني اگه بخوام از اول شروع كنم تست بزنم چه كتابيو شروع كنم برم سراغ كتاب جديد يا همون كتابابيي رو كه قبلا كار كردم دوباره رو اونا تمركز كنم
      اول باید مشکل ریشه یابی بشه و ایراد کار معلوم بشه بعد برید دنبال روش کار

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MehD نمایش پست ها
      اول باید مشکل ریشه یابی بشه و ایراد کار معلوم بشه بعد برید دنبال روش کار
      خب چطوري من حتي نميدونم مشكلم چيه؟؟
      حالا همون طور كه شما گفتيد من سوالاي كنكور ميشينم حل ميكنم بعد بهتون اطلاع ميدم..

7. Top | #22
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      ببین تو این چندروزباقی مونده کنکورسال 91 یا92 روببرسی کن...ینی چی؟
      ینی اینکه دوباره برا خودت توخونه کنکوربده باهمون مدت زمانی که برای درس فیزیک تو کنکور درنظرگرفته شده (مثلا90دیقه)سعی کن تااونجاکه میتونی تستارودرست حل کنی
      بعد بیا اون چندتاتستی که زدی روبررسی کن...تستای درست=جاهاییه که مطلبودرست فهمیدی
      تستای غلط=جاهاییه که لنگ میزنی توش...حالابیا تستایی که غلط زدی روبررسی کن ببین مطالبش چیه(مفهومیه یا...)اینامیشه نقطهی ضعفت که بایدتواون زمینه خودتوقوی کنی تادرصد بالاتری بزنی
      سعی کن تمام راه های حلشوبفهمی نه حفظ کنی...
      وقتی این کاروکردی سال قبلو(ینی اگه تست 92 روبررسی کردی تست 91 یا اگه تست91روبررسی کردی تست92 )دوباره بزن(زماندار) ببین درصدت چقد فرق میکنه
      شاید مشکل شما توفیزیک این باشه که تااخرین لحظه ج رو توبرگه نمینویسید(نه برا کنکور برا حل کردن وتمرین)
      اینو بگم بعضی موقع ها ادم اینقد استرس یه چیزیو داره که خودش متوجه نمیشه فقط سعی کن باتوجه به بودجه بندیه زمان نسبت به سوال هول نشی....همین
      من و خدا ...تو و همه

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      ببین تو این چندروزباقی مونده کنکورسال 91 یا92 روببرسی کن...ینی چی؟
      ینی اینکه دوباره برا خودت توخونه کنکوربده باهمون مدت زمانی که برای درس فیزیک تو کنکور درنظرگرفته شده (مثلا90دیقه)سعی کن تااونجاکه میتونی تستارودرست حل کنی
      بعد بیا اون چندتاتستی که زدی روبررسی کن...تستای درست=جاهاییه که مطلبودرست فهمیدی
      تستای غلط=جاهاییه که لنگ میزنی توش...حالابیا تستایی که غلط زدی روبررسی کن ببین مطالبش چیه(مفهومیه یا...)اینامیشه نقطهی ضعفت که بایدتواون زمینه خودتوقوی کنی تادرصد بالاتری بزنی
      سعی کن تمام راه های حلشوبفهمی نه حفظ کنی...
      وقتی این کاروکردی سال قبلو(ینی اگه تست 92 روبررسی کردی تست 91 یا اگه تست91روبررسی کردی تست92 )دوباره بزن(زماندار) ببین درصدت چقد فرق میکنه
      شاید مشکل شما توفیزیک این باشه که تااخرین لحظه ج رو توبرگه نمینویسید(نه برا کنکور برا حل کردن وتمرین)
      اینو بگم بعضی موقع ها ادم اینقد استرس یه چیزیو داره که خودش متوجه نمیشه فقط سعی کن باتوجه به بودجه بندیه زمان نسبت به سوال هول نشی....همین
      فك كنم چيزي كه منو تو كنكور خراب كردم انتظاراي اطرافيانم بود مخصوصا تعصب استادم و معلمام روي فيزيك من..(البته من هنوزم فك ميكنم استرس نداشتم)
      باشه من اين كارو ميكنم...اميدوارم مشكلم حل شه..مرسي.

9. Top | #24
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خوب همین دیگه فکرت به این بوده که نکنه من درصدبالایی نزنم نکنه فلان شه(به اینامیگن امواج منفی) باید تمرکزتومیزاشتی روتستای فیزیک و به این فکرمیکردی که خودت ازخودت چه انتظازاتی داری نه اطرافیانت
      کلا به درست فکرکن نه انتظارات اطرافیان..چون اونااکثرشون چیزیوکه خودشون بش نرسیدن ازتوانتظاردارن
      من و خدا ...تو و همه

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      خوب همین دیگه فکرت به این بوده که نکنه من درصدبالایی نزنم نکنه فلان شه(به اینامیگن امواج منفی) باید تمرکزتومیزاشتی روتستای فیزیک و به این فکرمیکردی که خودت ازخودت چه انتظازاتی داری نه اطرافیانت
      کلا به درست فکرکن نه انتظارات اطرافیان..چون اونااکثرشون چیزیوکه خودشون بش نرسیدن ازتوانتظاردارن
      سعي ميكنم.... حالا ايشالا از يه چند روز ديگه شروع ميكنم ببينم چي ميشه..

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خب چطوري من حتي نميدونم مشكلم چيه؟؟
      حالا همون طور كه شما گفتيد من سوالاي كنكور ميشينم حل ميكنم بعد بهتون اطلاع ميدم..
      همینطوری که گفتم دیگه، اولین کاری که میکنید همینه؛ بعد نتیجشو بهم بگو

12. Top | #27
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      رمز موفقیت:مفهومی یاد گرفتن و تست

مشاور انتخاب رشته می باشم

13. Top | #28
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عرض ادب و احترام خدمت همگی ... بنده مشکلات عدیدی در حوزه ی سینماتیک و دینامیک دارا هستم ...البته در تست زنی زیرا هر گونه تست در این دو بخش برای بنده غیر قابل حل است ...لطفا یاری رسانید که بر دشواری های خود فائق آیم
      ه کوروش به آرش به جمشید قسم
      به نـقـش و نـگار تخت جمشید قسـم

ایــــران همی قلب و خون مـن اســــت
      گـــرفــتـــه زجــان در وجـــود مــن اســت
      بـــخــوانـیــم ایــن جـــمـلـه در گــوش بــــاد
      چـــو ایــــــران مـــبــــاشــد تــن مـــن مــبــاد

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehran_professor نمایش پست ها
      عرض ادب و احترام خدمت همگی ... بنده مشکلات عدیدی در حوزه ی سینماتیک و دینامیک دارا هستم ...البته در تست زنی زیرا هر گونه تست در این دو بخش برای بنده غیر قابل حل است ...لطفا یاری رسانید که بر دشواری های خود فائق آیم
      شما 3 راه داری
      1- آموزش فار رو بخری
      2- کلاس بری(کلاس خوب نه هر کلاسی)
      3- کمک بچه ها (:

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط senator73 نمایش پست ها
      شما 3 راه داری
      1- آموزش فار رو بخری
      2- کلاس بری(کلاس خوب نه هر کلاسی)
      3- کمک بچه ها (: