استارتر جوش آورد
ببین بستگی داره من خودم 8 تا 10 میخوندم با میانگین 150 تا 200 تست
ولی الان 3 روزه مریض شدم لا کتابا رو هم نتونستم باز کنم![]()
من روزی بطور میانگین 9 ساعت میخونم و 200 تست اختصاصی .
تستای عمومیم میشه حدود 100 تا . ک روهم رفته میشه 300 تا تست .
ساعت مطالعه م زیاد نیست ولی واسه شروع نمیخوام خودمو خسته کنم . به مرور به 12 ساعت و حتی بیشتر میرسونمش . مهم تر از ساعت مطالعه ت , رسوندن درساییه که تو برنامه ی اون روزت داری ! فعلا من با 9 ساعت برنامه مو میرسونم
لطفا شر و ور نباف ... روزی 20 ساعت ؟ رتالین ؟
این نهایتن تا 2 3 روز ادامه پیدا میکنه بعد مجبور میشی یک روز تمام بخوابی حالا کاری به مشکلی که برای بدنت پیش میاد ندارم (اثر قرص رتالین اونقدر قوی نیست مگر اینکه دوز خیلی بالا مصرف کنی کهامیدوارم تهش اوردوز نشی
)
حتی اگه فرض کنیم راس میگی و 20 ساعت درس میخونی الان نباس تو انجمن ول باشی
برای یکی از آزمون های مهمم که ربطی به کنکور نداشت مجبور شدم از مودافنیل استفاده کنم 4 روز تمام بیدار بودم آزمون که تموم شد 2 روز تمام خوابیدم(نه اینکه بی وقفه بخوابم
از خیر غذا ک نمیشه گذشت) اینو گفتم بدونی نمیشه همینطوری پیش رفت
دروغ گفتن تو انجمن نمیدونم چه ثمری داره شاید اعتماد به نفستون رو بالا میاره ولی لطفا روحیه بچه هارو تضعیف و البتهبچه ها رو دچار توهم زیادیه مطالعه نکنید .
هرچیزی زیادیش ضرر داره حتی مطالعه
امروز یا فردا خیلی شبیه "یا زندگی یا مرگ"هستش ... مسئله اینه ما همیشه راه آسون رو انتخاب میکنیم . ترجیح میدیم بمیریم تا اینکه راه سخت زندگی کردن رو به پیش بگیریم ...شاید به خاطر همینه که میخوام از فردا زندگی کردن رو انتخاب کنم
امروز یا فردا خیلی شبیه "یا زندگی یا مرگ"هستش ... مسئله اینه ما همیشه راه آسون رو انتخاب میکنیم . ترجیح میدیم بمیریم تا اینکه راه سخت زندگی کردن رو به پیش بگیریم ...شاید به خاطر همینه که میخوام از فردا زندگی کردن رو انتخاب کنم
سلام خانوم سخت کوش
روزی میانگین 12 ساعت مطالعه دارم
که 8 4 کردمش .. یعنی 8 ساعت اختصاصی 4 ساعت عمومی
حرف مشاورا هم برام مهم نیست اینطوری راحتم
اوووم تست راستش نمیشه گفت هر روز چقدر میشه تست زد بعضی وقتا اونقدر مشغول میشم که تعداد تستا رو یادم میره ثبت کنم تو برنامه ولیحدود 100 تا 120 تا
میدونم کافی نیست ولی خب همینیه ک هست
8 ساعت رو تکمیل میخوابم 16 ساعت بقیه رو 12 ساعت میره برا درس از 4 ساعت 2 ساعتش میره برا باشگاه و ورزش ..از 2 ساعت باقی مونده یه بسته 1 ساعته میگیرم میام نت کنارشم یه غذایی کوفت میکنم
![]()
برا من یکی مشکل بود خوابمو تنظیم کنم قبل درس خوندن من تا صبح بیدار میمونم شب زنده داری میکردم دیگه نهایت 8 صبح اینا میخوابیدم
ولی خب حدود 1 هفته زمان برد تا من کم کم درستش کنم اولش مجبور شدم 32 ساعت تمام بیدار بمونم که به روال بیوفتم بعد کم کم از 2 3 شب رسوندمش به 12الان یه جوری شده میرم سمت تخت خواب میخوابم اتوماتیک بیدار میشم 6 اینا ..
1 2 ساعتش هم امتیازی میخوابم
شمام اگه میخوای تنظیم کنی خوابت رو ..باس اولش یکم بی خوابی بکشی سختی بکشی تا درست بشه اگه دو هفته مثلا 11 بخوابی 6 بیدار شی خودت هم مجبور کنی اینکارو بکنی
بعد دو هفته خودت اتوماتیک بیدار میشی
البته اول صبح هم باس یه سری کارا بکنی خوابت نبره مثلا من همیشه صبح زود میرم حموم
![]()
حاجی 12 ساعت که یه ضرب نمیخونم ...بین هر تایم 10 دقیقه اینا برا استراحته .. شاید یه دوری با دوچرخه زدم بیشتر از 10 دقیقه نمیشه ...
ولی باور کن استراحت هم جزو ساعات مطالعه محسوب میشی چون مطالب سازماندهی میشن تو مغزت
ولی آره ... وقت تلف نمیکنم مثلا بخونم برم نیم ساعت بعد بیام .. یه ساعت بخوابم یا چه میدونم اینور اونور وقت تلف کنم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)