دوستان یه سوال بدون تعصب و با منطق جواب بدید برا کسی که از الان میخواد بخونه و قصد موفقیت و ارادشو داره چه برنامه ای پیشنهاد میدین؟
ویرایش توسط نگارخانم : 12 آبان 1397 در ساعت 17:19
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااام
دیروز ترکوندم 14 ساعت مطالعه مفید
خودمم باورم نمیشه
ذوق مرگ شدم اصلا![]()
من که اصولا ساعت نمیگیرم چون هر وقت ساعتی خواستم کاری کنم خراب شده یه سری مبحثا رو مشخص میکنم تو طول روز میخونم ممکنه چارساعت بشه ممکنه ده ساعت بشه هر چی هم وقت اضاف اوردم دیگه اون روز رو استراحت میکنم![]()
100کارت درسته ساعت گرفتن کلا اشتباهه طرف میگه 14ساعت خوندم معلومه فقط ساعت میزنه مثل اتوبوس فک میکنه خیلی شاخه چن روز دیگه که فشار کار زیاد میشه میفهمه کارش اشتباه بوده و دنبال اینه که 14ساعت رو زیاد ترش کنه ولی غافل از اینکه یه روز بیشتر از 24 ساعت نیست ولی کیفیت مطالعه مهمه تسته های که میزنی و ازمون هایی که تو خونه از خودت میگیری ببینی مبحث رو فهمیدی یا نه
آره دقیقا کیفیت مطالعه خیلی مهمه زیاد خوندن هنر نیست من خودم از کیفیت مطالعه ام خیلی راضی هستم طرف مثلا یه مبحث میاد میخونه خودشو نابود میکنه کلی وقت میزاره براش هر چی تست هم هست از اون مبحث میزنه تهشم برگرده میبینه که خیلی چیزا رو یاد نگرفته من لااقل همین چیزاییو که میخونم اولا تو زمان کم جمع و جورش میکنم ثانیا میفهممش وسواس مطالعاتی هم ندارم بعضیا فقط دلشون خوشه زیاد میخونن ولی تهش هیچی نمیشن شاید دو ساعت مطالعه ی من کیفیتش برابر باشه با 20 ساعت مطالعه ی بقیه.همه چی سر جلسه ی کنکور مشخص میشه به زیاد خوندن نیست به درست خوندنه و اینکه بفهمی داری چیکار میکنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)