سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا درسنامه ریاضی خط ویژه تجربی (نظام قدیم) کامل هست؟ منظورم اینه که چیزیو از قلم ننداخته؟
همین سوال رو در مورد فیزیک خط ویژه هم دارم
ممنون دوستان![]()
سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا درسنامه ریاضی خط ویژه تجربی (نظام قدیم) کامل هست؟ منظورم اینه که چیزیو از قلم ننداخته؟
همین سوال رو در مورد فیزیک خط ویژه هم دارم
ممنون دوستان![]()
سلام...در مورد فیزیک جلد پایش تقریبا همون درسنامه های کتاب جامع هست ولی بعضی مطالب غیر ضروری که احتمال طرح تست ازشون کم هست رو نداره مثلا از فصل الکتریسیتیه ساکن روش های باردار کردن اجسام رو نداره ولی جلد پیش ماجراش کلا فرق میکنه درسنامه هاش بشدت جمع وجور و خلاصه هست و بدرد کسی که قبلا چیزی نخونده نمی خوره.
در مورد ریاضی هم چون خودم استفاده نکردم نظری ندارم ولی پارسال (سال 96)یکی از بچه ها فقط با خط ویژه دوروبر 65 زده بود (دقیق یادم نیست چند زده بود ولی مصاحبش در انجمن هست )
من خودم خط ویژه ریاضی دارم اگه میخواید مثلا بین ازمونا استفاده کنید خوبه ولی خب تست کم داره پس باید یه منبع تستی هم در کنارش کار کنید تا مکمل بشن مثل 30 سال ابی کانون
ولی اگه با شیب ملایم( ازمون نمیری ) میخای بری جلو یه کتاب جامع مثل تخت سیاه بگیر
ممنون دوستان
هم ریاضی هم فیزیک روی کتاب دیگه ای تست میزنم
ولی میخوام از خط ویژه مبحث رو یاد بگیرم چون هم راحت باهاش ارتباط برقرار میکنم هم چون حجم کمتری داره سرعت یادگیریم در اون مبحث بیشتر میشه یعنی یه جورایی زودتر مبحث رو میبندم و بعد واسه تسلط بیشتر تست میزنم(از کتاب دیگه)
خب پس فیزیک پایه و ریاضی درسنامه کامل دارن تقریبا
فیزیک خط ویژه پیش از لحاظ درسنامه خلاصست یا اینکه یه سری مطالب رو اصلا نگفته؟ جوری هست که بشه با خوندنش و زدن تست از منبع دیگه درصد بالا کسب کرد؟ اینم توی پرانتز بگم که من فیزیک پیش زیپ نشر فائق رو خوندم قبلا و راحت یاد میگرفتم حالا به نظرتون با خط ویژه+تست میشه درصد بالا بگیرم؟یا از نظر درسنامه واقعا ضعیف هست؟
![]()
خط ویژه طبق گفته خودشون 70 درصد مطالب رو پوشش میده
به نظر من برای کنکور تجربی درسنامه خط ویژه کفایت میکنه کتاب خیییلی خوبیه و در دوران جمع بندی کمک زیادی بهتون خواهد کرد
ولی برای تست بیشتر میتونید ابی کانون یا مهروماه رو انتخاب کنید مهروماه تست هایی با ایده های خووب زیاد داره ولی حجمش خیلی زیاده
اگه کتاب کم حجم تر میخواید برای تست ابی کانون انتخاب مناسبی میتونه باشه
مشاوره دوران جمع بندی
با دانشجوی دانشگاه تهران
Telegram ID :@Naseri199
" با جمع بندی صحیح درصد درس زیست را میتوان حداقل ۳۰% بهبود بخشید"
کتاب خوبیه رفیق فقط باید یه منبع تستی جدا داشته باشی... همکلاسیم با همین کتاب ( درسنامه) و آبی کانون(تست) ریاضیشو 85 ٪ زد
پ.ن: دمش گرم![]()
مشاوره دوران جمع بندی
با دانشجوی دانشگاه تهران
من ریاضی چندان برای امسال نخونده بودم فقط دوماه اخر خط ویژه رو به جز هندسه خوندم 53 درصد زدم
البته اینکه به ریاضی و حل سوالهای چالشی و سخت علاقمند باشید بحثش جداست ولی در کل
برای کنکور تجربی نیاز نیست خیلی کتاب پرحجمی بردارید مثل ای کیو
کتاب کم حجم تر مثل ابی کانون انتخاب مناسبی هست این حرف من نیست حرف یه استاد ریاضی کنکوره
مشاوره دوران جمع بندی
با دانشجوی دانشگاه تهران
ویرایش توسط reza4024 : 26 مهر 1397 در ساعت 21:53
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)