خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

قبولی دندان پزشکی تعهدی

سلام دوستان

نظرتون راجب شرایط دندان پزشکی بومی چیه؟؟ با توجه به اینکه مدت تعهدش از پزشکی کمتره
      فکر کنم هنوزم بدون تخصص گرفتن میشه تو دندون کار کرد

کلن هم دیگه لازم نیست خرج مطب و یونیت بدی...شایدم در آینده مسیر تخصص گرفتنو باز کردن!

اگه رشته دیگه ای رو نیارین به جز همین شرایط تعد چیکار میکنین؟ انتخاب میکنین یا نه؟(فقط راجب تهعد دندان پزشکی نظر بدین لطفا)
      ممنون

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه سری از دوستان هم میگن دولت متعد نیس که به بچه های سهمیه تعدی کار بده

ولی ب نظرم بعیده که این همه خرج واسه یه دانشجو بکنن بعد واسش کار در نظر نگیرن!
      ویرایش توسط rezaas : 02 مهر 1397 در ساعت 22:34

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من خودم امسال قبول شدم. فقط اگه کسی از بچه ها شرایط ثبت نامو میدونه لطفا توضیح بده.ضامن ها حتما باید بیان دانشگاه? یا میشه فرم های تعهد رو اورد شهر خودمون ضامنا امضا کنن? به نظرم شرایطش از تعهد پزشکی که بهتره.

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دندان تعهدی باز نسبت به پزشکی تعهدی خیلی بهتره
      شما 18 سال تعهدت رو میگدرونی و بهد میای مستقیم شهر خودت و بازم وارد بازار کار میشی
      اما پزشکی تعهدی بعد از 21 سال تعهد باید تلاش کنی تخصص قبول بشی و با پزشکی عمومی نه درآمد درست و حسابس داری نه کار درست حسابی
      خلاصه که تعهدی دندون خیلی بهتره
      "A Smooth Sea Never Made a Skillful Sailor"

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کسی میدونه بچه ها امسال با چه رتبه ای دندون پزشکی دولتی روزانه قبول شدن؟؟؟؟؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amf.2000 نمایش پست ها
      من خودم امسال قبول شدم. فقط اگه کسی از بچه ها شرایط ثبت نامو میدونه لطفا توضیح بده.ضامن ها حتما باید بیان دانشگاه? یا میشه فرم های تعهد رو اورد شهر خودمون ضامنا امضا کنن? به نظرم شرایطش از تعهد پزشکی که بهتره.

نه لازم نیست بیان دانشگاه. دوتا ضامن میخواد که میان محضر امضا میکنن بعد تعهدنامه رو میبرن دانشگاه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن