این پردازندهها و حافظههایی که برای استخراج ارز دیجیتال به کار میرن
کار مفید میکنن یا کار الکی؟ یعنی تهش یه اثر مثبت داره؟
این پردازندهها و حافظههایی که برای استخراج ارز دیجیتال به کار میرن
کار مفید میکنن یا کار الکی؟ یعنی تهش یه اثر مثبت داره؟
سوفی آموندسن از مدرسه به خانه میرفت. تکهیِ اول راه را با یووانا آمده بود.
به فروشگاه بزرگ که رسیدند راهشان از هم جدا شد. سوفی بیرون شهر زندگی میکرد و راهش تا مدرسه دو برابر یووانا بود.
بعد از باغِ آنها بنایِ دیگری نبود، خانهشان انتهای دنیا مینمود.
کتابِ دنیایِ سوفی
نوشتهی یوستین گردر
ترجمهی حسن کامشاد
LEFT
4/19/2021
سلام به همگی
بهترینام من از قدیمیای این فروم هستم(برای تایید رو مشخصات بزنید)
سرنوشت و زندگی منو خیلیا میشناسن که چقدر تا الان رو بیزنس هام کار کردم و نتیجه گرفتم و یا از دانشگاه انصراف دادم ...
درنهایت الان بعد از 3 سال تمرکز روی حوزه ارزهای دیجیتال از کلاس گذاشتن و همایش و .... الان آکادمی زدم و دارم فعالیت میکنم تو این حوزه.
خیلی خوشحال میشم به دوستان قدیمی و جدیدم هر کمکی که خواستین(چه اینجا چه تلگرام چه تلفنی یا واتس آپی) من در خدمتتون هستم.
هر کسی سوالی یا ابهامی داشت حتما با من ارتباط بگیره ... خودمم حتما پست و مطلب میزارم یه عالمه
دوستون دارم بهترینام![]()
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
بنده با استفاده از بورس ایران و ارز دیجیتال، ۵ میلیون رو تبدیل کردمبه ۴۰۰ هزارتومن... اگه بخواین از تجاربم میگم![]()
در حسرت عطر سیب
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
با سلام و درود و وقت بخیر و از این حرفا خدمت تمامی ایران ریچی های گل، خدمتتون هستم با یک مقاله دیگه در رابطه با معرفی صرافی پنکیک سواپ یک صرافی کاربردی و معتبر، امروز خبری از معرفی شت کوین و این جریانا نیست دلتونو صابون نزنید یک مقاله کاملا آموزشی و کاربردی داریم. البته اگه فعال تو حوزه شت کوینا هستید باید صرافی پنکیک سواپ PancakeSwap رو بشناسید چون تموم آتیشا از گور این صرافی غیرمتمرکز بلند میشه. تو این مقاله با هم با صرافی پنکیک سواپ PancakeSwap آشنا میشیم، نحوه خرید و فروش داخلشو یاد می گیریم و در ادامه با توکن Cake که مخصوص این صرافیه آشنا می شیم. پس همراه ما باشید.
صرافی غیرمتمرکز DEX چیست؟
غیرمتمرکز بودن حرف اول تمامی ارزهای دیجیتالی است که وارد این دنیا می شوند، در اصل همشون میان تا کاملا غیرمتمرکز و بدون دخالت سازمان و گروهی یک وظیفه ای رو انجام بدن، اما عملکرد این ارزهای دیجیتال که ما به عنوان ارزهای غیرمتمرکز میشناسیم در بستری صورت می گیره که کاملا متمرکزه در حقیقت صرافی های معتبر و بزرگی که ما میشناسیم متمرکزند یعنی چی؟ یعنی می تونند تو مبادلات دخالت کنند، دارایی های شخصی رو مسدود کنند، کسر کنند و الی آخر با وجود اینکه هیچوقت این کارو نمی کنند اما این امکان نشدنی نیست، اما صرافی های غیر متمرکز یا DEX کاملا بدون دخالت هستند و یک معامله شخص به شخص سالم توشون اتفاق میفته. و مدت اخیر خیلی طرفدار پیدا کردند و رشد کردن. یکی از معروف ترین این صرافی های غیرمتمرکز پنکیک سواپ PancakeSwap و امروز باهاش آشنا میشیم.
اینکه می گیم صرافی غیرمتمرکز پنکیک سواپ PancakeSwap یا صرافی متمرکز بایننس یک توضیحی راجع به متمرکز بودن و متمرکز نبودن بدم، متمرکز بودن یعنی بایننس قطع بشه، هک بشه، سرور خراب بشه، آقای cz بخواد Fee معاملاتو ببره بالا اینا همه احتمالاتی هست که وجود داره، اما تو صرافی های غیرمتمرکز این جریانا نیست، قطع شدن سرور و نمی دونم برق رفتن و هک و اینا نیست چون واحد مشخصی نیست، آقا بالا سری نیست.
صرافی پنکیک سواپ PancakeSwap چیست؟
صرافی پنکیک سواپ PancakeSwap یکی از معروف ترین صرافی های غیرمتمرکز حال حاظر که با کمک زنجیره هوشمند بایننس اسمارت چین فعالیت می کنه. شیوه کار تو این صرافی ها خیلی راحت تره و مثل صرافی های متمرکز نظیر بایننس نیست. در صرافی بزرگی مثل بایننس شما باید حساب کاربری بسازید و فعالیت کنید اما در صرافی های غیرمتمرکز نظیر پنکیک سواپ شما نیازی به ساخت حساب کاربری ندارید، ترس اینو ندارید حسابتون مسدود بشه و به راحتی و بدون دخالت می تونید یک معامله P2P داشته باشید.
در صرافی پنکیک سواپ PancakeSwap کاربران از طریق استخرهای نقدینگی، معامله انجام میدن. این استخرها با دارایی کاربران پر خواهد شد. کاربران توکن های BEP20 خودشونو به استخر نقدینگی واریز می کنند. و در ازای آن، توکن های ارائه دهنده نقدینگی یا LP کسب می کنند. کاربران در شبکه پنکیک سواپ می توانند از این توکن ها جهت پرداخت بخشی از هزینه های معاملاتی استفاده کنند.
هدف از ایجاد صرافی های غیرمتمرکز چیست؟
خب شاید الان بپرسید چه نیازی به صرافی های غیرمتمرکز وقتی صرافی های متمرکز هم قابل اعتمادن هم خیلی قدرتمند؟ اشتباه نکنید صرافی های متمرکز با وجود قدرت و کارایی که دارند بازم ایراداتی دارند و صرافی های غیرمتمرکز ساخته شدن تا این ایراداتو برطرف کنند، این ایرادا چیه؟ یک اینکه متمرکزند و تو دنیایی که ما داریم دم از غیرمتمرکز بودن می زنیم متمرکز بودن چندان جذاب نیست، با وجود اینکه صرافی های متمرکز هیچوقت کاری نمی کنند که اعتماد کاربرا از این حوزه نابود بشه اما بازم ثابت شده که متمرکز بودن خطر آفرینه.
این پروتکل ها توسط قراردادهای هوشمند متن باز، تبدیلات ارزهای دیجیتال را به شکل درون زنجیره ای انجام می دهند. در نتیجه، امکان دستکاری در بازار این صرافی های بسیار محدود است. جهت استفاده از صرافی های غیرمتمرکز هم، نیازی به انتقال دارایی به صرافی ها نیست، بلکه هر کاربر می تواند کیف پول خود را مستقیماً به قرارداد هوشمند وصل کند و با آن تعامل داشته باشد، درحالیکه کنترل دارایی ها در اختیار کاربر خواهد بود. این موضوع نقطه اوج زیبایی صرافی های غیرمتمرکز است.
تفاوت صرافی متمرکز و غیرمتمرکز چیست؟
بزارید تو جدول زیر خلاصشو بگم براتون:
صرافی متمرکز EX صرافی غیرمتمرکز DEX نیاز به باز کردن حساب عدم نیاز به باز کردن حساب احتمال مسدود شدن حساب عدم احتمال مسدود شدن حساب احتمال وقوع هک عدم احتمال وقوع هک معاملات با واسطه معاملات بدون واسطه معاملات سریع معاملات به نسبت سریع خدمات بیشتر و کاربرپذیرتر خدمات کمتر و رابط کاربری اندکی ضعیف امنیت بالا امنیت اندکی بالا همراه با ریسک
تفاوت صرافی غیرمتمرکز و متمرکزداخل صرافی های متمرکز شما نیزا دارید حساب کاربری باز کنید، برای برخی کشورها ساخت حساب کاربری ممنوعه مثلا ایرانی ها نمی تونند داخل بایننس حساب کاربری داشته باشند. و مجبوریم با قندشکن داخلش فعالیت کنیم. داخل صرافی های غیرمتمرکز نظیر پنکیک سواپ PancakeSwap نیازی به ساخت حساب و ترس از مسدود شدن حساب و این جریانا نیست.
صارفی های متمرکز احتمال هکشون بالاست اما طبیعتا با روش هایی امنیت خودشونو بالا بردن اما بازم احتمالش هست، با این وجود صرافی های غیرمتمرکز احتمال هک ندارند چرا ندارن؟ چون شما مستقیما به طی فعالیت در صرافی های غیرمتمرکز نظیر پنکیک سواپ به شبکه بلاکچین و پرونده خودتون در اونجا متصل می شید و شبکه بلاکچین هم هک ناپذیره.
طبیعتا صرافی های متمرکز رابط کاربری بهتر و خدمات بیشتری دارند چیزی که صرافی های غیرمتمرکز ازش محرومند اما این به دلیل جوون بودن این صرافی هاست و به مرور زمان رقیب سر سخت تری برای صرافی های متمرکز در این زمینه میشن.
چطوری با پنکیک سواپ کار کنیم؟
خب تا اینجای کار با صرافی های متمرکز و غیرمتمرکز آشنا شدیم و تفاوتشونو فهمیدیم، صرافی پنکیک سواپ رو هم شناختیم. اما یک سوالی پیش میاد! وقتی نمی تونیم حساب کاربری داخلشون بسازیم پس چطوری باهاشون کار کنیم؟ به راحتی
قدم به قدم بهتون می گم چطوری با صرافی غیرمتمرکز پنکیک سواپ PancakeSwap کار کنید:
۳ روش برای دسترسی کاربران به صرافی پنکیک سواپ وجود داره:
- تراست والت
- متامسک
- کیف پول بایننس چین
منبع: آکادمی ایران ریچ
ببخشید میشه لطف کنیدبگید برای کسی که توی ایران و کسی خارج از کشور نداره خرج زندگی هم روش نیست بهتر کنکور شرکت کنه یا ترید کنه بنظرتون اگه کسی شخصیتش از نظر خودش به ترید بخوره ودلش بخواد یه دونه شغل اونم فقط تریدداشته باشه با اوضاع تحریم و... پیشنهاد میکنین. یعنی دیپلم بمونم ترید شروع کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)