دوستان خیلی ممنون از همتون...نمیدونم جواب همه رو دادم یا نه...ولی همه رو خوندم حتما..گفنم زشته تشکر نکنم ...مرسی که وقت گذاشتین
اگر می بینی مشکلی نداری شب بیدار بمون و بخون...در ضمن نیازی نیست صبح زود پاشو بخونی یا حتما شب بخونی...یه تایم متعادل بخون مثل ساعت11 از خواب پاشو بخون تا شب (البته اگر مدرسه نداری میشه این کار رو کنی )...کسی هم که میگه نه نکن شب بیدار نمون همون هشت صبح باید پاشی ولش کن اینا همه شعر های زیر کرسیه...من خودم تو کل دوران کنکورم یه بار 8 صبح بیشتر پا نشدم و پنج شنبه و جمعه تا 12 یا 1 میخوابیدم روز های دیگه هم که مدرسه میرفتم مشکلی نداشتم و رتبم شد 1287 رشته ریاضی...هر جور عشق میکنی و میبینی میتونی بخونی بخون...والسلام
به دوشکا ,قناصه , خمپاره شصت
به قلبی که تیری بر آن می نشست
پلاکی که نیمی از آن می شکست
به سربند و سنگر به آتش و دود
به نام آوران بسیجی درود...
سلام
اولین نکته و تقریبن مهم ترین تنظیم خواب شبانس سعی کنید خوابتون رو تنظیم کنید هم از خواب الودگی در طول روز کم میکنه هم تمرکزتونو شدید میبره بالا
۲_صب ک از خواب بیدار میشید یکم قدم بزنید و ورزش کنید
۳_اب زیاد مصرف کنید
۴_صبونه کامل بخورید
۵_فعال باشین موقع مطالعه(تو متن گفتید ک دراز میکشید خب این خودش خود به خود حس خواب به آدم میده)حتمن رو میز بشینید قلم کاغذ کنارتون باشه حتی اگ شده خط خطی کنید کاغذو حاشیه نوسی کنید نکات و در بیارید ،بلند خوانی کنید وقتی خوابتون گرفت(اینها هم مانع خواب الودگی میشه هم تمرکزتونو افزایش میده)گفتید نمیتونید زیاد سر میز بشینید از شدت خواب خب همون موقع بلند شید ی اب بزنید صورتتون یکم خودتو وادار به فعالیت کنید چ اشکالی داره برا چن مین....
۶_محیط مطالعتون گرم و نرم نباشهنور کافی داشته باشه
۷_و اینکه شاید مشکلی داشته باشید ی ازمایش بدید ضرری نداره
درمورد مطالعه شبانه هم هستند تعداد محدودی ک شبا درس خوندن و موفقم شدن اما گفتم تعداد محدوده منطقی تره ک مطالعه در طول روز داشته باشید تا بدنتونم به فعالیت در طول روز عادت کنه ک فردا پس فردا خواستید بریدازمون خواب نباشید.
موفق باشید ایشالا ک برطرف شه مشکلتون
Hello from the otheside
مشاوره کنکور
تل
Fatemenm76
مشاوره خصوصی تا روز کنکور
مصاحبم:https://forum.konkur.in/thread55148.html
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)