سلام دوستان تجربی و ریاضی و انسانی و .... پاسخ سوالم رو بدید و خیلی ها رو از نگرانی دربیارید,حتی شما دوست عزیز که سراسری قبول شدی بیا بگو...
یه موردی: (همه کمکم کنید)
انتخاب رشته آزاد و سراسری جدایه دیگه خب؟
شما ها رشته مهندسی کامپیوتر رو فرض کنید...غالب بچه ها وقتی انتخاب رشته میکنن هم آزاد رو انجام میدن و هم سراسری حتی اگر رتبه سراسریش عالی باشه و بدونه قطعا قبوله...خب حالا شما فرض کنید رشته کامپیوتر علوم تحقیقات آزاد 60 تا ظرفیت داره مثلا , 45 نفر از افرادی که سراسری قبول شدن توی آزاد هم قبول شدن و خب معلومه دیگه این افراد همه میرن سراسری و آزاد رو بیخیال میشن حالا تکلیف این 45 تا جایی که پر کردن و خالی میمونه چی میشه این وسط ؟ بعدش فرض کنید یه نفر رتبش میره به کامپیوتر علوم تحقیقات و مثلا نفر 61 ام شده و مسلمه براش قبولی نمیزنن و درواقع حقش این وسط خورده میشه چون 45 تا صندلی رو کاغذ و طبق انتخاب رشته پر شده ولی در واقعیت خالی میمونه با شروع ترم ها!!!
مثال قضیه خود من (خودم رتبه و ترازم خوبه ها این مثال رو همینطوری برای تفهمیم قضیه میزنیم)
سراسری قبول نشدم و امیدم به مهندسی کامپیوتر علوم تحقیقاته و قاعدتا باید قبول شم طبق تراز و رتبه ولی چون یه عده همین طوری ثبت نام میکنن علوم تحقیقات رو خصوصا مهندسی کامپیوتر رو و نمیرن این وسط حق من خورده میشه و مجبورم برم تهران مرکز همین رشته رو بخونم با این وجود که کلی صندلی خالیه..
ممنون میشم پاسخ بدید و خیلی ها رو از نگرانی در بیارید...