خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 33
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

کیا کرمان قبول شدن؟(هر رشته ای)

من مشهدم کرمان قبول شدم واسم سخته نه آشنا دارم اونجا نه هیچی مسافت هم خیلی دوره یجورایی اسردگی گرفتم

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من کرمانم.سوالی بود درخدمتم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezamh نمایش پست ها
      خدا روشکر

من گیاه پزشکی باهنر آوردم میخواستم بدونم وضعیت خوابگاهش سطح دانشگاه و فضای دانشگاه و اطراف دانشگاه چطوریه واقعا کسیو نمیشناسم که اونجا خونده باشه یه دل سیر ازش سوال بپرسم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahra نمایش پست ها
      خدا روشکر

من گیاه پزشکی باهنر آوردم میخواستم بدونم وضعیت خوابگاهش سطح دانشگاه و فضای دانشگاه و اطراف دانشگاه چطوریه واقعا کسیو نمیشناسم که اونجا خونده باشه یه دل سیر ازش سوال بپرسم
      و مهم ترین نکته واسم سالم بودن افراد خوابگاهه یعنی حراست درست و حسابی داره خوابگاهش؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      به عنوان یک کرمانی. و دانشگاه باهنر باید بگم.
      از لحاظ امنیت و خوابگاه بسیارعالی هستش و به احتمال زیاد توی خیابان جمهوری هستید.
      نگران نباشید، دانشگاه بسیار خوبی هست.

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sirvan.1392 نمایش پست ها
      سلام
      به عنوان یک کرمانی. و دانشگاه باهنر باید بگم.
      از لحاظ امنیت و خوابگاه بسیارعالی هستش و به احتمال زیاد توی خیابان جمهوری هستید.
      نگران نباشید، دانشگاه بسیار خوبی هست.
      دوست عزیز بلوار جمهوری دانشکده فنی باهنر هست بقیه رشته ها تو همون مکان اصلیه دانشگاهه

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من مشهدم کرمان قبول شدم واسم سخته نه آشنا دارم اونجا نه هیچی مسافت هم خیلی دوره یجورایی اسردگی گرفتم
      ببینید من کرمان زندگی میکنم تو دانشگاه باهنر نیستم ولی خواهرم و چنتا از اقوام ودوستام باهنر درس میخونن و خودمم چندباری تو دانشگاه رفتم.خلاصه بگم واقعا دانشگاه خوبیه.هم از لحاظ فضا وجو دانشگاه هم از لحاظ وضعیت آموزشی وعلمی.مکان دانشگاه هم تو شهره و دور از شهر نیست و به تمام نقاط شهر اتوبوس و تاکسی داره.وضعیت خوابگاهم خوبه و از لحاظ امنیت مشکلی نداره.اگه دختر هستین خوابگاه تو دانشگاهه ولی اگه پسرین راستش نمیدونم خوابگاهش کجاست ولی باز به نظرم توهمون دانشگاه باشه یا نهایتا اطراف دانشگاه.خلاصه مشکلی نداره واز همه لحاظ اوکی هست.از نظر رفت و آمد از مشهد به کرمان و بلعکس که هواپیما وقطار واتوبوس هست مشکلی نیست.اینا اطلاعات من بود.درمورد شهر کرمان هم سوالی بود درخدمتم.موفق باشید

8. Top | #8
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      داداش ی سوال دارم از حضورت برای رفیقم که دامپزشکی کرمان رو آورده
      سوال اصلیش در عین ناباوری اینه
      آیا شهر تفریحی هست؟
      مثلا مثل مشهد و تبریز و تهران و شیراز و شمال

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط therealfarshid نمایش پست ها
      داداش ی سوال دارم از حضورت برای رفیقم که دامپزشکی کرمان رو آورده
      سوال اصلیش در عین ناباوری اینه
      آیا شهر تفریحی هست؟
      مثلا مثل مشهد و تبریز و تهران و شیراز و شمال
      تفریح که همه جا میشه کرد داداش.ولی اگه منظورت مکان های تفریحی و گردشگری و دیدنیه مثل شهرایی که اسم بردی نیست راستش

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ببینید من کرمان زندگی میکنم تو دانشگاه باهنر نیستم ولی خواهرم و چنتا از اقوام ودوستام باهنر درس میخونن و خودمم چندباری تو دانشگاه رفتم.خلاصه بگم واقعا دانشگاه خوبیه.هم از لحاظ فضا وجو دانشگاه هم از لحاظ وضعیت آموزشی وعلمی.مکان دانشگاه هم تو شهره و دور از شهر نیست و به تمام نقاط شهر اتوبوس و تاکسی داره.وضعیت خوابگاهم خوبه و از لحاظ امنیت مشکلی نداره.اگه دختر هستین خوابگاه تو دانشگاهه ولی اگه پسرین راستش نمیدونم خوابگاهش کجاست ولی باز به نظرم توهمون دانشگاه باشه یا نهایتا اطراف دانشگاه.خلاصه مشکلی نداره واز همه لحاظ اوکی هست.از نظر رفت و آمد از مشهد به کرمان و بلعکس که هواپیما وقطار واتوبوس هست مشکلی نیست.اینا اطلاعات من بود.درمورد شهر کرمان هم سوالی بود درخدمتم.موفق باشید
      من پسرم و خوابگاهشو نمی دونم چه امکاناتی داره و رسیدگیش چطوره.

اره ولی قطارش 17ساعت طول میکشه و هر روز فقط یه قطار داره که محدودیت زمانی برای من پیش میاره . بلیط هواپیما هم که 350تا500هست که اصلا صرف نمی کنه. اتوبوس هم که خطر و مسافت طولانی بدرد نمی خوره درحال حاضر قطار بهتره.

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من کرمان زندگی می کنم و اینو باید بگم کرمان از نظر امنیت شهر خوبیه ولی تفریحی و اینا خیلی نیست ساعت ۸ونیم۹ دیگه مردم خوابن . جاهای زیبا و تفریحی هم داره روبه روی دانشگاه باهنر شهر بازی هست که تا ۱۲و نیم بازه و شلوغ و کنار دانشگاهم بیمارستان افضلی پور هست . در مورد خوابگاهم باید بگم خوابگاهش امنه اما برا خونه بهتره نزدیک دانشگاه خونه نگیرد خیلی امنیتش خوب نیست برا خونه سمت الغدیر و الهیه ولی خیلی امنه اونجا خواستید خونه بگیرید خیلی خوبه. در کل شهر خوبیه . من خودم مشهد درس می خونم و با مشکلات راه آشناام ولی با قطار دیگه خوبه برا رفت و آمد. و دیگه اینکه تبریک میگم بابت قبولیتون همین.
      درپناه حق
      سوال دیگه ای داشتید در خدمتم

Sent from my SM-A700H using Tapatalk

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به مانند شهرهایی که اسم بردین توریستی و تفریحی نیست اما برای دانشجو به اندازه کافی جای تفریحی داره ... شهر آروم و با امنیت به نسبت خوب و مردمانی تقریبا صمیمی. از نظر امکانات شهری هم در یک لول از کلان شهری های ایران مثل تبریز و مشهد و شیراز و اصفهان پایین تر در نظرش بگیر.
      اما دانشگاه باهنر خیلی دانشگاه خوبیه و محیط بزرگ و پر از مکان های دنج ( فکر می کنم نقشه دانشکده های قدیمی اون رو از یک دانشگاه خارجی الگو برداری کرده باشن ) جای دانشگاه هم خوبه نه اونقدر وسط شهر که شلوغی و اذیت داشته باشه نه دور از شهر و جای پرت. کنارش شهربازی و بیمارستان هم داره.
      چند تا شهربازی و پارک های خوب و سه چهار مکان توریستی خوب هم داره که اگر مخصوصا به جاهای قدیمی و تاریخی علاقه داشته باشید جای تفریحی خوب داره.
      واسه پیاده روی و گشت زنی توی شهر هم سمت جمهوری و خیابان های اطرافش جاهای دنج و خوبی رو میشه پیدا کرد. جمعه ها هم با باقی دانشجو ها می تونید برید اطراف شهر که انواع طبیعت های مختلف رو با چشم ببینید.
      خلاصه به شهر و استانی کاملا چهار فصل دارید میاد زمستونش قشنگ سرد و زمستونی، بهارش ملایم و بهاری، پاییزش برگ ریزون و خزونی تابستونش هم کاملا گرم و خشک
      در مورد رفت و امد هم همون قطار بهترین گزینه هست و با اتوبوس هم راه طولانی هست تا مشهد هم جاده کمی خطرناک : دی
      !Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      ماشالا کرمونی ها زیادشدن اون قسمتش که Arman2018 گفت کرمانی ها 8-9 خوابن رو خیلی خوشم امد ولی انصافا کرمان از همه لحاظ عالیه درسته جنوب شرق است اما خیلی از دو تا استان زاهدان وخراسان خوبی سطحش بالاتره یکجوری در مورد امنیت حرف می زنین انگار شهر مرزی است تا مرز حداقل 400kفاصله داره خیالتون راحت امنیتش عالیه سوغاتاشم پسته خرما قاووت/همون قوتو/زیره مس و.. ایجوری برایتون پست رو نوشتم که اومدین کرمان احساس غریبی نکنین مثل شهر خودتونه
      برای انکس
      که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
      اگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .
      اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
      من برای این هدف می خواهم پزشک شوم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      تشکر من سوال اصلیم در مورد خوابگاه های باهنر کرمانه کسی اطلاعی داره چجوریه؟

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      تشکر من سوال اصلیم در مورد خوابگاه های باهنر کرمانه کسی اطلاعی داره چجوریه؟
      داداش تو چرا همون دانشگاه آزاد مشهد نمیری؟بدون کنکورش منظورمه.رشته های خیلی خوبی داره.دانشگاهشم خوبه.تو شهر خودتم هستی و کنار خانواده

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن