خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 27
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کتاب کمک درسی زبان

زبان3خیلی سبز چطوره؟؟؟

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      زبان 3 هر کتابی بخونید خوبه.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من 3ش رو ندیدم ولی جامعش خوبه بازم به پای مبتکران اناری نمی رسه به هیچ وجه.

4. Top | #4
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      با سلام..برای زبان سوم توصیه بنده حقیر کتاب اقای اناری است..و فقط مرور کتاب درسی..در درجه اول بررسی کلمه به کلمه کتاب..و بعد رجوع به کتاب ذکر شده..

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط روزبه نمایش پست ها
      با سلام..برای زبان سوم توصیه بنده حقیر کتاب اقای اناری است..و فقط مرور کتاب درسی..در درجه اول بررسی کلمه به کلمه کتاب..و بعد رجوع به کتاب ذکر شده..
      منم کتاب اناری رو توصیه میکنم
      مشاوره- برنامه ریزی - جزوه- برای صنایع غذایی
      رمز موفقیت انسانهای بزرگ، شروع به کار بوده نه مهیاکردن همه شرایط.
      بعد خدمت دوباره میسازمت بدن
      درد من چشمانی بود...که به من اشک هدیه داد و به دیگران چشمک

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ای بــابا ! یعنی میگید برم کتاب آقای اناری رو بخرم !!! 2 درس زبان پیش رو از جامع خیلی سبز تست هاشو زدم !!!
      عشــــــق ؛
      همین خنده های ساده توست . . . !

وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
      تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .

7. Top | #7
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      اقا سجاد گل سلام..شما در سوالی که پرسیدی فقط گفتی زبان 3..من هم درباره زبان 3 اطلاعات دادم..ولی این دلیل نمیشه چون گفتم مبتکران خیلی سبز رو ول کنی بری کتاب جدید بخری..مطمئن باش کتاب سبز هم کتاب غنی هست..من زمان کنکور خودم یکی از کتا ب هایی که زدم همین بود.... همین کتاب اقای جابری ..خیلی کمکم کرد..پس استرس بی مورد...همون کتاب رو بخون..قسمت انتهاییش تستهای جامع زبان 3 رو داره..اونارو بزن اگه بازم مشتاق و به قول بچه ها تشنه علم بودی ( ) برو کتاب هایی رو که گفتم تهیه کن..انشالا یکی ار 100 های امسال تو باشی..
      ویرایش توسط روزبه : 05 آذر 1391 در ساعت 11:22

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SajadTbT23 نمایش پست ها
      ای بــابا ! یعنی میگید برم کتاب آقای اناری رو بخرم !!! 2 درس زبان پیش رو از جامع خیلی سبز تست هاشو زدم !!!
      منم خیلی سبز دارم

همیشه م زبانو صد میزنم

سعی کن اون کتابیو که داری، خوب و کامل بخونیش
      نیازی نیس که هی این کتاب و اون کتاب بکنی!
      هر کدوم از انتشارات ویژگی خودشونو دارن...

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کتاب گرامر جامع تاجيک خوبه؟

10. Top | #10
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elham.elhami18 نمایش پست ها
      کتاب گرامر جامع تاجيک خوبه؟
      سلام..پیشنهاد من خواندن گرامر کتاب هاییه که توصیه کردم..کتاب ایشان هم خوب است ولی توصیه اول من کتاب اقای نوجوان و اناری است..پوشش مناسب تری برای گرامر کنکور هستند..ولی به هر حال زدن کتابی که گفتی هم خالی از لطف نیست..

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من واسه زبان فقط لغت میخونم با یه کم گرامر از هیچ کتاب تستی استفاده نکردم.ب نظرتون بدون این کتابا نمیشه زبانو بالا زد؟

12. Top | #12
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dear sara نمایش پست ها
      من واسه زبان فقط لغت میخونم با یه کم گرامر از هیچ کتاب تستی استفاده نکردم.ب نظرتون بدون این کتابا نمیشه زبانو بالا زد؟
      سلام..باید دید که پایه زبانت چطوره..وجود این کتابها تنها کمکیه واسه درصد بهتر..معمولا من توصیه میکنم برای تقویت و اشنایی با زبان کنکور یک کتاب تست زده بشه..این معنیش این نیست که اگه کتاب تست استفاده نکنی درصدت خوب نمیشه..به هیچ وجه..ولی اگه خودتو تو زبان بالا میبینی یک کتاب تست رو انتخاب کن..برای رسیدن به درصد عالی حتما مفید هستند..زبان یک درسیه که فرار هستش..حداقل خوبی تست زدن تو این درس تقویت کلمه ها و نکات گرامریه که زود از ذهن میروند..در ضمن یه سری ار تست ها هستند که اگه باهاشون یا با مشابه اونا برخورد نداشته باشی با بی دقتی مواجهه میشی و تست رو اشتباه میزنی..و در نهایت روشت رو در این درس تایید می کنم ..70% کلمه و 30% گرامر..کافیه..سعی کن کاربرد کلمه ها رو در جمله یاد بگیری..نه اینکه فقط حفظ کنی..
      موفق باشی

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dear sara نمایش پست ها
      عزیز من کارت کاملا اشتباهه.شما باید در کنار لغت,متنم بخونی.اصن از داخل متن لغاتو پیدا کنی خیلی تاثیرش بیشتره تا اینکه اول حفظ کنی بعد بخونی.حتما متنو بخون البه اول متن کتابو بعد کلوز تست و....که در کنکور میاد.

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      گاجم عالی کار کرده.
      من پنج ساله پشت کنکورم اطلاعاتمم بالاس دیگه امسال قبول میشم.

شوخی کردم من سال اول گاج رو خوندم نتیجه م گرفته م اما رتبه ی بالاتر میخواستم و امسال دارم میخونم و بازم گاج خوبه.
      جامع گاج خیلی بهتراز سال به ساله.
      خوددانید

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا ممنون از راهنماییتون

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن