زبان3خیلی سبز چطوره؟؟؟
با سلام..برای زبان سوم توصیه بنده حقیر کتاب اقای اناری است..و فقط مرور کتاب درسی..در درجه اول بررسی کلمه به کلمه کتاب..و بعد رجوع به کتاب ذکر شده..
مشاوره- برنامه ریزی - جزوه- برای صنایع غذایی
رمز موفقیت انسانهای بزرگ، شروع به کار بوده نه مهیاکردن همه شرایط.
بعد خدمت دوباره میسازمت بدن
درد من چشمانی بود...که به من اشک هدیه داد و به دیگران چشمک
ای بــابا ! یعنی میگید برم کتاب آقای اناری رو بخرم !!! 2 درس زبان پیش رو از جامع خیلی سبز تست هاشو زدم !!!
عشــــــق ؛همین خنده های ساده توست . . . !
وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
اقا سجاد گل سلام..شما در سوالی که پرسیدی فقط گفتی زبان 3..من هم درباره زبان 3 اطلاعات دادم..ولی این دلیل نمیشه چون گفتم مبتکران خیلی سبز رو ول کنی بری کتاب جدید بخری..مطمئن باش کتاب سبز هم کتاب غنی هست..من زمان کنکور خودم یکی از کتا ب هایی که زدم همین بود.... همین کتاب اقای جابری ..خیلی کمکم کرد..پس استرس بی مورد...همون کتاب رو بخون..قسمت انتهاییش تستهای جامع زبان 3 رو داره..اونارو بزن اگه بازم مشتاق و به قول بچه ها تشنه علم بودی () برو کتاب هایی رو که گفتم تهیه کن..انشالا یکی ار 100 های امسال تو باشی..
ویرایش توسط روزبه : 05 آذر 1391 در ساعت 11:22
من واسه زبان فقط لغت میخونم با یه کم گرامر از هیچ کتاب تستی استفاده نکردم.ب نظرتون بدون این کتابا نمیشه زبانو بالا زد؟
سلام..باید دید که پایه زبانت چطوره..وجود این کتابها تنها کمکیه واسه درصد بهتر..معمولا من توصیه میکنم برای تقویت و اشنایی با زبان کنکور یک کتاب تست زده بشه..این معنیش این نیست که اگه کتاب تست استفاده نکنی درصدت خوب نمیشه..به هیچ وجه..ولی اگه خودتو تو زبان بالا میبینی یک کتاب تست رو انتخاب کن..برای رسیدن به درصد عالی حتما مفید هستند..زبان یک درسیه که فرار هستش..حداقل خوبی تست زدن تو این درس تقویت کلمه ها و نکات گرامریه که زود از ذهن میروند..در ضمن یه سری ار تست ها هستند که اگه باهاشون یا با مشابه اونا برخورد نداشته باشی با بی دقتی مواجهه میشی و تست رو اشتباه میزنی..و در نهایت روشت رو در این درس تایید می کنم ..70% کلمه و 30% گرامر..کافیه..سعی کن کاربرد کلمه ها رو در جمله یاد بگیری..نه اینکه فقط حفظ کنی..
موفق باشی
گاجم عالی کار کرده.
من پنج ساله پشت کنکورم اطلاعاتمم بالاس دیگه امسال قبول میشم.
شوخی کردم من سال اول گاج رو خوندم نتیجه م گرفته م اما رتبه ی بالاتر میخواستم و امسال دارم میخونم و بازم گاج خوبه.
جامع گاج خیلی بهتراز سال به ساله.
خوددانید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)