یه یازدهمی ام اونطوری که میخواستم نخوندم البته یه چن وقتی هست شروع کردم وکلا نتوگذاشتم کنارولی بازم توبرنامه ریزی گیجم
به نظرتون دهوموو11باهم جلوببرم؟
من که میخوام هردوتاشوموضوعی بخونم بهترنیس؟
یه کمکی بکنید.ممنون.
یه یازدهمی ام اونطوری که میخواستم نخوندم البته یه چن وقتی هست شروع کردم وکلا نتوگذاشتم کنارولی بازم توبرنامه ریزی گیجم
به نظرتون دهوموو11باهم جلوببرم؟
من که میخوام هردوتاشوموضوعی بخونم بهترنیس؟
یه کمکی بکنید.ممنون.
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
او شنوا و داناست .
او شنوا و داناست .
میخوام هردوروباهم پیش ببرم.
او شنوا و داناست .
او شنوا و داناست .
او شنوا و داناست .
Hello from the otheside
مشاوره کنکور
تل
Fatemenm76
مشاوره خصوصی تا روز کنکور
مصاحبم:https://forum.konkur.in/thread55148.html
سلام
ریاضی تابع دهم و فصل ترکیبیات+فیزیک کاروانرژی +زیست گیاهی فصل6گفتار2.3وفصل7گفتار3+شیمی صفحه ی 80تا87؟:/استکیومتری اینا +مولار
همینارو تا 6مهرجمع کن اگه نخوندی؛ کافیه سال بعد تابستون کلی جلویی
سعی کن یازدهمو خوب بخونی من پارسال دهم و یازدهم سعی کردم باهم پیش ببرم ولی ضربه خوردم ترازم اومدپایین و انرژی زیادی ازم گرفت تهشم نصفه ول کردمزیاد نگران نباش دهم نسبت به یازدهم آسون تره سال بعد جمع و جورش میکنی
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)