خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 15 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 221
    1. Top | #61
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هر کی میگه زبان لغت نخون مثل اینه بچه به دنیا میاد پنبه بکنی تو گوشش
      این بچه هیچ وقت مث ادم حرف نمیزنه
      اساس زبان ارتباط برقرار کردن با کلمات و حروف هست
      هر چه لغات بیشتر ریدینگ راحت تر
      قواعد هم جای خودشو داره
      تست زیاد بزن یک کتاب کامل بزن
      لقمه 1201 لغت بگیر دو قسنت اولشو کامل یاد بگیر
      10 سال کنکور زبان و بررسی کن
      بعد بهت سوال دادن راحت جواب میدی
      و ان الله لمع المحسنین

2. Top | #62
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارش.ف نمایش پست ها
      بچه ها یه سوال...من که ریاضیم از بیخ خرابه ولی اونایی که میگن دی وی دی خوب نیست با کتاب برید جلو حالا مثلا دیدی فرجی شد من ریاضیم یکم پیشرفت کرد اونوقت من چطور تو یک و نیم دقیقه سوال کاربرد مشتق حل کنم؟اونایی که میگن کتاب امثال من رو درک نمیکنن اونا خودشون فول هستن دیگه میگن کتاب بخون مثلا خودم زیستم خوبه هر کی میگه دی وی دی میگم نه فقط کتاب بخون ولی حالا میفهمم خودمم اشتباه راهنمایی میکنم
      اررررره منم اونایی که سطحم خوب بود کتاب کارمو راه انداخت ولی خداییی اونایی که افنضاح بودم نمیشد اصلا با کتاب فقط با دی وی دی خودمو بالا کشیدم

3. Top | #63
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bimehr نمایش پست ها
      چه ربطی داره دوست عزیز...الان شما dvd ببینی دیگه سوالات رو با یه چشم به هم زدن حل میکنی دیگه....زهی خیال باطل.این dvd ها همش تبلیغه عزیز من تازه نکاتی هم که میگن شما باید رو اون مبحث تسلط داشته باشی بتونی استفاده کنی.تازه کنکور های سال های اخیر سوالات مفهومی شده ودیگه نمیشه از اون نکات تستی استفاده کرد بر عکس قبلا.
      اونی که به سوالات کنکور تو وقت مناسب جواب میده به خاطر تسلط کامل رو اون مطلبه که سوال رو میخونه میدونه چیکار کنه و سرعت محاسباتش به خاطر تمرین زیاد بالاس نه اونی که dvd دیده و نکته ها رو حفظ کرده.
      برا زیست هم حرفتون کاملا درسته....خوندن زیاد کتاب درسی و فهمیدن ریز و بم مطالب کتاب درسی تو زیست موفقیت میاره نه دیدن dvd.
      نه واقعا اینطوری نیست نمیدونم فیلمای آموزشی کجا رو دیدی ولی استادی که داره صفر تا صد درس میده دقیقا یادت میده چطور مسایل ممکنه ترکیب بشه و ازش یه سوال کنکوری در بیارن
      من بشخصه ریاضیات مویینی و مقدم نیا رو دیدم تازه فهمیدم بله ریاضیات چی هست اصلا

4. Top | #64
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saviour نمایش پست ها
      فقط مباحث آسانتر و متسط رو یاد بگیر ، مباحثی که خیلی اذیتت میکنه رو حذف بکن
      فیلم های آموزشی ریاضی آقای امینی (موسسه آلاء) هم خوب توضیح میده ، کتاب ریاضی نظام جدید نمیشناسم ولی قدیم ، خیلی سبز خوبه ... البتهمیتوانی هم از کتاب هایی ک فقط درسنامه دارن استفاده کنی ، موسسه ی گاج ، موسسه ی خوبی هست واس اینجور کتابا ، مثل سیر تا پیاز
      شاید میخواد دکتر بشه نمیشه که مطالب رو حذف کرد

5. Top | #65
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bozorgvar aziz نمایش پست ها
      فکر میکنم این ترتیبی که میگم مناسب باشه براتون والبته روشش
      آموزش:
      ادبیات:زبان فارسی دریافت(این کتاب رو یکی دو روز فقط همین رو بخونید تا
      تموم بشه کشش داره نترسید)-قرابت دریافت-همایش دریافت بخش آرایه ها-
      لغت و املا دریافت
      این کتابا جوابگوی هر سطحی هست و راحت میشه استفاده کردشون
      عربی:ناصح زاده الاء که حتما راه میفتید
      دینی:متن کتاب درسی + ایات و نکات گاج
      زبان:لغات رو نخونید فقط با تست و بررسی دقیق اون یادبگیرید اما گرامر جامع مبتکران
      زمین:حداقل باید سی زد خود کتاب درسی رو بخونید!
      ریاضی:سعی کنید فشرده و با تایم بالا جامع خیلی سبز رو بخونید چون باید تستای بهتری هم کار کرد
      زیست:استاد رضا امیر
      فیزیک:اگه در حد متوسط هستید الگو خوبه
      شیمی:فیل های شیمی رو بخونید همون اثر مبتکرانو داره اما وقت کمی میگیره
      اما منیع تست:
      ادبیات:جامع خیلی سبز یا موضوعیهای الگو و یا خیلی سبز(خیلی سبزها تالیفیهاشون خیلی با کیفیت تره ولی الگو ها ازمایشی قلمچی و گزینه دو رو هم دارن)
      عربی:کامل گاج اگه نسبتا خوبی الگو
      دینی:سفیر خرد(سرشار از تست خوب)
      زبان:مبتکران-نوبل
      زمین:زیر ذره بین بانک تست(همه ازمایشی ها رو هم داره)
      ریاضی:ایکیو گاج (یک چیزی میگم کاربرد داره برای کل کتابای ایکیو ویا هر کتاب با سطح بالا وقتی دارین تستا رو میزنین بگین به مولف چی فکر کردی؟فکر کردی نمیتونم حل کنم؟فکر کردی خیلی زرنگی؟و... اینطوری یواش یواش روحیه میگیرید و دیگه براتون زدن تستا راحت و راحتتر میشه)
      زیست:ایکیو شجاع باشید کتاب نسبتا راحتیه اگه تست به تست جلو برید
      فیزیک:الگو برای تست محشره تنوع خوبی هم داره
      شیمی:ایکیو
      امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم و براتون و برای همه بچه های انجمن ارزوی موفقیت دارم
      بله ممنون

6. Top | #66
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نوش جان ببعی جان ، چیز ینی کنکوری جان

7. Top | #67
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عالی بود دوستای گلم مرسی از این همه راهنمایی مفید

8. Top | #68
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط نگارخانم نمایش پست ها
      وای مرسی خانم دکتر
      ای دی شما رو برداشتم بهتون پیام میدم اگه ممکنه بیشتر کمکم کنید
      خواهش میکنم عزیزم
      در خدمتم
      Hello from the otheside
      مشاوره کنکور
      تل
      Fatemenm76
      مشاوره خصوصی تا روز کنکور
      مصاحبم:https://forum.konkur.in/thread55148.html

9. Top | #69
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اینترنت گفته مشتق
      مباحثی مثل احتمال ، مثلثات و غیره ، هرکدوم واست سخته ، ممکنه احتمال واس بقیه سخته واس شما راحت باشه ، از توی اینترنت مباحث اسان رو سرچ کنید

10. Top | #70
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      واقعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      مثلا دینامیک و حرکت رو اول از روی آبی قلم چی خوندم

11. Top | #71
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      خخخخخخ خوب بود
      شیمی 30 زدم خب منبع بگو استاد
      واسه شیمی خیلی سبز خوبه
      نمیدونم الگو ام هنوز داره یا نه،منم دومش رو داشتم،یه کتاب به شدت سنگین که فقط فارغ التحصیلا میتونن بخونن
      اگه خیلی سبز رو کامل خوندی اونم میتونی استفاده کنی
      یه سریا ام مبتکران رو میگن که من خیلی باهاش حال نمیکنم،سلیقه س

12. Top | #72
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اوووخی نازی به اعصابت مسلط باش اونیکه داره تبلیغ میکنه توی الانم بهت بخاطر همین فشار اومده اب خنک بخور
      باشد که رستگار شوی!

وقتی یک چیزی برای یک نفر خوبه ک اون شخص از اون بهره برده باش و یک نتیجه خوب بگیره !

مثلا شاید همون دی وی دی های آفبا ک داری تبلیغ میکنی برای ی نفر خوب باشه ها ! وقتی برای اون شخص خوبه ک یک نتیجه خوبم بگیره !

وگرنه شما خوب کتابای آبی قلم چی رو هم بخونی و یاد بگیری شیمی و ریاضی و فیزیکم 30 میزنی ! ک شاید یک نفر بیشترم بزنه !

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

13. Top | #73
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز منابع من اینان شاید به شما کمک کرد
      ادبیات: قرابت- زبان فارسی -املا و لغت -از نشر دریافت. لقمه تاریخ ادبیات مهروماه. تست از گاج موضوعی/
      عربی:فیلم‌های استاد ناصح زاده. تحلیل متن کتاب (برای مرور قواعد و یادگیری لغات )از سیر تا پیاز عربی۲و۳ گاج. تست از عربی کامل گاج/
      دین و زندگی:حرف آخر. آیات و روایات خیلی سبز. تست(فقط تست های کنکور)از گاج. آزمون خیلی سبز برای تست های تالیفی/
      زبان:ونوس. پت ومتن خیلی سبز. تست قواعد و لغت از مبتکران/
      ریاضی:آفبا. تست از مهروماه. حل تست های ۴سال اخیر ریاضی کانون _جمع بندی و تست بیشتر از آزمون خیلی سبز/
      زیست:حرف آخر. تست از iq_آزمون های ۲سال اخیر ماز و لیموترش(مجموعن ۴۰۰۰تست هستش)_موج آزمون الگو_حل تست های زیست۴ سال اخیر کانون. و جزوات مقایسه ای ماز برای تسلط بیشتر به متن کتاب/
      فیزیک:آفبا. تست از گاج نقره ای _حل تست های ۴سال اخیر کانون_جمع بندی درس به درس و تست بیشتر از موج آزمون/
      شیمی:حرف آخر. تست از خیلی سبز سوم وپیش _صرفن تست های تالیفی iq_آزمون های کانون_جمع بندی و تست بیشتر موج آزمون
      من تا آخرش می‌جنگم شروعی برای فردا نیس چه خوب چه بد خیلی وقته که شروع کردم ادامه میدم و به مردم اجازه ی سخنرانی در مورد خودم نمی‌دم ادامه میدم و تحلیل میکنم می‌فهمم و بهش سرعت میدم و و فنی سرعتی شد تثبیتش میکنم

14. Top | #74
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز منابع من اینان شاید به شما کمک کرد
      ادبیات: قرابت- زبان فارسی -املا و لغت -از نشر دریافت. لقمه تاریخ ادبیات مهروماه. تست از گاج موضوعی/
      عربی:فیلم‌های استاد ناصح زاده. تحلیل متن کتاب (برای مرور قواعد و یادگیری لغات )از سیر تا پیاز عربی۲و۳ گاج. تست از عربی کامل گاج/
      دین و زندگی:حرف آخر. آیات و روایات خیلی سبز. تست(فقط تست های کنکور)از گاج. آزمون خیلی سبز برای تست های تالیفی/
      زبان:ونوس. پت ومتن خیلی سبز. تست قواعد و لغت از مبتکران/
      ریاضی:آفبا. تست از مهروماه. حل تست های ۴سال اخیر ریاضی کانون _جمع بندی و تست بیشتر از آزمون خیلی سبز/
      زیست:حرف آخر. تست از iq_آزمون های ۲سال اخیر ماز و لیموترش(مجموعن ۴۰۰۰تست هستش)_موج آزمون الگو_حل تست های زیست۴ سال اخیر کانون. و جزوات مقایسه ای ماز برای تسلط بیشتر به متن کتاب/
      فیزیک:آفبا. تست از گاج نقره ای _حل تست های ۴سال اخیر کانون_جمع بندی درس به درس و تست بیشتر از موج آزمون/
      شیمی:حرف آخر. تست از خیلی سبز سوم وپیش _صرفن تست های تالیفی iq_آزمون های کانون_جمع بندی و تست بیشتر موج آزمون
      من تا آخرش می‌جنگم شروعی برای فردا نیس چه خوب چه بد خیلی وقته که شروع کردم ادامه میدم و به مردم اجازه ی سخنرانی در مورد خودم نمی‌دم ادامه میدم و تحلیل میکنم می‌فهمم و بهش سرعت میدم و و فنی سرعتی شد تثبیتش میکنم

15. Top | #75
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      من واسه فیزیک دی وی دی استفاده میکنم خوبم جواب گرفتم =) ولی نمیتونم بگم چون یبار گفتم بن شدم
      یار ما چون نیستی با هر که خواهی یار باش :‌)

صفحه 5 از 15 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن