سلام ممنون از توضیحاتتون
شما فرض کن یه درستی خیلی ضعیفی مثلا فیزیک با بنیان ویران
میگی چجوری مطالعه میکنی با چه سبکی و از رو چی میخونی ،تست میزنی و ......؟؟؟؟؟؟؟؟
فیزیک رو هیچ معلم یا کتابی نمیتونه انچنان کمکی بهت کنه باید مفاهیم رو خودت به خوبی درک کنی و مهارت حل داشته باشی
دقیقا راجع به نقطه ضعف خودم پرسیدی
من 2 میلیون پول کلاس کنکور دادم 3 تا معلم فیزیک تو مدرسه داشتم و تقریبا کل کتاب های بازار رو داشتم ولی اصلا خوب نزدم 20 درصد
واسه فیزیک شرمنده اصلا بلد نیستم ولی راجع به شیمی اگر مبحثی رو ضعیف هستی میتونم کمکت کنم
نه من فیزیکم بد نیست خدا رو شکر اما پرسیبدم بدونم بقیه تو درسی اینقدر ویرانن چکار میکنن
الان میتونم بگم بقیه عین منن
استاد نصیر لو آفبا رو بگیر ببین بهت قول میدم براحتی برسی به شصت
اگر خیلی ضعیفی با کتاب های تشریحی شروع کن اما هرکس با هرپایه ای میتونه خودشو قوی کنه
قبول دارم چون من امسال واقعا درصدام تغییر زیاد کرد
ولی مشکل اینجاست از 20000 میخوای بیاییی 3000 کارسختیه
اما 3000 بشه 500 واقعاااااااا طاقت فرساس یعنی کل انرژیتو میزاری میلمتری میایی بالا
سلام بچه هاااا
سوال مهم دارم
لطفا جواب دقیق بدید
یه جزوه دستم رسیده از این روشها و تکنیکای کوتاه تست زنی
اینا رو یاد بگیرم سرش وقت بزارم یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه آره چرا؟
اگه نه چرا؟
سلام بچه هاااا
سوال مهم دارم
لطفا جواب دقیق بدید
اگه آره چرا؟
اگه نه چرا؟
خب ما که جزوه رو ندیدیم که نظر بدیم بستگی داره چه کسی جزوه رو نوشته بلشه بعضی تکنیک ها هستن که واقعا مفیدن و سرعت رو میبره بالا ولی یه سری تکنیک ممکنه رو همه نوع تیپ سوال جواب نده و ریسک باشه استفاده کردنش
خب ما که جزوه رو ندیدیم که نظر بدیم بستگی داره چه کسی جزوه رو نوشته بلشه بعضی تکنیک ها هستن که واقعا مفیدن و سرعت رو میبره بالا ولی یه سری تکنیک ممکنه رو همه نوع تیپ سوال جواب نده و ریسک باشه استفاده کردنش
اونا که سرعت میبره بالا فرق داره با این که من میگم اونا رو هر استادی حین آموزش توضیح میده
اینا از این روشاست که روی بعضی تستا جواب میده امتحان کردم آخه
سلام بچه هاااا
سوال مهم دارم
لطفا جواب دقیق بدید
اگه آره چرا؟
اگه نه چرا؟
خیر...برای موفقیت در کنکور دنبال اینا نباش....که فقط وقتتو میگیره.
برای موفقیط در کنکور فقط باید تسلط و سرعتتو بالا ببری.