خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات

Question سوال درمورد سهمیه بنیاد شهدا؟

سلام دوستان اگه فرض کنیم که اخرین شهید جنگ تحمیلی سال 1370( اخر اخر جنگ!) شهید شده باشه و مثلا بچه اش بعد مرگ پدرش به دنیا اومده باشه واصلا پدرشو ندیده باشه
      الان اون فرزند 27 سال سن شه !! سوالم اینه که چطوری هنوز بنیاد شهیدانی موندن که 18 سالشون باشه و تو کنکور سهمیه بگیرن؟ بنظرتون تاسال چند این سهمیه هنوز وجود داره؟مگه اگه پدر بزرگت شهید شده باشه بهت سهمیه میدن؟ یا اگه فرض کنیم پسره20 ساله ای که پدرش سال1368, 42 سال سن داشت ؛ شهید شده باشه و الان برادر اون شهید مثلا سال 1380 به دنیا اموده باشه (کنکور خودمو میگم 99) یعنی پدرش باید تو سن 54 سالگی بچه دار شده باشه!!؟ من خودم تو یکی از شهر های مرزی ایران و عراق زندگی میکنم و خانوده های خیلی زیادی بچه هاشون شهید شده ولی از بین این همه خانوده شهید حتی یک نفرهم نیست که پدرش بعد سن 54 سالگی بچه دار شده باشه شهرمون کوچیکه و واسه همین بیشتر مردم همدیگرو میشناسن و کسی که این جوری شده باشه نیست!! ... لطفا یکی واسم توضیح بده که چه جوری امکان داره تو کنکور 99 بعضی ها سهمیه بنیاد شهید بگیرن!
      ببخشید که طولانی شد ..

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شهید فقط جنگ ایران عراق نیست که ،شهدای نیرو انتظامی و اتشنشانی و مدافع حرم و و و... و در ضمن این سهمیه هایی که میبینی بیشتر مربوط به جانبازا هستن شهدا یه درصد خیلی کمی هستن

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فک کنم جانبازای ۲۵% به بالا وقتی فوت بشن،شهید محسوب میشن

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      آمار به تفکیک گروه‌های آزمایشی
      گروه آزمایشی جمع داوطلبان مناطق خانواده معظم شهدا ایثارگران ۲۵ درصد رزمندگان ایثارگران ۵ درصد
      علوم ریاضی و فنی ۱۴۴ هزار و ۴۷۷ نفر ۱۲۹ هزار و ۸۸۶ نفر ۵۶ نفر ۲ هزار و ۴۶۲ نفر ۱۹۲ نفر ۱۱ هزار و ۸۸۱ نفر
      علوم تجربی ۶۴۲ هزار و ۷۶۱ نفر ۵۵۷ هزار و ۴۹۲ نفر ۹۲۷ نفر ۲۲ هزار و ۵۰۵ نفر ۸۵۲ نفر ۶۰ هزار و ۹۸۵ نفر
      علوم انسانی ۲۰۵ هزار و ۳۳۸ نفر ۱۸۸ هزار و ۵۲۹ نفر ۲۱۷ نفر ۴ هزار و ۵۲۲ نفر ۲۴۱ نفر ۱۱ هزار و ۸۲۹ نفر
      هنر ۱۲ هزار و ۲۳۷ نفر ۱۱ هزار و ۱۳۶ نفر ۸ نفر ۳۲۱ نفر ۱۷ نفر ۷۵۵ نفر
      زبان های خارجی ۷ هزار و ۵۱۴ نفر ۷ هزار و ۶۳ نفر ۱۲ نفر ۸۵ نفر ۷ نفر ۳۴۷ نفر
      جمع یک میلیون و ۱۲ هزار و ۳۲۷ داوطلب ۸۹۴ هزار و ۱۰۶ نفر یک هزار و ۲۲۰ نفر ۲۹ هزار و ۸۹۵ نفر یک هزار و ۳۰۹ نفر ۸۵ هزار و ۷۹۷ نفر
      برای انکس
      که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
      اگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .
      اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
      من برای این هدف می خواهم پزشک شوم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهرانا نمایش پست ها
      فک کنم جانبازای ۲۵% به بالا وقتی فوت بشن،شهید محسوب میشن
      نه جانم پزشکی قانونی علت مرگشو نگاه میکنه اگه بخاطر تاثیرات جنگ کشته شده باشه شهید محسوب میشه وگرنه خیر

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MrChemist نمایش پست ها
      سلام دوستان اگه فرض کنیم که اخرین شهید جنگ تحمیلی سال 1370( اخر اخر جنگ!) شهید شده باشه و مثلا بچه اش بعد مرگ پدرش به دنیا اومده باشه واصلا پدرشو ندیده باشه
      الان اون فرزند 27 سال سن شه !! سوالم اینه که چطوری هنوز بنیاد شهیدانی موندن که 18 سالشون باشه و تو کنکور سهمیه بگیرن؟ بنظرتون تاسال چند این سهمیه هنوز وجود داره؟مگه اگه پدر بزرگت شهید شده باشه بهت سهمیه میدن؟ یا اگه فرض کنیم پسره20 ساله ای که پدرش سال1368, 42 سال سن داشت ؛ شهید شده باشه و الان برادر اون شهید مثلا سال 1380 به دنیا اموده باشه (کنکور خودمو میگم 99) یعنی پدرش باید تو سن 54 سالگی بچه دار شده باشه!!؟ من خودم تو یکی از شهر های مرزی ایران و عراق زندگی میکنم و خانوده های خیلی زیادی بچه هاشون شهید شده ولی از بین این همه خانوده شهید حتی یک نفرهم نیست که پدرش بعد سن 54 سالگی بچه دار شده باشه شهرمون کوچیکه و واسه همین بیشتر مردم همدیگرو میشناسن و کسی که این جوری شده باشه نیست!! ... لطفا یکی واسم توضیح بده که چه جوری امکان داره تو کنکور 99 بعضی ها سهمیه بنیاد شهید بگیرن!
      ببخشید که طولانی شد ..
      دوست عزیز تعداد اونقدری نیس که فکر میکنی سدجمع شاید به هزار نفرم نرسه یادمه پارسال تو تجربی ۵۰۰ نفر بودن تو رشته های دیگه کمترن

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maliarefi نمایش پست ها
      دوست عزیز تعداد اونقدری نیس که فکر میکنی سدجمع شاید به هزار نفرم نرسه یادمه پارسال تو تجربی ۵۰۰ نفر بودن تو رشته های دیگه کمترن
      خب همون ۵۰۰ نفر حتما رشته خوب میارن
      ولی من هنوز تفاوت شهید با جانبازا نمی فهمم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن