ببخشید یه سوال شیمی دهم چه مباحثیشو بخونم تو این چند روز آخر کدوم مباحث ضروری هستن که باید بخونم که یازدهم لازمه؟
ببخشید یه سوال شیمی دهم چه مباحثیشو بخونم تو این چند روز آخر کدوم مباحث ضروری هستن که باید بخونم که یازدهم لازمه؟
اگه سطح شیمیت بالاست میکرو خوبه ولی فقط تست اما خیلی سبز واسه کسی خوبه که سطحش پایینه و کلا بگم توی تخصصیا خیلی سبز از لحاظ درسنامه خوبه و تستم متوسطه اما میکرو فقط تست من خودم از میکرو واقعا راضیم اما اگه درسنامه میخوای خیلی سبز البته بگم شاید یکی با خیلی سبز حال کنه یکی با میکرو یه سوال داشتم ایا مبتکران از لحاظ تست خوبه یا نه؟سطح تستاش مثل میکرو هس یا بالاتره ؟پاسخنامش کامله ؟توی مفاهیم خوب کار کرده؟تستای ایده دار و سخت داره یا نه؟احساس میکنم میکرو توی مفاهیم خوب کار نکرده
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
سلام من پارسال که یازدهم بودم تا اوایل بهمن از خیلی و سبز و ابی تست میزدم ولی از بهمن ماه که مبتکران گرفتم درصدم امد بالا.البته نمیشه گفت خیلی سبز کتاب بدیه ولی واس من به تنهایی کافی نبود و وقتی مبتکران و خیلی سبز رو باهم کار کردم درصدا امد بالا. ولی اگ یه کتاب میخوای مبتکران کافیه(چون حجمش به نسبت زیاده) ولی اگه تست کم اوردی خیلی سبز هم کار کن که با دیدگاه یه مولف دیگ هم اشنا شی
سلام ، دوستان این همه بحث انجام شد ولی حرف خاصی از شیمی نشر الگو زده نشد . میخواستم بدونم سطح این کتاب برای پایه یازدهم در چه حدی هستش(چون یه عده میگن سطحش خیلی بالاس و یه عده میگن پایینه)؟ و از نظر تستی این کتاب بهتره یا خیلی سبز یا میکرو؟
ویرایش توسط Hadi.Z : 13 مرداد 1399 در ساعت 15:14
من خودم مبتکران داشتم درسنامش برام یه طوری بود . که رفتم کلاس بابایی و خیلی سبز پایه و دوازدهم استقاده میکردم . نمیگم عالی شد اما از وضع قبل بهتر شد .
از من بهتر دوستان گفتن اما حالا شیمی رو بهتره با تست و کلنجار بفهمی (مسائل)
رفع اسپم : دوستان تازه از بند آزاد شدم لطفا در فعالیت های آدم ربائی و... شرکتم ندید فعلا
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)