بهترین ترکیب شیمی برای کنکور نطام جدید
موج آزمون+بهمن بازرگانی
اینم شیمی اقای بازرگان که تو دو جلد چاپ شده
پی دی اف بخشهایی از کتاب را ببینید.جلد اول
پی دی اف بخشهایی از کتاب را ببینید.جلد دوم
کلاً از نظر آموزشی خیلی سبز با اختلاف زیاد از میکرو بهتره. و با توجه به این کتاب مزخرف شیمی که حتی ۱۰ درصد هم جوابگو نیست، داشتن یه کتاب آموزشی خوب خیلی نیازه. میکرو تو درسنامههاش زیادهگویی اضافه داره درحالی که وقتی میخونیش مطالب هنوز برات گنگه. برای شماهایی که میرید دوازدهم و وقت زیادی ندارید، خیلی سبز بهترین گزینهس واقعاً
ویرایش توسط Zhugeliang : 04 شهریور 1397 در ساعت 18:22
خوب
اقا اول ی چیزی بگم این بحث ها ب هیچ جا کشیده نمیشه و کلا انتخاب منبع سلیقه ای هستش بنظرم بهترین کار اینه بری ببینی کدوم رو بیشتر دوس داری و ادامه بدی خود من با اینکه میگفتن شیمی نشر الگو سطحش پایینه اما من با خوندن این کتاب همیشه خوب بودم و درکل راضی بودم اما لازمه ی چن تا نکته درمورد شیمی بگم:
1-اینایی ک میگن باید درس نامه عالی داشته باشه ببینید مهم ترین نکته تو شیمی تست هست و درسنامه تو نظام قدیم مهم تر بود اما نظام جدید دیگه نه.چرا؟چون مطالب ما بیشتر جنبه حفظی پیدا کردم و با خوندن کتاب ب راحتی میتونید مطالب رو فرا بگیرید پس بهتره دنبال ی کتاب باشید ک تست قوی داشته باشه و وقت خودتون رو پای درسنامه تلف نکنید(البته یکی دوبار بخونیدش دیگه)
2-اونایی ک ضعیفن بیش از اندازه پیشنهاد میکنم نشرالگو استفاده کنم مطمن باشید عالیه قطعا سطحتون رو خیلی بالا میره دلیلشم اینه نشرالگو با زدن تست های اسونش باعث میشه رو متن کتاب تسلط پیدا کنید و ی درصد متوسطی تو ازمون ها ب دست بیارید
3-کتاب بهمن بازرگان رو برای طول سال پیشنهاد نمیکند چون حجم زیادی داره ولی برا تابستون خوبه
4-شیمی خیلی سبز کتاب خیلی خیلی خوبه و تستش هم درسنامه یعنی کسی ک نیاز داره ب این دو مورد بهترین انتخابه
5-اونایی هم ک یکم قوی ترن میکرو کار کنن ک دیگه واقعا بنظر من کتاب خیلی خیلی خوبیه
6-برا ازمون زدن هم فار و موج ازمون هست ک فار بنظرم جون دار تر بوده
موفق باشید...
اتفاقاً بنظر من کاملاً برعکسه. کتابای نظام جدید، جداً کنگ و نامفهوم نوشتهشدن، لذا باید درسنامهای باشه که مطالب رو موشکافی کنه.
اما مبتکران بهمن بازرگانی! منبعیه که اتفاقاً برای طول سال و همگام با تدریس معلم، نوشته شده. شما ایستگاههای نکته و تست رو میخونی و خلاصهنویسی میکنی، بعد میری سراغ تستهای v.i.t بعد از اون تستهای «دسا». وقتی این مراحل رو طی کردی، سطحت مثل کسیه که مثلاً کل میکرو رو کار کرده. دیگه اگه کسی خیلی قوی باشه و وقت داشته باشه میره تستای بدون علامت رو میزنه. اینو روش رو خود آقای بازرگانی گفتن.
کی وقت داره برای جمعبندی تابستان ۹۰۰ صفحه شیمی بخونه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)