(با اجازه ی استارتر عزیز)
مدیران محترم، یک پیشنهاد : " عدم تبلیغ از موسسه کنکور آسان است در بالای انجمن قسمت تبلیغات"
(دوستان امیدوارم حمایت کنید تا مدیران انجمن هم توجه کنن):
1. طی چند وقتی که من توی انجمن بودم، میدونید که از طرف موسسه ی خاصی نبودم و از موسسه ای حمایت نکردم.
2. همگی میدونیم که به روز رسانی و نگهداری سایتی با این مختصات، واقعا هزینه داره؛ پس اصولا بحث "پذیرفتن تبلیغات از موسسه ها و دبیران مختلف" چه توی سایت اصلی و چه توی انجمن رو امری غیرعادی تلقی نمیکنم.
3. حالا که قراره که توی سایت و علی الخصوص انجمن، شاهد تبلیغات دی وی دی فروشها، دبیران یا ... باشیم، پس چه بهتر که حداقل از کسانی تبلیغ انجام بگیره که اگه بچه ها به اینگونه افراد مراجعه کردن، ضرر نبینن.
4. در مورد دی وی دی فروش ها، هیچ موسسه ای وجود نداره که "تمام" درسهاش خوب باشه و یا "تمام" درسهاش بد باشه ولی اگه منصفانه بخوایم نگاه کنیم، اگه فرضا 4 تا موسسه دی وی دی فروش باشن و بخوایم اونارو طبقه بندی کنیم، سه تا از اونا رتبه های 1 تا 3 رو کسب میکنن و یک موسسه، با اختلاف فاحشی از بقیه عقبه و بچه ها معمولا از همین موسسه مینالن.
5. تبلیغ دی وی دی فروشها به تب احساس نیاز بچه ها به دی وی دی دامن میزنه و استفاده از دی وی دی بین بچه ها به یک رویه تبدیل میشه(در حالیکه شاید بالای 70 درصد بچه ها نیاز به دی وی دی نداشته باشن و نتیجه شون با کتاب یا کلاس خیلی بهتر باشه).
6. با همه ی این تفاصیل و تفاسیر، با توجه به اینکه با کلیک کردن روی این تبلیغات، ممکنه بچه ها به دام پکیج دی وی دی برخی موسسات گرفتار بشن و یک یا چند سال از بهترین زمان عمرشون رو از دست بدن و دیگه نتونن جبران کنن(حالا پولش فدای سر بچه ها ولی از دست دادن موقعیت کنکور دادن که ممکنه غیرقابل جبران باشه در اکثر اوقات، خسارات جبران ناپذیری رو وارد میکنه به افراد)؛
لذا تقاضا دارم از تبلیغاتموسسه کنکور آسان است(و موسسات اقماری اون با هر اسمی از جمله گیلنا و ...http://gilnashop.com/ https://marjakonkour.com اوج یادگیری – مهندس امیر مسعودی – کنکور آسان است | کنکور آسان است - کنکور آسان است | مهندس امير مسعودي | استاد حسين احمدي | اوج یادگیری ) در سایت و علی الخصوص انجمن، جلوگیری بفرمایید. (لازم به ذکره که شاید دو تا درس از دروس این موسسه، از لحاظ علمی قابل پذیرش باشن، ولی به علت دادن وعده های واهی مشاوره رایگان، در حالیکه در اصل مشاوره ای وجود نداره، ترغیب دانش آموز به خرید کل پکیج، بی کیفیت بودن و طولانی بودن اکثر درسها و... این پیشنهاد عدم تبلیغ کنکور آسان است رو مطرح کردم و حداقل اگه تبلیغ هم میخواد صورت بگیره، از موسساتی باشه که بچه ها ضرر نکنن.)