خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 17 از 17
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Tia نمایش پست ها
      علت همه این مشکلات منم ک دیگه صورتی نیسم
      b675c554e93b14c01c40ff42a206fa03.jpg
      خُنُک آن قماربازی، که بباخت آن‌چه بودش
      بنماند هیچش إلّا، هوس قمار دیگر...

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SEYED REZA نمایش پست ها
      بسم الله

@Araz عزیز جز نگرانی از اینده هیچ غرض دیگه ای ندارم

بنده از سال 94 و حتی قبل تر تو این انجمن بودم و حالا که از کنکورمم میگذره اینجا میام امسال واقعا ضعیف شروع کرده هم سایت و هم انجمن کنکور وبه قدری که بی نظیماش رو داریم تو تاپیکای زده شده میبینیم و گوشه نشینی اعضای فعال سایت رو شاهد هستیم

1- تیم مدیریت رو همیشه ما قدرشونو میدونیم اما هم تعدادشون کم شده امسال و هم فعالیت نادری دارند و این باعث میشه تاپیک پوچ زیاد بشه

اگه ببینید امروز تو انلاینا هیچ کدوم از مدیرا نیستن ( البته اگه غیر فعالش نکرده باشند )

راه حل : سال 95 کار زیبایی میکردید و تودیع و معارفه ماهانه انجام میداید و جواب داده بود و فعالیت زیاد بچه های انجمنو شاهد بودیم ! و هم باعث منظم شدن مدیریت فروم میشد

2- کنکور نظام جدید اطلاعات جدید و مشاورای جدید رو میطلبه

پاسخگو های بخشای مختلف عملا بی کارن و خواهشمندیم از رتبه برتر ها و کسایی که فعالیت دارند استفاده کنید تا جواب بچه ها رو بدند اگر به تاپیکای انتخاب رشته سر بزنید میبینید اکثرا سوال پرسیده شده و جواب ها خیلی کمه و این باعث ریزشم میشه

3- فروم و سایت تبلیغاتی شده تقریبا و این شاید به نفع شما باشه البته قبلا هم بود ولی کاش به فکر ایجاد حاشیه های زیاد برا داوطلبا باشید

تبلیغات درست و حسابی و نظارت بر امر تبلیغات درون تاپیکا راهکاریه که به ذهن من میرسه

من خودم یکی از منابعی که اطلاعاتمو اپدیت میکردم اینجا بوده و امیدوارم همیشه سرپا باشه و اینکه با توجه به گسترش شبکه های اجتماعی دانش اموزا تو سال کنکورشون دارن به اون سمت و سو میرن که کلی خطرناکه و اسیب رسون !!! و دور میشن از اطلاعات سایت و فروم و اینا

ما آنچه شرط بلاغ بود را گفتیم ..........
      گویا رویت نشده این .نقل قول یا تشکری چیزی نیست
      سمع و نظرتون رو جلب میکنم به این تاپیک @Araz@
      یه توضیح ملو بفرمایین اگه مقدور باشه @Faraz@
      چون واقعا نظر رفقا هم هست رو این موارد
      شاید ما اطلاع نداریم یه چیزایی رو
      شاید بخاطر این اخلاقمونه
      دیر اومدیم میخواییم زود بریم
      .

you can't kill spirit even if you try too​

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن