تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری
@Araz عزیز جز نگرانی از اینده هیچ غرض دیگه ای ندارم
بنده از سال 94 و حتی قبل تر تو این انجمن بودم و حالا که از کنکورمم میگذره اینجا میام امسال واقعا ضعیف شروع کرده هم سایت و هم انجمن کنکور وبه قدری که بی نظیماش رو داریم تو تاپیکای زده شده میبینیم و گوشه نشینی اعضای فعال سایت رو شاهد هستیم
1- تیم مدیریت رو همیشه ما قدرشونو میدونیم اما هم تعدادشون کم شده امسال و هم فعالیت نادری دارند و این باعث میشه تاپیک پوچ زیاد بشه
اگه ببینید امروز تو انلاینا هیچ کدوم از مدیرا نیستن ( البته اگه غیر فعالش نکرده باشند )
راه حل : سال 95 کار زیبایی میکردید و تودیع و معارفه ماهانه انجام میداید و جواب داده بود و فعالیت زیاد بچه های انجمنو شاهد بودیم ! و هم باعث منظم شدن مدیریت فروم میشد
2- کنکور نظام جدید اطلاعات جدید و مشاورای جدید رو میطلبه
پاسخگو های بخشای مختلف عملا بی کارن و خواهشمندیم از رتبه برتر ها و کسایی که فعالیت دارند استفاده کنید تا جواب بچه ها رو بدند اگر به تاپیکای انتخاب رشته سر بزنید میبینید اکثرا سوال پرسیده شده و جواب ها خیلی کمه و این باعث ریزشم میشه
3- فروم و سایت تبلیغاتی شده تقریبا و این شاید به نفع شما باشه البته قبلا هم بود ولی کاش به فکر ایجاد حاشیه های زیاد برا داوطلبا باشید
تبلیغات درست و حسابی و نظارت بر امر تبلیغات درون تاپیکا راهکاریه که به ذهن من میرسه
من خودم یکی از منابعی که اطلاعاتمو اپدیت میکردم اینجا بوده و امیدوارم همیشه سرپا باشه و اینکه با توجه به گسترش شبکه های اجتماعی دانش اموزا تو سال کنکورشون دارن به اون سمت و سو میرن که کلی خطرناکه و اسیب رسون !!! و دور میشن از اطلاعات سایت و فروم و اینا
ما آنچه شرط بلاغ بود را گفتیم ..........
گویا رویت نشده این .نقل قول یا تشکری چیزی نیست
سمع و نظرتون رو جلب میکنم به این تاپیک @Araz@
یه توضیح ملو بفرمایین اگه مقدور باشه @Faraz@
چون واقعا نظر رفقا هم هست رو این موارد
شاید ما اطلاع نداریم یه چیزایی رو
شاید بخاطر این اخلاقمونه
دیر اومدیم میخواییم زود بریم
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری