بچه هاخطابم همه رتبه برتراواعضای انجمنه تواین انجمن تاپیکای مشاوره ای خیلی پرنگ ترازتاپیکای درسیه پیشنهادمیکنم بیشتردرس بخونیم وبیایم اینجا سوال بپرسیم وبحث درسی کنیم بامولفا باهم پایه هامون تاهم فضا بیشتردرسی شه وهم ابهاممون تودرس کمترشه.
بچه هاخطابم همه رتبه برتراواعضای انجمنه تواین انجمن تاپیکای مشاوره ای خیلی پرنگ ترازتاپیکای درسیه پیشنهادمیکنم بیشتردرس بخونیم وبیایم اینجا سوال بپرسیم وبحث درسی کنیم بامولفا باهم پایه هامون تاهم فضا بیشتردرسی شه وهم ابهاممون تودرس کمترشه.
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
او شنوا و داناست .
بازم همه چیزبه خودمون بستگی داره اگه ماکمتراستقبال کنیم هیچکسم تاپیک اینطوری نمیزنه.
او شنوا و داناست .
فضای این انجمن به خودی خود مسموم هست به دلایل مختلف...و هیچ موقع اون گروه فوق لاکچری که انتظار دارین بچه ها سوال بپرسن اساتید جواب بدن و اینا هیچ موقع به فاز عملی نمیرسه مگر اینکه وضع انجمن بهبود پیدا کنه...من چن تا تایپیک پرسش و پاسخ درسی دیدم خوب بودن ... ولی خب اونا هم به حاشیه رفتن اخرش...
این انجمن بعیده پوست اندازی کنه چون من 3 ساله شاهد پس رفتش بودم.باید یک انجمن جدید برای کنکوری ها پیدا بشه با قوانین سخت و محکم.
حرفتون رو قبول ندارم
شاید مواردی باشه که رسیدگی نشه ولی حتما دلیلی داره
قبلا انجمن با چند ناظم به همراه تیم مدیریت اداره میشد
ولی الان فقط دو نفر در تیم مدیریت داریم و هیچ ناظمی هم نداریم
تمام تلاشمون رو میکنیم که به همه اخطار ها و درخواست های شما برسیم ولی خب گاها به دلیل تعدد بالای درخواست ها از رسیدگی به بعضی هاشون میمونیم
ممنون از شما
سلام!
حال همهی ما خوب است
ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،
که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويند
با اين همه عمری اگر باقی بود
طوری از کنارِ زندگی میگذرم
که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد و
نه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان!
سلام بله واقعا وضع انجمن خرابه سوال درسی میپرسم جواب نمیدن فقط شده بحث هایی در مورد حاشیه های کنکور دیگه به سوال درسی یا کلا هر چیزی که مربوط به درس هست دیگه اصن دیده نمیشه همش شده تاثیر مثبت معدل - تاثیر منفی - رای شورای مجلس - مدارک لو رفته سوالات کنکور ....
اگه قراره همینجوری پیش بره اسم انجمن رو به حواشی کنکور تقییر بدید
یا کلا یه بخشی واسش درست کنین به اسم حواشی
خب اینی که شما میگین ناظر هستش و نه ناظم
بله سابقا برای هر درس ناظر هایی داشتم ( مثلا خود من حدود 1 سال ناظر بخش ریاضیات تجربی بودم ) ولی خب الان متاسفانه به دلیل همکاری کمتر بچه ها تعداد ناظرین بخش ها هم کم شده و حتی در بیشتر بخش ها هم ناظر نداریم ...
اون چیزی که من گفتم ناظم انجمن بود که خب الان ناظم هم نداریم ...
به هر حال گفتم تمام تلاشمونو میکینم که جو فروم خوب باقی بمونه و کمتر درگیر حاشیه شه ...
ممنون از شما
سلام!
حال همهی ما خوب است
ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،
که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويند
با اين همه عمری اگر باقی بود
طوری از کنارِ زندگی میگذرم
که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد و
نه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان!
کسی که میخواهد زنده بماند
باید مبارزه کند
و کسی که دست از مبارزه بردارد
آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
" آدولف هیتلر "
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)