سلام
کسی از شهریه دندان و پزشکی و دارو پردیس ها خبر داره؟لطفا اگر خودتون دانشجو هستید یا تو فامیل کسی دارید که دانشجو پردیس ها هست نظر بدید تا جواب ها مستدل باشه.همچنین بگید ورودی چه سالی این شهریه رو میده
سلام
کسی از شهریه دندان و پزشکی و دارو پردیس ها خبر داره؟لطفا اگر خودتون دانشجو هستید یا تو فامیل کسی دارید که دانشجو پردیس ها هست نظر بدید تا جواب ها مستدل باشه.همچنین بگید ورودی چه سالی این شهریه رو میده
سلام
پردیس مشهد رشته پزشکی ، سهمیه آزاد ترمی 15 میلیون تومن، اگه سهمیه 5% داشته باشی، از حداقل 40درصد تا 100درصد تخفیف برخوردار میشی. بقیه پردیس هاهم همین حدود باید بشن یک سرچ بکنید فکر کنم نرخنامه مصوب داره
اگه هم سهمیه 25درصد داشته باشی، مازاد و آزاد و پردیس و ... همشون رایگان![]()
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
بچه ها کمترین میزان شهریه ی مازاد دارو کمتر از 15 نیست؟یعنی سالی 30 تومن کمتر نیست؟خیلی برام مهمه لطفا اگر هست بگید.
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
اینو یه کانال زده بوده دیگه جزییاتشو خبر ندارم
#شهریه پردیس خودگردان/مازاد رشته های علوم پزشکی ۹۷-۹۸
برای هر ترم تحصیلی :
#پزشکی: بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون
#دندانپزشکی: بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون
#داروسازی: بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون
#پرستاری: بین ۶تا۸ میلیون
#فیزیوتراپی: بین ۸ تا ۱۰ میلیون
#بینایی سنجی: بین ۶تا۸ میلیون
#مامایی: بین ۶ تا۸ میلیون
#اتاق عمل،شنوایی سنجی، کار درمانی، هوشبری: بین ۶تا۸ میلیون
در كنار اين هزينه ها بايد مسكن و هزينه ي زندگي روزانه را در شهري كه قبول شدند هم تهيه كنند افرادي كه ميخوان استفاده كنند با ديد باز تري انتخاب كنند
دلم از وحشت زندان سکندر بگرفت
رخت بربندم و تا ملک سلیمان بروم
![]()
توی اصفهان رو من خبر دارم
دکتری پزشکی دندون دارو 12 تومن بود ترمی
کارشناسی ها 6/5
البته اینا مال 96-97 بود
احتمالا افزایش 12-15 درصدی داره برای 97-98
خوابگاه هم باید پردیس خودگردان بگیرید
دانشگاه خوابگاه نمیده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)