خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 31
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

خدمت شیرین سربازی

سلام و خسته نباشید. من متولد ۷۹/۰۱/۱۰ هستم و امسال میخوام پشت کنکور بمونم(البته مجبورم) میخواستم بدونم داستان سربازی برا من چیجوریه و باید چه کارهایی انجام بدم برای اینکه فعلا شیرینی سربازی شامل حالم نشه؟ و به جز سربازی کارهای اداری دیگه‌ای هم هست که باید انجام بدم یا نه؟؟؟ اگه تایپک تکراریه عذر میخوام.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -SmS- نمایش پست ها
      سلام و خسته نباشید. من متولد ۷۹/۰۱/۱۰ هستم و امسال میخوام پشت کنکور بمونم(البته مجبورم) میخواستم بدونم داستان سربازی برا من چیجوریه و باید چه کارهایی انجام بدم برای اینکه فعلا شیرینی سربازی شامل حالم نشه؟ و به جز سربازی کارهای اداری دیگه‌ای هم هست که باید انجام بدم یا نه؟؟؟ اگه تایپک تکراریه عذر میخوام.
      من این کارها رو انجام دادم برای معافیت تحصیلی: اول دو تا فرم از مدرسه میگیری میبری پلیس به علاوه ۱۰ به همراه ۸ تومن پول و کپی شناسنامه و کارت ملی، اون موقع برگه معافیت ات رو میده و بایدبدی مدرسه بزارن داخل پرونده ات. تمام

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliroshani نمایش پست ها
      من این کارها رو انجام دادم برای معافیت تحصیلی: اول دو تا فرم از مدرسه میگیری میبری پلیس به علاوه ۱۰ به همراه ۸ تومن پول و کپی شناسنامه و کارت ملی، اون موقع برگه معافیت ات رو میده و بایدبدی مدرسه بزارن داخل پرونده ات. تمام
      من امروز از پلیس۱۰+ پرسیدم گفت تنها کاری که باید انجام بدی اینه که تا پایان شهریور سال دیگه وضعیتت که دانشجویی یا نه رو با نامه از دانشگاه به ما اعلام کنی. من هم برا اینکه مطمئن بشم تایپک زدم.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه کنکور اولت بود هیچ کاری نمیخواد انجام بدی بدون مشکل میتونی سال بعد کنکور بدی ولی سربازی همچین شیرینم نیس

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad9813 نمایش پست ها
      اگه کنکور اولت بود هیچ کاری نمیخواد انجام بدی بدون مشکل میتونی سال بعد کنکور بدی ولی سربازی همچین شیرینم نیس
      آره سال اولمه. به جز سربازی کار اداری دیگه‌ای لازم نیست انجام بدم؟ راجع به دیپلم یا هرچیزی.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آره سال اولمه. به جز سربازی کار اداری دیگه‌ای لازم نیست انجام بدم؟ راجع به دیپلم یا هرچیزی.
      نه هیچ کاری لازم نیس،فقط بشین بخون فرصتو از دست نده

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad9813 نمایش پست ها
      نه هیچ کاری لازم نیس،فقط بشین بخون فرصتو از دست نده
      ممنون و موفق باشی

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من امروز از پلیس۱۰+ پرسیدم گفت تنها کاری که باید انجام بدی اینه که تا پایان شهریور سال دیگه وضعیتت که دانشجویی یا نه رو با نامه از دانشگاه به ما اعلام کنی. من هم برا اینکه مطمئن بشم تایپک زدم.
      ما رو هم دیوونه کردن مدرسه یه چیز می گفت، پلیس یه چیز دیگه، آخرش اونا به توافق رسیدن این کار رو کنیم ما هم انجام دادیم و دو روز الافمون کرد

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من متولد 17/10/78 هستم و امسال سال اولم بود که کنکور دادم رفتم پلیس+10 گفت باید دفترچه سربازی بگیری ولی نری سربازی، حالا میخوام برم حوزه نظام وظیفه به نظرتون درست میشه؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عجب گیری افتادیم به خاطر سربازی، نمیدونیم تو فکر سربازی باشیم یا کنکور.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alikeshavarz466 نمایش پست ها
      عجب گیری افتادیم به خاطر سربازی، نمیدونیم تو فکر سربازی باشیم یا کنکور.
      دقیقا

12. Top | #12
      کاربر حرفه ای

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alikeshavarz466 نمایش پست ها
      من متولد 17/10/78 هستم و امسال سال اولم بود که کنکور دادم رفتم پلیس+10 گفت باید دفترچه سربازی بگیری ولی نری سربازی، حالا میخوام برم حوزه نظام وظیفه به نظرتون درست میشه؟
      حین پیش دانشگاهی باید میرفتی معرفی نامه از مدرسه میگرفتی میبردی پلیس به علاوه 10 یه معافیت تحصیلی تا پایان 20 سالگی بهت میداد یعنی یعنی تا 17 دی 98 و خیلی راحت میتونستی سال 98 هم وایسی واگر قبول شدی که هیچ میری دانشگاه و اگر نشدی انتخاب رشته میکنی میری پیام نور یا همون مهر میری یه آزاد ثبت نام میکنی و مرخصی میگیری الان هم شما برو بگو من این کار رو اطلاع نداشتم و این سوال رو ازش بپرس که من الان میتونم برم معرفی نامه رو بگیرم از مدرسه و بیام اینجا که شما معافیت تحصیلی بدی؟
      اگه نمیتونم باید چه راهی رو برم؟

13. Top | #13
      کاربر حرفه ای

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      کسی هست اینجا الان پیام نور ثبت نام کرده باشه؟

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mghp نمایش پست ها
      حین پیش دانشگاهی باید میرفتی معرفی نامه از مدرسه میگرفتی میبردی پلیس به علاوه 10 یه معافیت تحصیلی تا پایان 20 سالگی بهت میداد یعنی یعنی تا 17 دی 98 و خیلی راحت میتونستی سال 98 هم وایسی واگر قبول شدی که هیچ میری دانشگاه و اگر نشدی انتخاب رشته میکنی میری پیام نور یا همون مهر میری یه آزاد ثبت نام میکنی و مرخصی میگیری الان هم شما برو بگو من این کار رو اطلاع نداشتم و این سوال رو ازش بپرس که من الان میتونم برم معرفی نامه رو بگیرم از مدرسه و بیام اینجا که شما معافیت تحصیلی بدی؟
      اگه نمیتونم باید چه راهی رو برم؟
      وضعیت من که متولد فروردین ۷۹ هستم چیجوریه؟ کاری باید انجام بدم؟

15. Top | #15
      کاربر حرفه ای

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سال چندم میشی؟

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن