سلام..من روش مطالعه زیست که گفتین رو خوندم اما نمیدونم چرا اینقدر واسه من طول میکشه..مثلا یک فصل زیست رو مثل ایمنی چهار روز میخونم بدون مرور تازه تموم میشه..مثلا کتابکار ۴ بخشه من بخش اول درسنامه رو میخونم میشه یک ساعت و نیم بعد تازه میخوام برم تست بزنم تو یه ساعت میشه ۱۸ تا تست اول با تحلیلشون..بعد میگم خب امروز زیاد خوندم زیست...میرم فیزیک میخونم دو ساعت و همینطور درسای دیگه..خیلی وقت میبره
2_بعد به سوال به نظرتون خوبه واسه ازمون قلم چی هفته اول مثلا دهم بخونم هفته بعد یازدهم..اگه نه چجوری باهم بخونم؟
3_شما که الان موفق شدین ..بهترین دانشگاه و بهترین شغل ..به عنوان یه رتبه برتر..به نظرتون کسی که تا الان درسا رو خوب نخونده از خانواده فقیر و یه شهر دور افتاده میتونه قبول شه(مطمئنم میگید اره اما ته دلم میگه یه چی دیگه میگه)..راستش با یه انرژی خوب میرم مدرسه اما دبیرا به جای اینکه به همه توجه داشته باشن فقط به دختر مهندس توجه دارن یا دختر اون اقای مولتی میلیارد(هر روز دارم تو کلاسم میبینم)بخدا خسته شدم هی میخوام خودمو از این اوضاع خلاص کنم اما به این فکر میکنم که تو الان از پایه هیچی زیاد نخوندی نمیتونی موفق شی...یه روز ۹.۵ درس میخونم یه روز مثل امروز فقط ۳.۵
باور کنین از اول تابستون تا الان فقط دارم روش تغییر میدم این درحالیکه بعضیها پایه رو خوندن یا دارن تموم میکنن..یکی میگه ۴ اختصاصی و ۲ عمومی در روز بعدش میام یه هفته اینطوری میرم میبینم از هر درس یکمش رو خوندم و انگار نمیرسم بقیه شو بخونم...الان باز دیدم یجور دیگه
اصلا سردرگمم
محسن دادا من چند صفحه قبلم بهت پیام دادم که با مهر و ماه ریاضی میخونم امروز ریاضیم ی دورش تموم شد به جز فصله نچسب الله علیه هندسهمیخوام بزارمش کنار این فصلو
سره همون قضیه 80 درصد مطالب با تسلط بالاتر بهتر از 100 با تسلطه کم d: نظرت چیه؟ شروع کنم از اول تستایه مارک با برای 100 درصدارو بزنم یا با این هندسه کنار بیامآخه میگن تو کنکور وقت گیره و نمیصرفه
خودت خوندی هندسرو؟ به نظرت ارزش داره ؟ (دوازدهمم)
محسن دادا من چند صفحه قبلم بهت پیام دادم که با مهر و ماه ریاضی میخونم امروز ریاضیم ی دورش تموم شد به جز فصله نچسب الله علیه هندسهمیخوام بزارمش کنار این فصلو
سره همون قضیه 80 درصد مطالب با تسلط بالاتر بهتر از 100 با تسلطه کم d: نظرت چیه؟ شروع کنم از اول تستایه مارک با برای 100 درصدارو بزنم یا با این هندسه کنار بیامآخه میگن تو کنکور وقت گیره و نمیصرفه
خودت خوندی هندسرو؟ به نظرت ارزش داره ؟ (دوازدهمم)
سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
۱.اون درسنامه رو بزارید کنار کارتون درست میشه.۱۸ تست با تحلیل یک ساعت توی شروع مشکلی نداره.بعد تر بهتر میشه
۲.من میگم هر جور راحتیدولی در کل هفته ی اول مختص اینه که شما حجیم ترین درسا رو بخونید(توی کانالم وویسشو دادم)
۳.رتبه یک کنکور از سیرجانه.(۹۶)رتبه فلان تک رقمی از سیستانه(۹۴).دیگه از سیستان داغون تر؟خوده من از خوزستان ،دزفولم.نه کلاسی نه دی وی دی ای.فقط کتاب کمک درسی و ازمون.اره یا نه رو عملکرد شما توی این یک سال مشخص میکنه .چون خوب نگفتید سابقه تحصیلیتون رو نظری نمیتونم بدم
راستش کانالتون خیلی خیلی مفید بود طوری که بیشتر سوالام رو جواب دادین..واقعا ممنون
در رابطه با سابقه تحصیلی هم باید بگم توی مدرسه نمونه دولتی درس میخونم و خداروشکر قلم چی منو بورسیه کرده و میتونم از ازموناش استفاده کنم..اولین آزمون فلم چی هم ۵۸۰۰ شدم البته نخونده بودم ولی مطمعنم اگه با این روشایی که تو کانالم توضیح دادین درسو بخونم ترازم خیلی بالا میره...بازم تشکر که اینقدر صادقانه کمکمون میکنین اجرتون با خدا
ببخشید ...واسه هرآزمون بنظرتون تستای فیزیک و ریاضی و یه بار بزنیم بهتره یا اینکه زوج و فرد کنیم بعد نشاندارهارو واسه بار دوم بزنیم؟چون واقعا وقت نمیشه هم همه رو زد هم نشاندارارو واسه بار دوم کار کرد....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)