سلام برای انتخاب بیت صنایع و عنران موندم به جفتشون علاقه دارم و رتبم هم هوبه می تونم امیر کبیر ، دانشگاه تهران یا علم و صنعت قبول شم.
لطفا درباره بازار کار و شرایط اپلای شون و اینکه کدوم آینده بهتری داره توضیح بدید؟؟
سلام برای انتخاب بیت صنایع و عنران موندم به جفتشون علاقه دارم و رتبم هم هوبه می تونم امیر کبیر ، دانشگاه تهران یا علم و صنعت قبول شم.
لطفا درباره بازار کار و شرایط اپلای شون و اینکه کدوم آینده بهتری داره توضیح بدید؟؟
قطعا مهندسی صنایع خیلی بهتر از عمرانه ...
B.sc: Civil Engineering - Tabriz University
M.sc: Marine Structures Engineering - Tehran University
به نظر من که خودم صنایع تموم کردم برو عمران ،تو ایران جای کار زیادی برای مهندس صنایع هست ولی متاسفانه بهش بها داده نمیشه . بحث بهتر بودن اگر باشه ،نظر منم اینه که مهندسی صنایع بهتره چون حوزه کاریش میتونه خیلی خیلی خیلی گستره تر و جذاب تر باشه ولی در عمل تنها چیزی که میشه گفت اینه که هنوز اینجا جا نیافتاده .
اگر رزومه ی خوبی داشته باشی خوبه و اینکه باید تو یکی از زیر شاخه هاش/گرایشها ادامه تحصیل بدی چون چیزی به اسم مهندسی صنایع صرف وجود نداره چندان .مثلا برای سیستم باید درخواست بدی .
از همون باید نرم افزار های لازم رو یاد بگیری ،حتی بیشتر از لازمها .این یه مزیت به حساب میآید .پروژه های مختلف کار کنی و ....
همه میخواهند بشریت را عوض کنند دریغ_ا که هیچکس در این اندیشه نیست که
خود را عوض کند.
لِو تولستوی
صنایع بهتره
ولی اگر به عمران علاقه داری برو عمران
ولی هر چی قبول شدی قبلش یه کلاس دیکته و املا برو تو دانشگاه کم میاری![]()
رو چه حساب میگین عمران نره؟
کسی که بره تو بخش خصوصی ایران وضعیتش از اکثر مهندسیها بهتر هست.
صنایع بخاطر بخش دولتی میگین؟
بیاین برین ببینین در سال چندتا کارخونه داره تعطیل میشه...
توی سطح جهانی هم درصد رشد عمران رو میدونین چنده؟
البته در حال حاضر دوتا رشته هم جزء بهترینهای دنیا محسوب میشن
https://www.onlineengineeringprogram...neering-fields
موفق باشید.
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
صدا آدما هِی میره تو مُخ
گُر میگیریم لایِ حسرت مدام...
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)