خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12

موضوع: 4سال کنکور

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Unhappy 4سال کنکور

با سلام خدمت همه دوستان
      نميدونم از کجاش بنويسم فقط ميتونم بگم کنکور شده داستان غم انگيزه زندگي من
      که هميشه بدون تلاش باختم
      من سال 95 و96 و97کنکور دادم
      کنکور 97 رو هم مثل سال هاي گذشته فقط با خوابيدن وگشتن گذروندم تا رسيد به 25 روز پايانيش که رفيقم کلي نصيحتم کرد وهلم داد تا من شروع به خوندن کردم
      ولي راه يک ساله رو نميشه تو 25 روز رفت باز بنظرم رتبه ام نسبت به تلاشم خوب اومد 49 هزار منطقه 2 رو آوردم
      اگه واقعه خوشبينانه هم بخوام حرف بزنم مطمئنم پرستاري آزادم قبول نميشم
      (خير سرم جز شاگرد هاي ممتاز کلاس بودم ونميدونم چي شد که مسير زندگيمو اينجور عوض کردم والان پرستاري آزادم واسم شده آرزو )
      شايد واستون مسخره به نظر برسه که چرا واسه سال چهارم با اين وضعم ميخوام بشينم
      ولي شکستن پدرم بدترين چيزي بود که امسال تجربه کردم غرورم شکست بخاطر حرف هايي که از اين واون شنيدم وهمه اينا منو مصمم کرد واسه يبارم شده تو زندگيم تلاش کنم وبا تلاش به چيزي برسم
      اما مشکل همينجا شروع ميشه من ديگه شده بيست سالمه وسربازيروبايد برم
      سال پيش دانشگاه آزاد ثبت نام کردم ويک سال مرخصي گرفتم وامسال نميتونم دوباره مرخصي بگيرم ومجبورم برم سر کلاس
      ازتون راهنمايي ميخوام تو اين زمينه که چيکار کنم
      آيا ميتونم يه رشته رو شبانه بزنم واونجا يکسال رو مرخصي بگيرم ؟؟
      خيلي ممنون ميشم راهنماييم کنيد

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز همون ازاد انتخاب واحد کنین کلاسارو شرکت نکنین مشکلی پیش نمیاد.
      به هیچ عنوان به این فکر نباشین شبانه یه رشته بزنین مرخصی بگیرین.چون بخوایین برین یه دانشگاه دیگه باید از ازاد انصراف بدین و دیگه فرصت انصراف نخواهید داشت چون هر پسر تا قبل از خدمتش فقط یه بار میتونه انصراف بده.همون ازاد انتخاب واحد کنین نگران چیزی نباشین فقط به دانشگاه بگین که برای کنکور میخونین و کلاس شرکت نمکنین.اونا دنبال پولن پول واحد هارو بدین دیگه مشکلی ندارن.
      فقط یه چیز چطور بیست سالتونه چهار بار کنکور دادین؟

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobin20 نمایش پست ها
      با سلام خدمت همه دوستان
      که هميشه بدون تلاش باختم
      کنکور 97 رو هم مثل سال هاي گذشته فقط با خوابيدن وگشتن گذروندم تا رسيد به 25 روز پايانيش که رفيقم کلي نصيحتم کرد وهلم داد تا من شروع به خوندن کردم
      ولي راه يک ساله رو نميشه تو 25 روز رفت باز بنظرم رتبه ام نسبت به تلاشم خوب اومد 49 هزار منطقه 2 رو آوردم
      (خير سرم جز شاگرد هاي ممتاز کلاس بودم ونميدونم چي شد که مسير زندگيمو اينجور عوض کردم والان پرستاري آزادم واسم شده آرزو )
      ولي شکستن پدرم بدترين چيزي بود که امسال تجربه کردم غرورم شکست بخاطر حرف هايي که از اين واون شنيدم وهمه اينا منو مصمم کرد واسه يبارم شده تو زندگيم تلاش کنم وبا تلاش به چيزي برسم
      سال پيش دانشگاه آزاد ثبت نام کردم ويک سال مرخصي گرفتم وامسال نميتونم دوباره مرخصي بگيرم ومجبورم برم سر کلاس
      ببین ، میخای به قیمت یکبار دیگه کنکور دادن، خودتو از درس و زندگی عقب بندازی. اگر 98 چیز مطلوبی بیاری خب ارزش داره ولی اگر بازم خراب کنی ، حس شکست و عقب موندن دست از سرت برنخواهد داشت و البت ممکنه دیگه جبران نتونی بکنی.
      اما در مورد دانشگاه ، ببین کف انتخاب واحد تو دانشگاه ازاد 12 واحده. یعنی باید هر ترم حداقل 12 واحد برداری مگر ترم اخر باشی.
      دانشگاه ازاد یه قانون داره ، هر ترم میشه 3 درس و حذف کرد. حالا چه سه درس 3 واحدی باشه چه سه درس 1 واحدی. فرق نداره. سر جلسه امتحانش نری حذف میشه.
      شما حداقل واحد و بردار (12 واحد)
      به این شکل یه عمومی 3 واحدی ، مثل فارسی عمومی یا زبان عمومی که 3 واحدین + 3 تا درس 3 واحدی پایه یا اصلی طبق چارت رشتت.
      اون درس 3 واحدی عمومی و کلاسشو برو، امتحانشم بده .
      اون 3 تا درس 3 واحدی و سر کلاساش نرو ، امتحانشم نرو ، حذف میشن.
      فقط اینجا یه هزینه انتخاب واحد نسبت به پارسالت اضافه میشه. چون پارسال انتخاب واحد نداشتی.

یا هم روش دوم ، اگر قانونش عوض نشده ، همین مهر انصراف بده ، تا یکسال فرصت داری دوباره کنکور بدی و قبول بشی. البته باید جریمه انصراف بدی . ضمنا فقط و فقط یکبار اجازه انصراف از تحصیل داری ، یعنی سال بعد هر جا قبول شدی یا باید بری یا هم بری سربازی.

در کل به نظرم اگر خیلی مشکل مالی مطرح نیست، روش اول بهتره. ولی خیلی بخون.
      ویرایش توسط Janvaljan : 12 مرداد 1397 در ساعت 01:03

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobin20 نمایش پست ها
      با سلام خدمت همه دوستان
      که هميشه بدون تلاش باختم
      دادش من فقط یه چیزی بهت بگم اونم این که اگه انگیزه داری بمون و بخون و به هیچ حرفی گوش نده؛ببین واقعا توی چی توانایی داری؛مثلا اگه واقعا به پزشکی علاقه داری خب بشین بخون براش اما اگه علاقه و انگیزه نیس خب برو یه رشته ای که بهش علاقه داری مثلا رشته های علوم.پایه؛مثلا برو زیست بخون کنارش تدریس زیست هم بکن اینجوری هم درس میخونی هم پول در میاری

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوراه داری انتخاب واحد کنی نری سرکلاس عین من ک پاراسال اینجوری بودم یااینکه ه انصراف بدی وی سال وقت میدن مثلا ابان برو انصراف بده تا ابان98 وقت داری
      ما دوباره سبز میشویم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir_95 نمایش پست ها
      دوست عزیز همون ازاد انتخاب واحد کنین کلاسارو شرکت نکنین مشکلی پیش نمیاد.
      به هیچ عنوان به این فکر نباشین شبانه یه رشته بزنین مرخصی بگیرین.چون بخوایین برین یه دانشگاه دیگه باید از ازاد انصراف بدین و دیگه فرصت انصراف نخواهید داشت چون هر پسر تا قبل از خدمتش فقط یه بار میتونه انصراف بده.همون ازاد انتخاب واحد کنین نگران چیزی نباشین فقط به دانشگاه بگین که برای کنکور میخونین و کلاس شرکت نمکنین.اونا دنبال پولن پول واحد هارو بدین دیگه مشکلی ندارن.
      فقط یه چیز چطور بیست سالتونه چهار بار کنکور دادین؟
      ممنون دوست عزيز که راهنماييم کردين
      اگه بالا رو بخونيد نوشتم 3 سال کنکور دادم 95 و96 و97 و ميخوام که واسه سال چهارم بشينم

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Janvaljan نمایش پست ها
      ببین ، میخای به قیمت یکبار دیگه کنکور دادن، خودتو از درس و زندگی عقب بندازی. اگر 98 چیز مطلوبی بیاری خب ارزش داره ولی اگر بازم خراب کنی ، حس شکست و عقب موندن دست از سرت برنخواهد داشت و البت ممکنه دیگه جبران نتونی بکنی.
      اما در مورد دانشگاه ، ببین کف انتخاب واحد تو دانشگاه ازاد 12 واحده. یعنی باید هر ترم حداقل 12 واحد برداری مگر ترم اخر باشی.
      دانشگاه ازاد یه قانون داره ، هر ترم میشه 3 درس و حذف کرد. حالا چه سه درس 3 واحدی باشه چه سه درس 1 واحدی. فرق نداره. سر جلسه امتحانش نری حذف میشه.
      شما حداقل واحد و بردار (12 واحد)
      به این شکل یه عمومی 3 واحدی ، مثل فارسی عمومی یا زبان عمومی که 3 واحدین + 3 تا درس 3 واحدی پایه یا اصلی طبق چارت رشتت.
      اون درس 3 واحدی عمومی و کلاسشو برو، امتحانشم بده .
      اون 3 تا درس 3 واحدی و سر کلاساش نرو ، امتحانشم نرو ، حذف میشن.
      فقط اینجا یه هزینه انتخاب واحد نسبت به پارسالت اضافه میشه. چون پارسال انتخاب واحد نداشتی.

یا هم روش دوم ، اگر قانونش عوض نشده ، همین مهر انصراف بده ، تا یکسال فرصت داری دوباره کنکور بدی و قبول بشی. البته باید جریمه انصراف بدی . ضمنا فقط و فقط یکبار اجازه انصراف از تحصیل داری ، یعنی سال بعد هر جا قبول شدی یا باید بری یا هم بری سربازی.

در کل به نظرم اگر خیلی مشکل مالی مطرح نیست، روش اول بهتره. ولی خیلی بخون.
      دوست عزيز ممنون بخاطر راهنماييت
      من مجبورم چاره اي جز اينکار ندارم با رتبه 49 هزار نميشه جايي قبول شد حداقل اون چيزايي که من ميخوام نه روزانه نه آزاد

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Javad1376 نمایش پست ها
      دادش من فقط یه چیزی بهت بگم اونم این که اگه انگیزه داری بمون و بخون و به هیچ حرفی گوش نده؛ببین واقعا توی چی توانایی داری؛مثلا اگه واقعا به پزشکی علاقه داری خب بشین بخون براش اما اگه علاقه و انگیزه نیس خب برو یه رشته ای که بهش علاقه داری مثلا رشته های علوم.پایه؛مثلا برو زیست بخون کنارش تدریس زیست هم بکن اینجوری هم درس میخونی هم پول در میاری
      ممنونم
      خدايش امسال ديگه ميخوام براي يبارم شده همه زحمتمو بکشم خسته شدم از تحقير
      خودمم نميدونم چي شد مسير زندگيم انقدر عوض شد وانقدر بي انگيزه شدم نسبت به درس
      ولي ميدونم اين سه سال رو ميسر زندگيمو کاملا اشتباه انتخاب کرده بودمو ديگه ميخوام برگردم به راه درست

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      دوراه داری انتخاب واحد کنی نری سرکلاس عین من ک پاراسال اینجوری بودم یااینکه ه انصراف بدی وی سال وقت میدن مثلا ابان برو انصراف بده تا ابان98 وقت داری
      ممنونم دوست عزيز بابت راهنماييت

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

سربازی

داداش منم مثل تو ولی برو سربازی ۲ سال از درس دور باشی انگیزه پیدا می کنی و کنکور نظام جدید شرکت کن سال 98 بدترین سال هست نظام جدید و نظام قدیم سهمیه ها زیادتر می شوند چون از سهمیه نظام جدید و نظام قدیم است معدل تاثیر قطعی تعداد نفرات تو نظام قدیم کولاک میشهاحتمالأ کنکور سختی هست و احتمال بیشتر قبول شدن نظام جدید زیاد هستو خانواده الان میگن پشت هستیم و نیش و طعنه ها هم بعد از مدتی شروع میشه و در مورد سربازی بگم که الان اگر بری بیای با سن پایین پایان خدمت داری و هرچقدر بخوای بعدش کنکور بده و بیخودی نمی خوای یک میلیون خرج دانشگاه آزاد کنی که بخاطرش حرف بشنویداداش من مثل خودت هستم و لی درسم ضعیف هست 3سال درس خوندم ولی 188000هر سال شدم شاید بپرسی اگر درس خواندی ایچرا اینجوری شدی خودم موندم چرا اینجوری میشه پول مشاور ندارم برم بپرسممن و داداشم امسال روزی 10ساعت درس می خوندیم داداشم نمونه قبول شد و من دوباره همان رتبه آوردمدارم دیوانه میشم اخه خیلی سخته که بخونی و رتبه به این بدی بشه طرف 8ساعت می خونه 10000می آره اونوقت من بدبخت این همه می خونم رتبه به این بدی می آرم به سربازی فکر بکن بری بیای استرس سربازی دیگه نداری و راحت تر می تونی بخونی

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farhad19 نمایش پست ها
      داداش منم مثل تو ولی برو سربازی ۲ سال از درس دور باشی انگیزه پیدا می کنی و کنکور نظام جدید شرکت کن سال 98 بدترین سال هست نظام جدید و نظام قدیم سهمیه ها زیادتر می شوند چون از سهمیه نظام جدید و نظام قدیم است معدل تاثیر قطعی تعداد نفرات تو نظام قدیم کولاک میشهاحتمالأ کنکور سختی هست و احتمال بیشتر قبول شدن نظام جدید زیاد هستو خانواده الان میگن پشت هستیم و نیش و طعنه ها هم بعد از مدتی شروع میشه و در مورد سربازی بگم که الان اگر بری بیای با سن پایین پایان خدمت داری و هرچقدر بخوای بعدش کنکور بده و بیخودی نمی خوای یک میلیون خرج دانشگاه آزاد کنی که بخاطرش حرف بشنویداداش من مثل خودت هستم و لی درسم ضعیف هست 3سال درس خوندم ولی 188000هر سال شدم شاید بپرسی اگر درس خواندی ایچرا اینجوری شدی خودم موندم چرا اینجوری میشه پول مشاور ندارم برم بپرسممن و داداشم امسال روزی 10ساعت درس می خوندیم داداشم نمونه قبول شد و من دوباره همان رتبه آوردمدارم دیوانه میشم اخه خیلی سخته که بخونی و رتبه به این بدی بشه طرف 8ساعت می خونه 10000می آره اونوقت من بدبخت این همه می خونم رتبه به این بدی می آرم به سربازی فکر بکن بری بیای استرس سربازی دیگه نداری و راحت تر می تونی بخونی
      ممنون دوست عزيزم فرهاد
      نميدونم چي بگم حتي نميتونم بگم ميتونم درکت کنم ولي اميدوارم تو زندگيت موفق بشي واست بهترين ها رو ارزو ميکنم
      ميدوني چيه اگه واقعا اونجور که ميگي خونده باشي به خودت بدهکار نيستي وعذاب وجدان اينو نداري اين خودش خيليه ولي اصلا نااميد نشو هميشه سعي وتلاشتو بکن چون خواستن توانستنه
      هر موقعه دنبال علايقت بري بردي چون تنها اونجايي پيشرفت ميکني که علاقه داشته باشي
      در حدي نيستم که اين حرف ها رو به کسي بزنم چون خودم يه ادم بازنده ام ولي حرف حق رو چه از ادم برنده بشنوي چه بازنده بازم حقه
      با آرزوي بهترين ها واست

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      فقط یکبار دیگه فرصت داری اونم با کتابای نظام قدیم

هیچی در مورد سهمیه و معدل و اینا مشخص نیس اگه هرروز پیگیرش باشی کارت ب سال 5 میکشه ... پس بدون ارتباط با جایی فقط درست و حسابی بخون
      اولای مهر معمولا همه چی مشخصه..اون موقع بیا چک کن و برو ادامه بده
      این ی شانس مجدده..اگه از دستش بدی خیلی گرون تموم میشه..از جمله خودم

ب هیچکدوم از این چیزا اهمیتی نده...بالاخره توام رو صندلی مورد نظرت میشینی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن