⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
ویرایش توسط _TheOne_ : 05 بهمن 1399 در ساعت 14:51
ببین قلم چجوری جلو کنکوریا تخم نفاق میکاره !!!
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
نکته اول : صورت سوال رو ذکر نکرده که منظورش زیر لایه است یا لایه ولی از این جهت که توی مبتکران ذکر شده هر وقت طراح منظورش رو صریح اعلام نکرد منظور همان زیر لایه ظرفیتی هست
اگر عنصر x کلسیم باشد :
2:دارای 8 الکترون با l صفر میباشد که زیرلایه های 1S/2S/3S رو پر کرده اند+s4
3:دو لایه الکترونی ان از الکترون پر شده است لایه سومش 3d را کم دارد و لایه چهارمش 4p - 4d - 4f
4: مولکول؟؟؟ اگر عنصر مورد نظر کلسیم باشد یعنی در گروه دوم جدول جای میگیرد و پیوند یونی تشکیل میدهد و طبق نکته مبتکران و کتاب درسی به کار بردن لفظ مولکول برای ترکیبات یونی اشتباه هست
5: مورد اخر رو دقیق متوجه نمیشم منظورش چیه اگه منظورش همون ساختار لوویس هست که خیر کلسیم مثل الومینیوم نیست
جواب تست همون گزینه 1 میشه؟؟؟با فرض کلسیم
اینا تمام اونچیزی بود از این بحث یادم بود اگه غلطی بود حتما بگید و در ضمن ممد جان پاسخش رو قرار بده . ممنون
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
من اصلا با شما کل کل ندارم کسی که سواد داره جار نمیزنه همه جا یکی بالا جواب ایشونو بهتر از شما داده شما دارین مقاومت میکنین در مقابل حقیقت و هی زور میزنین که یه جواب بهتر رو از گوگل پیاده کنین اینجا این هم یه نوع بیماری فهمیدن و ثابت کردن هس بر عکس شما من هیچ ادعایی نداشتم و اولش گفتم من این دو فرمول رو میدونم بعدش هم از شما و هم از اون اقا سوال کردم ولی به جای راهنمایی توهین میکنین من این رو میزارم به حساب تربیت خانوادگی ولی اینجا محلیه که باید همه به هم کمک کنن نه اینکه تخریب کنن موفق باشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)