براي بيش خواني درس حسابان و ديفرانسيل جه كتاب ها يا دي وي دي ها رو بيشنهاد ميكنيد؟؟
براي بيش خواني درس حسابان و ديفرانسيل جه كتاب ها يا دي وي دي ها رو بيشنهاد ميكنيد؟؟
به نظر من کتاب دیف و پایه ی اندیشه فایق خوبههه
اولش یه خلاصه گفته بعدش هم تست
من که راضی بودم......
اخ اخ
بست هام زياد شد هنك كردم....
شرمنده
فعلا واسه امشب از همتون ممنونم...
فردا هم منتظرتونم دوستان
خدايي دمتون كرم
دیفرانسیل برای درسنامه ریاضی به روش یه رقمی ها خوبه. مولف تقوی ، انتشارات مزینانی
کتاب دیف اندیشه فائق(رضوی) خیلی مفصله!!! اصلا وقت نمیکنی همه ی تستاشو بزنی. درسنامش هم خیلی کوتاهه.
برای هندسه و گسسته من اصلا خوشخوان رو پیشنهاد نمیکنم و کاملا با سناتور موافقم!! سبکش جوریه که داغونت میکنه!!! خیلی بالاتر از کنکور مائه و بدتر لهت میکنه.
اصلا سمت کتابای خوشخوان نرو. من خودم به پیشنهاد مشاورم خوشخوان رو خوندم ولی ...!
یکی از دوستام برای گسسته خیلی سبز داشت و راضی بود
تحلیلی هم کتاب" آموزش مثال محور هندسه تحلیلی"(منجذبی ، نیمکت سبز) پیدا کردی بگیر، خیلی خوبه
"کاش بعضیا میفهمیدن که این زندگیه نه سریال ترکیه ای که با دسیسه چینی بتونی به هرچیز که میخوای برسی..."
و ای کاش هممون بفهمیم که برای رسیدن به یه هدف بزرگ باید حتی بیشتر از توانمون هزینه کنیم...
یک ثانیه سستی میتونه مسیر زندگیت رو عوض کنه...
کاش بفهمیم که هرچقدر هم خفن باشیم نباید به خودمون مغرور شیم و دست از تلاش بکشیم!
باید بفهمیم...!!
بس فعلا نتيجه كرفتيم : خيلي سبز. انديشه فايق از بقيه بهترن ...
منتظر ديكران هم هسم كه بيان و راهنمايي كنن
ببین من چند سال هست در حال تدریس و سر و کله زدن با بچه ها هستم ، نتیجه ای هم که گرفنم از این قراره : هیچ کتابی افتضاح یا عالی نیست ، اینجوری بگم که بستگی داره به اینکه دانش آموز چه سطحی باشه و آی کیوش در چه حدی باشه و پایش قوی باشه یا ضعیف باشه ، آبی کانون و سفید گاج : پایین ترین سطح = تستهای سالهای پیش ( زدن این تستها برای همه لازمه از خنگ ترینها تا قویترینها ) تستهای تالیفی که بعد از مرحله قبلی قرار میگیره : اندیشه فائق و مهر و ماه و خیلی سبز بسیار خوبند . کتاب انتشارات خوشخوان + الگو + مرات ( انرژی اتمی ) برای دان آموزان خیلی سطح بالاست = کسایی که دو مرحله قبل رو زدن و کاملا مسلط هستن . امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم .
راستی دوتا نکته خیلی مهم :
1 - خیلی وسواس به خرج نده و سریع شروع کن
2 - دورو بر خوذت رو با چند تا کتاب شلوغ نکن . یه کتاب بگیر با همون جلو برو .
ویرایش توسط ard7van : 04 شهریور 1392 در ساعت 02:23
من و اکثر دوستای زیر 1000 ام اول گاج زدیم و بعد نشر الگو، وقتی هم تموم شد دوباره زدیم همین کتاب هارو. اینقدر خودتونو درگیر کتابای مختلف نکنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)