99.9 درصد بدبختی هایی که بوجود میاد بخاطر نبود پول وفقره اون وگرنه کسی که پول داشته باشه مریض نمیشه که بدبختی براش پیش بیاد پیر نمیشه که از کار بیفته پراید زیر پاش نیست که تصادف کنه پایین نشین نیست که موادی بشه بدبختی بهش فشار نمیاره که سیگاری و ... بشه
پول میده غذای خوب میخوره سفر خارجی میره دوتا دوتا زن میگیره کارگری نمیره که پشتش خم شه زیر گرما نمیره اگر هم بره با کرم ضد افتاب و کلاه و فقط برای برنزه کردن میره و هزران بحث دیگه که باعث میشه بازه ی زمانی ش از چهار سال به 1 لحظه محدود بشه و هر لحظه آرزو کنه که فقط بمیره
بچه انقدر منفی نباشیم به خدا منم میدونم ولی بیاین برای یه لحظه فکراتونو مثبت کنید میدونم خیلللللللللللللللللللللی سخته ولی یه بارم شده فک کنیم اگه 4سال بخوایم عمر کنید چیکار میکنن به دور از فکر کردن به مشکلات اقتصادی
میدونم به خدا هممون مشکل داریم کاریشم نمیشه کرد الان هرچی ارزوتونه بگید به ارزو هامون کهکسی کار نداره
بابا 4 سال دیگه نمونده ها...من فک کردم 4 سال وقت داریم با جیب پر...
نگو 4 سال با همین وضعیت نکبت الانمون بوده
هیچی انقدر فوتبال بازی میکردم تا بمیرم...
انقد ترنس گوش میدادم تا گوشام منفجر شه...
انقدر غذا میخوردم که کش بیام..
تمام شمال ایران رو میگشتم تمومشو...
اون ازدواجه هم نمیشه ازش گذشت یه جوری جورش میکردم بالاخره اونم با دختر مورد علاقم ( نمیخوام جوان ناکام از دنیا برم )خدا رو چه دیدی اون دنیا رفتیم جهنم دستمون به حوری نرسید پس همین جا یه فیضی باس ببریم
همینا..اینا فک کنم پول زیادی لازم ندارن![]()
میرفتم بدنسازی همه امپولا تستسترون سوستانول سوماتروپین میزدم تو رگ حالشو میبردم لاقل یه 4 سالی حس گاد اف وار بودن بهم دست میداد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)