خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

بهترین آهنگ های بیکلام

به نام خدا

سلام
      خوبید ؟؟

بی مقدمه بریم سراغ اصل مطلب
      از اسم تاپیک مشخصه ....
      قراره من به کمک دوست خوبم اقا امیرحسین ( @amirhossein78 ) یه مجموعه ای از بهترین آهنگ های بیکلام رو در سبک ها و ملودی های مختلف براتون قرار بدیم .
      روال کار اینه که هر روز دو تا اهنگ از دو کالکشن ( مجموعه ) مختلف براتون میذاریم در تاپیک .... صبح ها امیر از کالکشن انتخابی خودش ؛ شب ها هم من از کالکشن خودم
      آهنگی که براتون قرار میدیم اولا برگزیده شده از مجموعه های مختلف هنرمندان بین المللی و ایرانی هستش که یه جورایی دست چین شون کردیم
      ثانیا اینکه از آلات موسیقی خاصی یا اینکه ملودی های مختص به فرهنگ های کشور های دارای سبک در موسیقی انتخاب میشن ....
      هر آهنگی که قرار میدیم ، توضیحاتی در زیر همون قطعه براتون مینویسیم که شامل معرفی سازنده آهنگ ، ابزار موسیقیایی استفاده شده در قطعه و .... خواهد بود
      ایشالله که خوشتون بیاد و همراه مون باشید

چند نکته :
      1- به جز پست مقدمه ( همین پست ) ، دو پست دیگه بصورت جدا توسط من و امیر زده میشه و هر روز آپدیت میشن ....
      2- برای تشکر و تمجید از دکمه تشکر استفاده کنید و پست با این مضامین نذارید تا تاپیک شلوغ نشه ( لطفا )
      3- هرگونه سوال یا پیشنهاد اگر داشتید هم از امتیاز میتونید استفاده کیند و هم اینکه بهمون پیام بدید ... در صورت توان حتما به همشون جواب میدیم
      4- دوستانی که آشنا به موسیقی یا ساز خاصی هستند ، میتونند با نقل گرفتن از پست های اصلی و ذکر نام قطعه ، اطلاعاتشون رو در اختیار ما قرار بدند .... شاید مهم ترین بخش کار ، همین تعامل شما عزیزان با ما باشه که بتونیم اطلاعات بیشتری رو در اختیار سایر دوستان قرار بدیم
      5- من خودم سعی میکنم تمامی قطعات با کیفیت بالا (FLAC یا 320 ) بذارم ولی بخاطر محدودیت های حجمی اینترنت بچه ها ، کیفیت کمترش رو هم قرار میدم که همه راضی باشید

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      کالکشن The Best Of Sad Songs

شب اول ( 30 تیر )
      قطعه
      Tchinares
      لوون مانیسیان (Levon Minassian) نوازنده ی ارمنی ساز دودوک و آرماند آمار (Armand Amar) آهنگساز فرانسوی با همکاری مشترک درآلبوم Songs From a World Apart باعث خلق اثری بی نهایت شنیدنی و زیبا شده اند. این آلبوم شامل 10 قطعه موسیقی با محوریت ساز دوودک است که اجرای ساز های موسیقی دیگر به صورت ارکسترال این ساز را همراهی میکند.قطعات آلبوم فوق العاده شنیدنی و زیبا هستند و فضایی کاملا آرام و غم انگیزی دارند
      قطعه Tchinares از بهترین اهنگ های این آلبوم بوده که امیدوارم ازش لذت ببرید ....
      در شب های آینده هم توضیحاتی در مورد ساز دودوک براتون قرار میدم

کیفیت 320 :
      http://s9.picofile.com/file/8332392176/02_Tchinares.mp3.html
      کیفیت کمتر :
      http://s8.picofile.com/file/83323931...nares.mp3.html
      ویرایش توسط Behnam10 : 30 تیر 1397 در ساعت 23:55

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

شب اول ( 30 تیر )
      قطعه Gulumcan

Gülümcan یا همان گل نازم اثری است معروف که تا کنون چندین بازنوایی از روی آن انجام شده است. این قطعه ی فوق العاده تقریباً به نماد موسیقی ترکی تبدیل شده است بگونه ای که شنیدن آن در هر مکان و زمانی ناخواسته شما را سوار بر مرکب خیال به دیدار از مسجد ایاصوفیه ، دیدار از مسجد سلطان احمد ، تپه‌های چاملی جا ، به روی پل کابلی استانبول و کاپالی چارشی بازار بزرگ استانبول و همینطور چشمه های جوشان آناتولیا می برد. اثر پیش رو مجموعه است از بهترین ملودی های ترکیه ای با تنظیمی فوق العاده زیبا و فضایی فوق العاده احساسی که با محبوب ترین ساز های موسیقی همچون پیانو ، ویولن و گیتار و … نواخته شده اند. برای تهیه ی این مجموعه سه سال زمان صرف شده است و هر کدام از قطعه های آن خود به تنهایی معرف فرهنگ غنی مردمان ترک می باشد. قطعاتی که گوش دادن به هر کدام از آنها حسی دلنشین به مخاطب خود القا خواهد نمود. Ahmet Özgül بعنوان تنظیم کننده ی اصلی به همراه دیگر هنرمند ترکیه ای Turay Dinleyen در ساخت این آلبوم حضور داشته اند.

کیفیت پایین تر :
      http://s9.picofile.com/file/8332395876/10_Gulumcan.mp3.html

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      کالکشن Piano nights

روز دوم ( 31 تیر )
      قطعه Piano nights

piano nights یا همان شب های پیانو از البوم Piano nights اثر Armik محصول سال 2014 می باشد .
      این البوم تلفیقی از ساز های مختلف به مثل پیانو و گیتار میباشد

01 Piano nights

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

شب دوم (31تیر)
      قطعه Ask
      اطلاع دقیقی از این قطعه ندارم ولی تاجایی که متوجه شدم و از بچه ها سوال کردم ، قطعه ای ترکی هست که سازنده اش به احتمال زیاد جان آتیلا (Can Atilla) باید باشه
      قطعه ای بسیار زیبا و شنیدنی با تم غمگین هستش و اگر هم اطلاعات بیشتری دوستان داشتند ، لطفا بهمون اطلاع بدن
      13 Ask

پ ن :
      دوستانی که به آهنگ های ترکی علاقه دارند ، یه کالکشن از آهنگ های جان آتیلا داریم اماده میکنیم که ایشالله شب های آینده براتون قرار میدیم

شبتون آرام

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن