به نام خداچند نکته :
سلام
خوبید ؟؟
بی مقدمه بریم سراغ اصل مطلب
از اسم تاپیک مشخصه ....
قراره من به کمک دوست خوبم اقا امیرحسین ( @amirhossein78 ) یه مجموعه ای از بهترین آهنگ های بیکلام رو در سبک ها و ملودی های مختلف براتون قرار بدیم .
روال کار اینه که هر روز دو تا اهنگ از دو کالکشن ( مجموعه ) مختلف براتون میذاریم در تاپیک .... صبح ها امیر از کالکشن انتخابی خودش ؛ شب ها هم من از کالکشن خودم
آهنگی که براتون قرار میدیم اولا برگزیده شده از مجموعه های مختلف هنرمندان بین المللی و ایرانی هستش که یه جورایی دست چین شون کردیم
ثانیا اینکه از آلات موسیقی خاصی یا اینکه ملودی های مختص به فرهنگ های کشور های دارای سبک در موسیقی انتخاب میشن ....
هر آهنگی که قرار میدیم ، توضیحاتی در زیر همون قطعه براتون مینویسیم که شامل معرفی سازنده آهنگ ، ابزار موسیقیایی استفاده شده در قطعه و .... خواهد بود
ایشالله که خوشتون بیاد و همراه مون باشید
1- به جز پست مقدمه ( همین پست ) ، دو پست دیگه بصورت جدا توسط من و امیر زده میشه و هر روز آپدیت میشن ....
2- برای تشکر و تمجید از دکمه تشکر استفاده کنید و پست با این مضامین نذارید تا تاپیک شلوغ نشه ( لطفا )
3- هرگونه سوال یا پیشنهاد اگر داشتید هم از امتیاز میتونید استفاده کیند و هم اینکه بهمون پیام بدید ... در صورت توان حتما به همشون جواب میدیم
4- دوستانی که آشنا به موسیقی یا ساز خاصی هستند ، میتونند با نقل گرفتن از پست های اصلی و ذکر نام قطعه ، اطلاعاتشون رو در اختیار ما قرار بدند .... شاید مهم ترین بخش کار ، همین تعامل شما عزیزان با ما باشه که بتونیم اطلاعات بیشتری رو در اختیار سایر دوستان قرار بدیم
5- من خودم سعی میکنم تمامی قطعات با کیفیت بالا (FLAC یا 320 ) بذارم ولی بخاطر محدودیت های حجمی اینترنت بچه ها ، کیفیت کمترش رو هم قرار میدم که همه راضی باشید