ویرایش توسط ostadmomeni : 25 دی 1397 در ساعت 11:54
ویرایش توسط ostadmomeni : 28 دی 1397 در ساعت 22:57
[QUOTE=ostadmomeni;1427287]
ویدیوی پاسخ تشریحی این تست را تا 2 روز دیگر قرار میدهم ، پس چه بهتر که پاسخ کلیدی به سوال داشته باشید .
http://g1.asset.aparat.com/flv_video...-wm5TabauvLgQQ
سلام
ممنون بابت تست ها جواب سوال گزینه 3
میشه من هم یه سوال بفرستم خودم نتونستم حلش کنم مربوط به ترمودیناک هم هست ؟
سلام دوست عزیز کنکوری من . شما لطف دارید ، از آنجایی که تست هایی که در این پست طرح می کنم هدف دار بوده و با تکیه بر شناخت اهداف رفتاری سازمان سنجش می باشد ، حالا آسان یا مشکل !!! مهم دادن ایده روند طراحی و نگاه سازمان سنجش بر کتاب درسی است ، ایده طراحی سوالات کنکور با سوالاتی که در کتاب های آموزشی و آزمون های آزمایشی طرح می شود تفاوت زیادی دارد و وظیفه من به عنوان یک معلم که تمام دانسته های خود را مدیون شاگردان خوش فکر و قدر دانش همچون شما می داند ، حساس کردن شاگردان به روند طراحی سوالات کنکور است . با یقین می دانم که تست شیمی کنکور 98 ، حداکثر 10% با روند تست های شیمی کنکور 97 تفاوت خواهد داشت .
پیشنهاد من : سعی کنید تست های شیمی سال 89 تا 97 را بادقت زیاد تحلیل کنید تا این روند را کشف کنید ، حل تست یک چیز ولی تحلیل آن چیز مهم تری است .قطعا استفاده بهینه از این حرکت خود خواهی داشت .
پیشنهاد من : از واردشدن به پست های حاشیه دارد پرهیز کنید ، فقط از یک منبع برای هر کتاب درسی خود استفاده کنید .
پیشنهاد من : تست هایی را که مشکل دارید در صفحه مربوط به سوالات شیمی قرار دهید تا اگر لازم شد ، من هم داخل شوم در بحث شما ......
به نظر شما همین تعداد تست یعنی سوال های داخل و خارج ریاضی و تجربی کنکور 90-97 برای رسیدن به درصد بالای 70 در شیمی کافیه؟
فرمول خاص یا روند کلی خاصی برای رسیدن به یه درصد خاص و تعداد تست هست؟یا بهتر بپرسم تجربه و سابقه شما چه تعداد تست رو به طور معمول برای رسیدن به درصد بالای 70 توصیه میکنه؟
و لطفا در مورد حظفیات شیمی خصوصا واکنش های شیمی که تو فهرستی که سنجش داده بود یه توضیح مختصر بدین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)