دوستان یه متن از پیش اماده شده نفرستین
به قول سبطی تو این حالت فکر میکنن همه دارن از یه جایی خط میگیرن
درد و دل خودتون رو بنویسین
بنام خدا
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان و عزیزان
به درخواست محمد عزیز و سایر دوستان که لطف داشتند ، بنده تصمیم گرفتم تاپیک این کمپین مهم و حیاتی رو که به کوشش جناب دکتر سبطی بزرگوار در کانال تلگرامشون به آدرس drsebti@ ایجاد شده رو در انجمن هم قرار میدم ، بیشتر نکات و اطلاعات این تاپیک برگرفته شده از کانال تلگرامی جناب دکتر سبطی می باشد
oلازم به ذکر میباشد که قرار است در مورخ یکشنبه 17 تیر 97 درباره سرنوشت تاثیر سوابق تحصیلی در جلسه شورای سنجش و پذیریش دانشجو تصمیم گیری نهایی شود
توجه مهم :
1) ارسال اسپم اکیدا ممنوع
2) جدال و کل کل کردن اکیدا ممنوع
3) فقط به شماره های بالا پیامک ارسال کنید و فقط مخالف تاثیر قطعی معدل باشید
شکایت هم بکنید کمپین هم بزنید هم کسی توجهی نمیکنه98 هم هنوز نرسیده و آینده تیره و تاریکی داره که اگه بخوان ناعدالتی بکنن بدون توجه به نظر شما میکننن
کنکور سال 87 که علنا اعلام شد قاضی مرتضوی دادستان کل کشور سوالاتشو فروخته چیکار کردند؟؟؟ دوباره کنکور برگزار کردند؟؟؟ اومدن خیلی راحتن تکذیب کردند ولی چند سال بعد رسوا شدند
97 هم یه تاریخیه مثل 87 با این تفاوت که اونموقع قاضی مرتضوی برای ژن خوبا لو داد امسال خیلیا داشتن...
بنظرم ذهنتونو خیلی درگیر نکنید بهتره برید کتابی رمانی چیزی بخونید
پیشنهاد من به شما مجموعه دیموناتا اثر دارن شان
اگه منو نمی کشید یه سوال بپرسم مگه تاثیر قطعی معنیش این نیس که مثلا اگه شیمی رو شدم 20 مثلا 30 درصد تاثیر قطعی داره انگار از قبل30 درصد زدم و هر چی بزنم به اون اضافه می شه ؟دیگه اینکه سبطی می گه انگار شده 2500 یعنی چی وقتی 2500 نفر ادم نمره 20گرفته باشن یعنی همشون 30 زدن منههای اونی که حالا می زنن پس این حرف چرته مگه اینکه طرف صفر بزنه که اگه بازم به نفعشه که
یا اینکه می گه معدل 19 میشه 50000 که اصلا قابل درک نیس برای من
نه اصلا معنیش این نیست که شما الان جلو جلو 30 درصد زدی.
مشکلش اینجاست حتی همون 20 شما هم با 20 یک نفر دیگه فرق میکنه.
مثلا شما خرداد 98 شیمی 20 میشی ، یکی دیگه خرداد 95 شیمی 20 شده. حالا اگر امتحان شما سخت تر بوده باشه ، تراز 20 شما بالاتر میشه به نفع شماست ، اگر امتحان شما اسونتر بوده ارزش 20 شما میاد پایینتر ، تراز 20 اون نفر دیگه از شما بهتر میشه و به ضرر شماست. پس با این که هر دو 20 شدین ، ولی تو کنکور تراز یکسانی بهتون نمیده ، نسبت به هم یکی سود میبره اون یکی دیگه ضرر میکنه.
ویرایش توسط Janvaljan : 14 تیر 1397 در ساعت 13:11
ویرایش توسط Dr.arash123 : 14 تیر 1397 در ساعت 13:26
بچه ها من تا جون داشتم ازهر راهی که بود پیامک به همشون دادم
خلاصه تا جدشونم قسمشون دادم
........ نخونده پاک نکننتا جایی که تونستیم انجام دادیم دیگه بقیش با خدایی و خدا ( من چشم و امیدم به خداییه
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
اصلا درستش همینه !
با توجه به جمعیت بسیار زیاد داوطلبان رشته ی پزشکی باید تاثیر معدل یه جوری باشه که اصلا معدل زیر 19.8 نتونه به کنکور برای رشته ی پزشکی فکر کنه !!
این می شه عدالت . نه اینکه طرف یه عمر تو فاز درس و کتاب نبوده با معدل 18 بیاد تو یه سال تمام زورشو بزنه بخواد پزشکی هم بیاره !! اگر تاثیر معدل قطعی بشه این جوری فشار کمتری هم رو بچه های خوش معدل و درس خون میاد و کارشون راحت تر می شه و مزد یه عمر درس خوندن خوبشون رو می گیرن نسبت به اونایی که یه عمر تو باغ نبودن !!
دوستان قرار نیست اینجا با هم کل کل کنیم بر هیچ کسی پوشیده نیست ضرری که تاثیر قطعی بهمون میرسونه ولی انگار بعضی دوستان نمیخوان قبول کنن تلاش خیلی مهمه ولی یه حواشی وقوانینی هست که اجازه نمیده به اندازه تلاشت نتیجه بگیری من واقعا تاثیر قطعی معدلو سال 93دیدم با درصداهایی که میشد سه رقمی شد رتبه 1600شد پیام بدید لطفا حداقل یه تلاشی کنیم ضرری نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)