حرف های متفاوتی هست درمورد زیست نشرالگو که منم میخوام منابعم رو تکمیل کنم . لطفا بگید خوبه بده چجوریه ؟؟؟؟؟؟؟
حرف های متفاوتی هست درمورد زیست نشرالگو که منم میخوام منابعم رو تکمیل کنم . لطفا بگید خوبه بده چجوریه ؟؟؟؟؟؟؟
من که همین الان دارم میخونم
راضی ام هستم
اما کتابای دیگرو ندیدم شاید کتابای بهتر باشن
ولی الگو برای من خوبه
چجوری بعضیها میگن خوب نیست تو همین انجمن 90 درصد رتبه برترها ازالگو استفاده کردن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
لطفغا بگین کدوم کتابای الگو خوبه (2 و 3 و پیش)؟
ای کیو بهتره اما ندارین نشرم خوبه کتابی تحت عنوان کتاب خوب وعالی تو زیست نداریم چون همه غلط دارن ویه اشتباهی که هرگز امیدوارم کسی تکرار نکنه چندتا کتابه زیست روهمزماننه بخونید نه استفاده کنید چون ظلم در حق خودتون میکنید دبیرای زیست تو بعضی چیزا اتفاق نظر ندارن وادم میمونه کدوماش درسته وکدوما غلط که اکگثرا اینام همون مطالب خارج از کتابه /
سلام دوست عزیز وقت بخیر
اینکه زیست الگو خوبه یا بد فقط و فقط بستگی به خودتون داره و ارتباطی که میتونین با کتاب برقرار کنید.
اگر از من میشنوی یا نمونه صفحه دانلود کن یا برو داخل کتاب فروشی و از نزدیک تموم منابع زیست رو خودت بررسی کن ببین با کدومش راحت تر هستی و بهتر میفهمی
توانجمن هزار تا منبع بهت معرفی میکنن بدتر سردرگم میشی و آخر سر هم ممکنه طبق نظر دوستان بری و خرید کنی و بعدش اصن نتونی با اون کتاب ارتباط برقرار کنی
بهترین و موثرترین راه انتخاب منبع اینه که خودتون برید و از نزدیک بررسی کنید چون سلیقه ها متفاوته و حتما این حرف کلیشه ای رو بارها شنیدین که میگن تموم کتاب های بازار 90 درصد مطالبشون عین هم دیگه هست و فقط زبون مولف و نحوه ی بیان هست که تفاوت ایجاد میکنه.
من نمیدونم نظام قدیم هستین یا جدید ولی اگر نظام قدیم هستین این کتاب ها رو میتونید بررسی کنید:
الگو.آی کیو.تانک تست.میکرو. خیلی سبز
با هرکدوم راحت تر بودین همونو بخرید و دیگه هم درگیر حواشی انتخاب منابع نشید
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
من هر سه سالش رو دیدم
خ سبز و ای کیو رو هم حل کردم
ببیم نشر الگو تست های خوبی داره و تا حدی میتونه در ازمون های کانون کمکت کنه اما یه سری تست های وحشتنااااک بیخود داره که متاسفانه تعدادشون کم نیس.سلیقه ی شخصی رو هم بد وارد تستاش کرده.
حالا سال سوم و دومش بهتر بود ولی پیش ۱:///
اما در کل الگو از خ سبز یهتره.
نزدیک ترین کتاب ب کنکور ای کیوعه.هر چند اینم ایراد داره اما واقعا تستاش خوبن.
سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)