بچه ها خواهشا ۱کتاب جامع و کامل معرفی کنید بهم
سلام
ریاضی جامع خیلی سبز
در بیابـــــان گــر به شوق کــعبـه خـــواهی زد قـــدم
سرزنــش ها گر کنــد خــار مغیــلان،"غــــم مخـــور"
کتاب سیرتا پیاز جامع گاج هم هست ! برو کتاب فروشی باچن تا منبع مقایسش کن ! خوبشو انتخاب کن !
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
1. من خیلی سبز رو دارم درسنامه هاش مفید و خوبه..ینی خوب یاد میگیری..ولی چون به زبون خودمونی یا همون محاوره ای توضیح داده یکم طول میکشه واسه مرور و اینا که راه حلش خلاصه نویسه ...تست هاشم زیاد جالب نیست چون اکثرن تالیفیه و سلیقه ایه چینش خوبی هم نداره...البته لابه لاش تست کنکور هم داره ..ولی خیلی دقیق و قشنگ مثال حل کرده و حتی جزیی ترین چیز هارو هم توضیح داده ...
2. 30 سال ریاضیات کانون رو هم دارم واقعن فکر نمیکردم همچین کتابی باشه..درسنامه هاش خیلی مفید و خلاصه و اصلن نکته اضافی نگفته ولی یکم خشکه سخته ارتباط گرفتن باهاش...ولی تست هاش همش کنکورین و قشنگ مرتب شدن...امار دقیق بودجه بندی سوالات چند سال اخیر رو هم داره
به نظرم واسه یادگیری عمیق از خیلی سبز و واسه مرور و حل تست از 30 سال کانون استفاده کن...واقعن نتیجه میده
سلام
به نظرم اگر ریاضیت خیلی ضعیفه قبل از این که درسنامه کتابای کمک آموزشی رو بخونی ویدیوهای تدریس آقای امینی راد رو که توی سایت آلا هستن رو میتونی رایگان دانلود کنی و بعدش درسنامه بخونی (پیشنهاد خودم یا آبی کانون هستش یا جامع خیلی سبز )و بعد تستای کنکور رو بزن و بعد هم تستای تالیفی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)