خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 9 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 127
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Khabalod
      نمایش مشخصات
      در یک باشگاه بدن سازی ، پس از اضافه کردن 5 کیلو گرم به رکورد قبلی یک وزنه بردار ، از وی خواستند که رکورد جدیدی برای خود ثبت نماید ، اما او موفق به انجام این کار نشد . سپس از او خواستند وزنه ای را که پنج کیلو گرم از رکوردش کمتر است امتحان کند . این بار او به راحتی وزنه را بلند کرد . این مسئله برای وزنه بردار جوان و دوستانش امری کاملاً طبیعی به نظر می رسید ، اما برای طراحان این آزمایش ، بسیار جالب و هیجان انگیز بود ، چرا که آن ها اطلاعات غلطی به وزنه بردار داده بودند . او در بار اول نتوانسته بود وزنه ای را بلند کند که در حقیقت پنج کیلو گرم از رکوردش کمتر بود و در بار دوم ، نا خود آگاه موفق به بهبود رکوردش به اندازه ی پنج کیلو گرم شده بود . او با این باور وزنه را بلند کرده بود که خود را قادر به انجام دادن آن می دانست .
      نتیجه گیری اخلاقی : این داستان چند پیام اخلاقی داره که فهرست وار بیان می کنم :

1- خودم همیشه با خودم مسابقه بدم .

2- باور کنم که می تونم توی میزان ساعت مطالعه مفید و با کیفیت به عدد 10 الی 12 در هر روز برسم و حتی بیشتر

3- از شکست های جدیدم پلی بسازم برای پیروزی های جدیدم و وقتی به پیروزی رسیدم تلاش رو فراموش نکنم تا رکورد جدیدی به دست بیارم .

4- همیشه برای آماده سازی خودم از اساتید باهوش ، زیرک و خوش فکر بهره ببرم .

5- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و ...

تلاش تلاش تلاش پشتکار پشتکار پشتکار

و بعد از هر شکست بلند شدن

پس ما همه شرط لازیم اما شرط کافی فقط تویی خود تو و این همان چیزی است که بنده در برنامه ریزی هام از تو می خوام این که خودت باشی تو خودت باش و عمق نیروهای درونت رو بکار بگیر تا ببینی اشرف مخلوقات یعنی چی ؟ و اینکه خدا به خودش بخاطر آفرینش انسان این موجود خارق العاده تبریک گفت ؛ برای چه بود ؟

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عاقبت آدمی که به هدفش فکر میکنه بدون اینکه استراتژی درستی اتخاذ کنه.
      frog-3d-animal-wallpaper-hd.jpg

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Frog-3D-Animal-Wallpaper-HD.jpg
مشاهده: 55
حجم: 77.0 کیلو بایت

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      جوانان و دانش آموزان ايراني به علت پيشينه علمي و فرهنگي ايران زمين كه مهد بزرگترين دانشمندان بوده است ميل زيادي براي ورود به دانشگاه دارند.

اما مشكلي كه در اين راه وجود دارد كلمه اضطراب آور كلمه و واژه آشنا به نام
      « كنكور» است.
      به علت زياد بودن متقاضيان و ظرفيت مشخص و محدود دانشگاه ها، آزمون ورودي به نام كنكور بوجود آمده است.
      با اين شرايط بسياري از دانش آموزان كنكور را، منعي بزرگ براي رسيدن به دانشگاه مي دانند كه عبور از آن كاري بس دشوار جلوه مي كند.
      اما با تغيير نگرش به كنكور و جايگزين كردن علم محوري و دانش پژوهي، به جاي مدرك گرايي و تغيير نگاه برخي از خانواده ها به دانشگاه، مي توان موانع و اضطراب هاي مربوط به كنكور را كاهش داد.
      بايد دانست كه عبور از سد كنكور و ورود به دانشگاه نقطه كمال و اوج سعادت نيست و از طرفي عدم پذيرش در اين آزمون، به معناي پايان زندگي و پايان آرزوهاي زيبا نيست. هر چند تحصيل در دانشگاه بسيار مفيد و سازنده است اما مي توان به دانشگاه نرفت و دانش پژوه بود،
      مي توان به دانشگاه نرفت و مخترع و مبتكر بودو در پايان مي توان به دانشگاه نرفت و خوشبخت بود.اما اين دليل بر نفي جايگاه مثبت و والاي دانشگاه به عنوان شريان اصلي علم مداري در كشور نيست.
      ما بايد در ابتدا تمام تلاشمان را براي ورود به دانشگاه به كار بگيريم. اما در غير اين صورت نبايد برخود خرده گرفت و زانوي غم بغل گرفت.
      فراموش نكنيد كه دانشمندان ايراني چون خوارزمي و ابن سينا به دانشگاه نرفتند اما ملاصدرا شدند.

منبع: ايران كنكور
      وقتی داری یواشکی یک غلطی میکنی
      علاوه بر چپ و راست
      به بالا هم یک نگاهی بنداز

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کنکوری ها اسیر نا امیدی نشوید!

و ما هر دو در کنار جاده ی زندگی ایستاده ایم
      و می نگریم آنچه را که می اندیشیم پایان راه است.
      اما بصیرت خداوند والاتر است،
      و به ما می گوید که این فقط یک پیچ است.
      جاده ادامه دارد و ملایم تر است،
      و این وقفه در ترانه ام برای تجدید قواست.
      و آن قسمت که هنوز خوانده نشده و به اتمام نرسیده،
      شیرین ترین، غنی ترین و بهترین است.
      پس بیاسای، آرام بگیر و قوی تر شو.
      حرکت کن و بگذار خداوند در کوله بارت سهیم شود،
      کار تو هنوز به پایان نرسیده،
      و تازه می رسی به پیچ جاده.
      اگر بتوانید در دورنمای مثبت خود باقی بمانید،
      می توانید بر ناامیدی غلبه کرده و از ورای آن حرکت کنید.
      هیچکس نباید اسیر نا امیدی شود.
      از تغییر دهنده ی شرایط استقبال کنید تا در شما تغییراتی ایجاد کند.
      بر گرفته از کتاب نگرش تا تغییر
      وقتی داری یواشکی یک غلطی میکنی
      علاوه بر چپ و راست
      به بالا هم یک نگاهی بنداز

5. Top | #35
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

Cool + و مثبت اندیشی و جملات مثبت !!! کلا همه چی مثبته اینجا...

سلام این تاپیکو زدم که فقط جملات مثبت بزنیم !!!!

از هر شخصیتی هم میتونین جمله ها رو بزارین ولی فقط منفی اصلا و ابدا اینجا نداریم !!!

مثلا : به جای اینکه بگیم کنکور سخته ! میگیم کنکور برا منی که تلاش میکنم آسون میشه ! ---- میخوایم فقط انرژی + بدیم به هم.

اولین جمله هم خودم میگم : هر روز فقط کمی بیشتر از دیروز تلاش کن !
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

6. Top | #36
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

7. Top | #37

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      تو میتونی ...
      جونی نیست
      انگار نوری نیست

8. Top | #38
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط *Sahra* نمایش پست ها
      تو میتونی ...
      100 % همینطوره !!!

9. Top | #39
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خواستن توانستن است.

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      یک هدف .... یه تلاش ....یه لبخند .... یه رتبه ی یک

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

11. Top | #41
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

12. Top | #42
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خودتو از زنجیر هایی که دور گردن انداختی رها کن و آزادانه و عاشقانه پرواز کن تا به هدفت برسی.

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هیچ کس نباید شب به بستر برود قبل از اینکه از خود بپرسد امروز چه کرده ام که لیاقت داشته باشم فردا هم زنده بمانم

14. Top | #44
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      به خود ببالید و بگوئید که:1- در وجود من عظمت و بزرگی نهفته است2-من یک نابغه هستم و از نبوغ خود استفاده میکنم3-من ایده های بزرگی در سر دارم و انها را به واقعیت تبدیل میکنم

فایل پیوست 12746

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      23d7h41p9ux9ndhvey6t.jpg
      بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!

صفحه 3 از 9 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فونت، فیزیوتراپی، فیزیک، فراموش، قلمچی، قول، قدرت، قراره، قضاوت، لبخند، مفید، ممنون، منفی، مهم، مهربون، موقعی، می، میکنم، میگم، میخوای، میخوایم، میده، میری، میشه، مثل، مثبت، مثبته، محمد، محبت، مربوط، مسیر، مسابقه، مشکل، مطالعه، معدل، نمی، چه، نهایی، چون، نوشته، چی، چیه؟، چیکار، نیست،، نکن، نگاه، نام، ناامیدی، نداری، نداریم، نداشته، نشون، چطور، نظر، هم، همه، همیشه، هندسه، ها، های، هایی، هارو، هدف، هدفت، هر، هستی، وقتی، ولی، واقعا، وعده، یه، یک، یا، کل، کلا، کمی، کمک، کنن، کننده، کنی، کنیم، کنکور، کنکوری، کنار، که، کائنات، کتاب، کردید، کسی، کسایی، گر، گرفت، گزینه 2، پلی، پیام، پیروز، پیش، پیشنهاد، پرندگان، پرواز، پزشکی، پس، آماده، آنچه، آگاهی، آرامش، آرزو، آرزوهات، آرزویی، آسون، افراد، امین، امید، امیدوارم، امتحان، انیشتین، انجمن کنکور، اندیشی، انرژی، اول، اون، این، اینکه، اینجا، اگه، اتفاق، از، اساتید، است، استفاده، اشتباه، اصلا، اعتراض، بقیه، بلند، بچه، بنویسید، به، بهت، بهتر، بین، بگم، بگید، با، بايد، باید، بابت، باشه، باشی، باشید، بده، بدیم، بذارید، برنامه، برنامه ریزی، بری، برآورده، برا، برای، برات، بررسی، بزنیم، بشه، بعد، تلاش، تمام، تمامی، تمرکز، تنهایی، تو، تونی، توی، تاپیک، تاثیر، تجربی، تخمین رتبه، تست، تصویری، تصور، ثروتمند، جمله، جملات، جهان، جالب، جای، جدا، جزوه، حال، حتما، حتی، حرف، خلاصه، خوندید، خوان، خواب، خوب، خوبی، خود، خودم، خودتون، خیلی، خارج، خدا، خداحافظ، دوره، دوست، دی، دینی، دیگه، دید، دیروز، دانش آموزان، دانشمندان، دانشگاه، داخل، دارن، داره، داری، داریم، داستان، داشتن، داشته، در، دریا، درس، درس خواندن، درست، دست، دستیابی، رفیق، رو، روح، روز، روزگار، ریاضی، را، راهنمایی، رخ، رد، رساند، زمان، زنم، زیاد، زیبایی، زیست، زاده، زدم، سوال، سوالی، سیلام، سکوت، سایت، ساده، ستارگان، سخته، شما، شوی، شود، شیمی، شیوه، شکست، شب، شدن، شده، صورت، صحیح، ظاهر، علت، عملی، عکس، عاشق، عاشقانه، عربی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن