هدف زندگی 2 چیز است:انچه را که می خواهیم به دست اوریم و انگاه از ان لذت ببریم!
می توانم و پیروز میشوم،نمی توانم تضمین شکست انسان است!
آدمی ساخته افکار خویش است،فردا همان خواهد شد که امروز می اندیشیده است!
هدف زندگی 2 چیز است:انچه را که می خواهیم به دست اوریم و انگاه از ان لذت ببریم!
می توانم و پیروز میشوم،نمی توانم تضمین شکست انسان است!
آدمی ساخته افکار خویش است،فردا همان خواهد شد که امروز می اندیشیده است!
+تصمیم واقعی یعنی اینکه به جز رسیدن به موفقیت،تمام راه های دیگر را از ذهنتان پاک کنید!
+ترقیات بشر زاده ی تلاش اوست!
+اگر می خواهید کوه ها را جابجا کنید اول باید یاد بگیرید،ذرات را جابجا کنید!
عاشق زندگی باش/ زندگی شغل و پول نیست
تو امتحان بودن برده بودن قبول نیست
دوستان پیشنهاد میکنم آهنگ چوب خط اثر سیاوش قمیشی رو حتما گوش کنید واسه من که انرژی مثبته همچنین آهنگ من میجنگم از یاس!!!!
تو نقش اول این عاشقونه ای
من با تو گیشه ها رو فتح میکنم
ویرایش توسط No Name : 01 شهریور 1392 در ساعت 06:08
ویرایش توسط No Name : 01 شهریور 1392 در ساعت 09:46
بزرگترین افسوس آدمی این است که حس می کند می خواهد اما نمیتواند و به یاد می آورد زمانی را که می توانست اما نمی خواست...
ویرایش توسط No Name : 01 شهریور 1392 در ساعت 08:37
وقتی همه چیز روبراه است که امیدواری معنا ندارد ،
امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است؛
پس
هیچ وقت نا امید نشو ،
بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی ...
دلم نه عشق میخاهد....نه دروغ های قشنگ....
نه ادعاهای بزرگ....نه بزرگ های پرادعا...
دلم دوســـــــــت میخاهد...
دوستــــــــــــی که بشودبااوحرف زدو پشیمان نشد.......
موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن .
نلسون ماندلا
زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را .
- ارنستو چگوارا
همه چیز گاه اگر کمی تیره می نماید ...
باز روشن می شود زود،
تنها فراموش مکن این حقیقتی است:
بارانی باید٬ تا که رنگین کمانی برآید
و لیموهایی ترش ، تا که شربتی گوارا فراهم شود
و گاه روزهایی در زحمت،
تا که از ما، انسان هایی تواناتر بسازد؛
خورشید دوباره خواهد درخشید، خیلی زود
و تو خواهی دید ...
دیگران می توانند در مورد شما هر فکری کنند یا هرچیزی بگویند ، اما شما حق ندارید آن چیزی بشوید که آنها فکر میکنند یا می گویند.
درعین فروتنی باور کنید که بهترینید و لایق،
با توکل به خدا ، در مسیر درست گام بردارید ...
اون نقطه ی سفید که در متن تاریک ذهنت جون می گیره و کم کم بزرگ میشه و همه ی سیاهی هارو پاک می کنه ، تویی .
اون جرقه ی کوچیک که میون حروارها خار و خس یهو شعله می کشه و شاخه های خشک بی تفاوتی و بی حرکتی رو می سوزونه،
تویی . اون صدایی که در سکوت درونت ، به آرامی نجوا می کنه و در لحظه های نا امیدی تکونت میده و با روح و جسم و ذهن تو همنوا میشه تویی .
گوش کن . این لحظه ها هیچ شتابی ندارند و به خاطر هیچ حادثه ای تند تر حرکت نمی کنن . همین لحظه که اسمش دمه همه ی توجه و همه ی شوق تو رو به سمت زندگی می طلبه . همین نفس که حالا به ریه هات دعوتشون می کنی یعنی زندگی و بودن.
همیشه نگاه کردن به دور ها برای ما آسون تر بوده ، چون فردا روزی خواهد آمد و تو یاد می گیری مسئولیت ها و وظایف خودت رو به روز نیومده پاس بدی .
همیشه طرح های نیمه کاره مال روزهای آینده است تا تو امروز زو هم به بی خیالی طی کنی . این حقه ی ذهن ماست تا عمل نکنه
تا از انجام تصمیم های جدی فرار کنه . گاهی وقتا دل می بندیم به به اتفاق بزرگ توی زندگی . یه معجزه ، یه حادثه ، یه روز موعود
که قراره از راه برسه و مارو با خودش بالا ببره . یه امید این که اوضاع خود به خود رو به راه میشه .
اما توجه نداریم که اون روز بزرگ هم مال روز های آینده است ، زمانی که تو نمی تونی حتی برای یه لحظه هم تو مشت بگیری .
اصلا تا حالا از خودت پرسیدی که چرا من به فردا وفرداها موکول میشم ؟ هرگز زیرکی ذهن رو برای گریز از مسئولیت هاش دیدی ؟
آیا میدونی چرا انجام وظایف ما برامون دشواره ، گاهی هم طاقت فرساست ؟
یادت باشه وقتی به مسئولیت به شکل بار نگاه میشه ، ذهن مقاومت می کنه و می خواد خودشو از زیر بار حجم تحمیلی خلاص می کنه ، وقتی انسان احساس می کنه برای انجام هر عملی به دیگران که مثل بازجو ها به زندگی اون خیره شدن جواب بده به دنبال فرار از نگاه اون هاست .
انجام مسئولیت وقتی روحتو آزاد می کنه که با شوق و میل به انجام برسه ، انجام وظیفت رو بسیار مهم بدون .
هر عملی رو به شادی وصل کن و به خودت بگو وقتی من در حال انجام وظیفه ام هستم به خالق هستی نزدیک تر میشم و هیچ اجباری در این کار نیست ، اما با انجام دادن آن احساس رضایت درونی بیشتری دارم .
بدون که همه چیز از تو شروع میشه . نگاه کردن یه نقطه ی سفید در بطن تاریکی .این نقطه آگاهی توست بهش توجه کن و بذار تمام ذهنت رو پر کنه . اون نقطه ی سفید رو پیدا کن !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)