خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 9 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 127
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      هدف زندگی 2 چیز است:انچه را که می خواهیم به دست اوریم و انگاه از ان لذت ببریم!

می توانم و پیروز میشوم،نمی توانم تضمین شکست انسان است!

آدمی ساخته افکار خویش است،فردا همان خواهد شد که امروز می اندیشیده است!

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      +تصمیم واقعی یعنی اینکه به جز رسیدن به موفقیت،تمام راه های دیگر را از ذهنتان پاک کنید!

+ترقیات بشر زاده ی تلاش اوست!

+اگر می خواهید کوه ها را جابجا کنید اول باید یاد بگیرید،ذرات را جابجا کنید!

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عاشق زندگی باش/ زندگی شغل و پول نیست
      تو امتحان بودن برده بودن قبول نیست

دوستان پیشنهاد میکنم آهنگ چوب خط اثر سیاوش قمیشی رو حتما گوش کنید واسه من که انرژی مثبته همچنین آهنگ من میجنگم از یاس!!!!
      تو نقش اول این عاشقونه ای
      من با تو گیشه ها رو فتح میکنم

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

تاپیک جامع انگیزه +

تو این تاپیک عکس و متن کوتاه برای انگیزه دادن به رفقا گذاشته میشه.

8mi2hq4i7ugde29y813r.jpg
      ویرایش توسط No Name : 01 شهریور 1392 در ساعت 06:08

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      k6p3b7jd29l2pg32slc0.jpg

مشکل همه بچه های کنکوری.....
      نباید نا امید شد!♥
      ویرایش توسط No Name : 01 شهریور 1392 در ساعت 09:46

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بزرگترین افسوس آدمی این است که حس می کند می خواهد اما نمیتواند و به یاد می آورد زمانی را که می توانست اما نمی خواست...
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست 73268-5530bde9732c8c61827843831f99c0c9-org.jpg   73268-5530bde9732c8c61827843831f99c0c9-org.jpg  
      ویرایش توسط No Name : 01 شهریور 1392 در ساعت 08:37

7. Top | #22
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      482711_10151336045526126_1425589726_n.jpg

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وقتی همه چیز روبراه است که امیدواری معنا ندارد ،

امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است؛

پس

هیچ وقت نا امید نشو ،

بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی ...

دلم نه عشق میخاهد....نه دروغ های قشنگ....
      نه ادعاهای بزرگ....نه بزرگ های پرادعا...
      دلم دوســـــــــت میخاهد...
      دوستــــــــــــی که بشودبااوحرف زدو پشیمان نشد.......

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن .
      نلسون ماندلا

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را .
      - ارنستو چگوارا

13. Top | #28
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همه چیز گاه اگر کمی تیره می نماید ...

باز روشن می شود زود،

تنها فراموش مکن این حقیقتی است:

بارانی باید٬ تا که رنگین کمانی برآید
      و لیموهایی ترش ، تا که شربتی گوارا فراهم شود
      و گاه روزهایی در زحمت،
      تا که از ما، انسان هایی تواناتر بسازد؛
      خورشید دوباره خواهد درخشید، خیلی زود
      و تو خواهی دید ...

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دیگران می توانند در مورد شما هر فکری کنند یا هرچیزی بگویند ، اما شما حق ندارید آن چیزی بشوید که آنها فکر میکنند یا می گویند.

درعین فروتنی باور کنید که بهترینید و لایق،
      با توکل به خدا ، در مسیر درست گام بردارید ...

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Khabalod
      نمایش مشخصات
      اون نقطه ی سفید که در متن تاریک ذهنت جون می گیره و کم کم بزرگ میشه و همه ی سیاهی هارو پاک می کنه ، تویی .
      اون جرقه ی کوچیک که میون حروارها خار و خس یهو شعله می کشه و شاخه های خشک بی تفاوتی و بی حرکتی رو می سوزونه،
      تویی . اون صدایی که در سکوت درونت ، به آرامی نجوا می کنه و در لحظه های نا امیدی تکونت میده و با روح و جسم و ذهن تو همنوا میشه تویی .

گوش کن . این لحظه ها هیچ شتابی ندارند و به خاطر هیچ حادثه ای تند تر حرکت نمی کنن . همین لحظه که اسمش دمه همه ی توجه و همه ی شوق تو رو به سمت زندگی می طلبه . همین نفس که حالا به ریه هات دعوتشون می کنی یعنی زندگی و بودن.

همیشه نگاه کردن به دور ها برای ما آسون تر بوده ، چون فردا روزی خواهد آمد و تو یاد می گیری مسئولیت ها و وظایف خودت رو به روز نیومده پاس بدی .
      همیشه طرح های نیمه کاره مال روزهای آینده است تا تو امروز زو هم به بی خیالی طی کنی . این حقه ی ذهن ماست تا عمل نکنه
      تا از انجام تصمیم های جدی فرار کنه . گاهی وقتا دل می بندیم به به اتفاق بزرگ توی زندگی . یه معجزه ، یه حادثه ، یه روز موعود
      که قراره از راه برسه و مارو با خودش بالا ببره . یه امید این که اوضاع خود به خود رو به راه میشه .
      اما توجه نداریم که اون روز بزرگ هم مال روز های آینده است ، زمانی که تو نمی تونی حتی برای یه لحظه هم تو مشت بگیری .
      اصلا تا حالا از خودت پرسیدی که چرا من به فردا وفرداها موکول میشم ؟ هرگز زیرکی ذهن رو برای گریز از مسئولیت هاش دیدی ؟
      آیا میدونی چرا انجام وظایف ما برامون دشواره ، گاهی هم طاقت فرساست ؟
      یادت باشه وقتی به مسئولیت به شکل بار نگاه میشه ، ذهن مقاومت می کنه و می خواد خودشو از زیر بار حجم تحمیلی خلاص می کنه ، وقتی انسان احساس می کنه برای انجام هر عملی به دیگران که مثل بازجو ها به زندگی اون خیره شدن جواب بده به دنبال فرار از نگاه اون هاست .
      انجام مسئولیت وقتی روحتو آزاد می کنه که با شوق و میل به انجام برسه ، انجام وظیفت رو بسیار مهم بدون .
      هر عملی رو به شادی وصل کن و به خودت بگو وقتی من در حال انجام وظیفه ام هستم به خالق هستی نزدیک تر میشم و هیچ اجباری در این کار نیست ، اما با انجام دادن آن احساس رضایت درونی بیشتری دارم .
      بدون که همه چیز از تو شروع میشه . نگاه کردن یه نقطه ی سفید در بطن تاریکی .این نقطه آگاهی توست بهش توجه کن و بذار تمام ذهنت رو پر کنه . اون نقطه ی سفید رو پیدا کن !

صفحه 2 از 9 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فونت، فیزیوتراپی، فیزیک، فراموش، قلمچی، قول، قدرت، قراره، قضاوت، لبخند، مفید، ممنون، منفی، مهم، مهربون، موقعی، می، میکنم، میگم، میخوای، میخوایم، میده، میری، میشه، مثل، مثبت، مثبته، محمد، محبت، مربوط، مسیر، مسابقه، مشکل، مطالعه، معدل، نمی، چه، نهایی، چون، نوشته، چی، چیه؟، چیکار، نیست،، نکن، نگاه، نام، ناامیدی، نداری، نداریم، نداشته، نشون، چطور، نظر، هم، همه، همیشه، هندسه، ها، های، هایی، هارو، هدف، هدفت، هر، هستی، وقتی، ولی، واقعا، وعده، یه، یک، یا، کل، کلا، کمی، کمک، کنن، کننده، کنی، کنیم، کنکور، کنکوری، کنار، که، کائنات، کتاب، کردید، کسی، کسایی، گر، گرفت، گزینه 2، پلی، پیام، پیروز، پیش، پیشنهاد، پرندگان، پرواز، پزشکی، پس، آماده، آنچه، آگاهی، آرامش، آرزو، آرزوهات، آرزویی، آسون، افراد، امین، امید، امیدوارم، امتحان، انیشتین، انجمن کنکور، اندیشی، انرژی، اول، اون، این، اینکه، اینجا، اگه، اتفاق، از، اساتید، است، استفاده، اشتباه، اصلا، اعتراض، بقیه، بلند، بچه، بنویسید، به، بهت، بهتر، بین، بگم، بگید، با، بايد، باید، بابت، باشه، باشی، باشید، بده، بدیم، بذارید، برنامه، برنامه ریزی، بری، برآورده، برا، برای، برات، بررسی، بزنیم، بشه، بعد، تلاش، تمام، تمامی، تمرکز، تنهایی، تو، تونی، توی، تاپیک، تاثیر، تجربی، تخمین رتبه، تست، تصویری، تصور، ثروتمند، جمله، جملات، جهان، جالب، جای، جدا، جزوه، حال، حتما، حتی، حرف، خلاصه، خوندید، خوان، خواب، خوب، خوبی، خود، خودم، خودتون، خیلی، خارج، خدا، خداحافظ، دوره، دوست، دی، دینی، دیگه، دید، دیروز، دانش آموزان، دانشمندان، دانشگاه، داخل، دارن، داره، داری، داریم، داستان، داشتن، داشته، در، دریا، درس، درس خواندن، درست، دست، دستیابی، رفیق، رو، روح، روز، روزگار، ریاضی، را، راهنمایی، رخ، رد، رساند، زمان، زنم، زیاد، زیبایی، زیست، زاده، زدم، سوال، سوالی، سیلام، سکوت، سایت، ساده، ستارگان، سخته، شما، شوی، شود، شیمی، شیوه، شکست، شب، شدن، شده، صورت، صحیح، ظاهر، علت، عملی، عکس، عاشق، عاشقانه، عربی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن