نوشته اصلی توسط
yekadam
منم مثل شما اپلای ابراد رو کامل خوندم
ولی از نظر تجربه شخصی عرض میکنم که فاند با حقوق فرق داره ، تو دوران مستر حقوق نمیدن اون چیزی که شما بهش میگی حقوق همون فاند ta/ra در حد بخور و نمیری هست و تو امریکا ایالت به ایالت متفاوت (بر اساس living cost هر ایالت تعریف میشه). حقوق رو به دانشجویان دکترا میدن. شاید 10 درصد بتونن ta/ra بگیرن (مخصوص امریکا و کانادا است این مورد) بقیه خیر که ta/ra گرفتن هم نیاز به نمرات بالای زبان ، سابقه پژوهش زیاد و مکاتبه داره (کانادا) . تو اروپا بحث ta/ra وجود نداره به دانشجوی مستر حقوق کسی نمیده لطف میکنن گهگداری و به افراد با رزومه ی خارق العاده (معدل بالا و زبان بالا کافی نیست حتی) فاند میدن.
در مورد gre : من خودم چندباری نمره آزمونم رو ریپورت کردم و روندش عینا مثل تافل هست و از طریق ets انجام میشه و ابدا دخلی به سنجش نداره.
این بحث فاند رو من تاکید دارم که کسی فکر نکنه کسی صرفا از شریف و تهران فارغ التحصیل شدن و معدل الف براتون فرش انداختن و سریعا بهتون فاند میدن ، چینی ها و هندی ها و شرق آسیایی ها هزار برابر بهترن با رزومه های عالی ، پر تلاش ترم هستن و واقعا تو رقابت با اون ادما شاید خیلی عقب باشید. نا امید نباید شد البته و باید متداوم تلاش کرد .
ترجیحا برای پایان نامه لیسانستون موضوع به روز بردارین که شانستون بالا بره