آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Exclamation من گم شدم یکی کمکم کنه

سلام به همه دوستان عزیزم
      من تو راه درس خوندن برای کنکورم گم شدم میگی یعنی چی؟
      بذار از اول تابستان بهت توضیح بدم
      من اول تابستان رو کولاک شروع کردم یعنی تقریبا همه زندگی داشت به وفق مرادم میچرخید روزی شش هفت ساعت درس مسخوندم و خلاصه ترکونده بودم
      10 شب میخوابیدم و صبح 6:30 بیدار بودم یک ساعت میشستم پای سیستم و همین سایت و مطالبش رو چک میکردم بعدشم صبحانه و بعد کولاکتر از روز قبل شروع میکردم به خوندن
      اما از 12 تیر برامون کلاس فوق العاده گذاشتن برای هم مرور پایه و هم تدریس بخشی از پیش
      من از سرگرمی م که بازیهای تبلتم بود زدم و ساعت مطالعتیم رو ثابت نگه داشتم و همینجور کولاک پیش رفتم
      اما با شروع ماه رمضون و کلاس رفتن ها و سحری بیدار شدن و اینها کلا زندگی من بهم ریخت ساعات مطالعتیم از 35 ساعت ساعتدر هفته در اول ماه رمضون ببترتیب رسید به 27 و 21 و 18 و 13 و بعد از اون هردفعه کمتر و کمتر شد تا ماه رمضون تموم شد
      با اتمام ماه رمضون برنامه خوابم شدیدا بهم ریخته بود نمیدونستم کی خوابم میاد و کی خوابم نمیاد
      ساعت بیولوژیک بدنم بشدت بهم ریخت اما طی یه هفته بعد از رمضون سعی کردم درستش کنم اما برامون مهمون اومد اونم چهار پنج خانواده
      مهمونی که بهم بد نمیگذشت ولی باعث شد کلا من درسم رو فراموش کنم و ساعت مطالعاتیم هم برسه به 6 ساعت در هفته از اون طرف سعی داشتم خوابم رو تنظیم تنظیمکنم اما چون مهمونی بود بودو مهمونامون هم تا دو زودتر نمیخوابیدند و تا 12 زودتر بیدار نمیشدن به ناچار منو به همین روند دچار شدم و انجوری که کلا زندگی به طرز وحشتناکی قاراشمیش شد و من خودم رو تو این شلوغی گم کردم
      حالا بیست وچهار ساعته اونا رفتن اما من موندم و یه ذهن بی انگیزه ی خسته و یه ببدن نامتعادل و بی برنامگی یعنی تقریبا نابودم فعلا
      به این فکر افتادم از صفر شروع کنم و تو همین یه ماه شهریور حداقل 75 درصد درسای پایه رو ببندم و اینو بدونین واقعا میتونم اما دیگه توانایی بلند شدن از جام جامرو ندارم
      من افتادم انرژی مو از دست دستدادم و نمیدونم چجوری باید دوباه برگردم به روزهای پر انرژیم
      لطفا یکی منو کمک کنه
      دارم دیوانه میشم از بی درسی و درس نخوندن و بی بیبرنامگی
      از بچههای تیزهوشان مشهدم بهترین کادر بهترین دوستان حداکثر امکانات دور و ب من ریخته اما من انگیزمو انرژی مو ازدست دادم
      نمیتونم بازیابیشون کنم
      توروخدا یکی کمکم کنه دستم رو بگیره. ......
      سوالی آخر اینکه آقا منظور از جمع بندی چیه؟ بلدم چجوری درسم رو جمعبندی کنم، اما هدف باید چی باشه؟ تعریفتون از جمع بندی چیه؟
      یعنی مثلا من باید بایدبعد جمع بندی بتونم همه تستهای پایه رو با یه مرور بزنم؟ منظور اینه؟
      ویرایش توسط dr_ervina : 30 مرداد 1392 در ساعت 13:23

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کلا توی پروسه ی 1ساله ی کنکور چندبار این اتفاق برات میفته..ولی 6ساعت در هفته هم خیلی بده. ببین هرچی توی تابستون بخونی از اون طرف خیالت راحت میشه. اگه توی خونه نمیتونی برو کتابخونه. دفتر برنامه ریزی هم میتونه بهت کمک کنه البته اگه بهش پایبند باشی..

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اصلا نباید اینجوری فکر کنی! اینو در نظر بگیر که تا روز کنکور 10 ماه وقت داری!
      توی 10 ماه میتونی این یکی 2 ماه رو خیلی راحت جبران کنی!
      من با مهنوش موافقم. از این نظر که دفتر بررنامه ریزی خیلی میتونه کمکت کنه. من خودم توی تابستون که دفتر برنامه ریزی نداشتم خیلی کم میخوندم. ولی وقتی بخوای کارایی که انجام میدی و ساعت مطالعاتیتو بنویسی خود به خود روت تاثیر میذاره و باعث میشه بیشتر تلاش کنی!! یه جورایی با خودت مسابقه میدی.
      الان بهترین راه اینه که بشینی ببینی این مدت چیارو خوندی. یه دور اونارو مرور کنی و بعد ادامشو بری.
      اینکه میگن باید 75 درصد پایه رو توی تابستون بست غیرممکنه! الکی با این افکار روحیه ی خودتو خراب نکن.
      "کاش بعضیا میفهمیدن که این زندگیه نه سریال ترکیه ای که با دسیسه چینی بتونی به هرچیز که میخوای برسی..."
      و ای کاش هممون بفهمیم که برای رسیدن به یه هدف بزرگ باید حتی بیشتر از توانمون هزینه کنیم...
      یک ثانیه سستی میتونه مسیر زندگیت رو عوض کنه...
      کاش بفهمیم که هرچقدر هم خفن باشیم نباید به خودمون مغرور شیم و دست از تلاش بکشیم!
      باید بفهمیم...!!

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NeeIou نمایش پست ها
      اصلا نباید اینجوری فکر کنی! اینو در نظر بگیر که تا روز کنکور 10 ماه وقت داری!
      توی 10 ماه میتونی این یکی 2 ماه رو خیلی راحت جبران کنی!
      من با مهنوش موافقم. از این نظر که دفتر بررنامه ریزی خیلی میتونه کمکت کنه. من خودم توی تابستون که دفتر برنامه ریزی نداشتم خیلی کم میخوندم. ولی وقتی بخوای کارایی که انجام میدی و ساعت مطالعاتیتو بنویسی خود به خود روت تاثیر میذاره و باعث میشه بیشتر تلاش کنی!! یه جورایی با خودت مسابقه میدی.
      الان بهترین راه اینه که بشینی ببینی این مدت چیارو خوندی. یه دور اونارو مرور کنی و بعد ادامشو بری.
      اینکه میگن باید 75 درصد پایه رو توی تابستون بست غیرممکنه! الکی با این افکار روحیه ی خودتو خراب نکن.
      خیلی غیرممکن هم نیست.بهتره پایه رو حداقل یه بار تو تابستون تموم کرد که بعدش دوره کنی فقط. ولی بالای هفته ای 50 ساعت تلاش جدی میخواد.من تابستون این کاروکرده بودم و خیالم راحتتر شده بود. حتی 1ساعت وقت مفیدتو نباید امسال هدر بدی...

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه فک میکنی خیلی مهمه که درس های پایه رو تموم کنی(اگه از یک شهریور شروع کنی)میتونم کمکت کنم دروس پایه رو کامل جمع کنی
      یعنی روش رو بهت میگم
      رایگان هم هست.فقط قبلش اس ام اس بده معرفی کن خودتو
      نگران هم نباش ان شاالهه که موفق میشی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز انگیزه خوتون رو از دست ندید شما از همین حالا شروع کن و نگران نباش ایشاا... موفق می شی
      یا علی

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از همگی بسیار ممنونم ولی سوالم آخر منو کسی جواب نداد
      معنی دقیق یا بهتره بگم تعریف شما از جمع بندی چیه؟
      فقط تسلط به مفهوم؟ زدن تست همراه خوندن؟ برای رویارویی با باهرتست پایه در سال تحصیلی؟
      لطفا یکی هم بگه در پایان فرآیند جمعبندی ام من بید از کجا بفهمم واقعا کارم و درست انجام انجامدادم؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بنظرم بهترین حالت جمعبندی تا آخر تابستون ااینه که خیالت از اون درس راحت بشه!یعنی بعدا هم که میخوای روش کار کنی صرفا زدن تست هایی باشه که اشتباه جواب داده بودی یا برای خوندنش دیگه مثل بار اول نباشه و فقط جزوه ی کوچیکی که بار اول تهیه کردی رو بخونی برای یادآوری..حالا اگه اینکارارو انجام داده باشی و جزوه ای که تهیه کردی همه نیازاتو جواب بده یعنی کارت درسته..
      این که بتونی تموم کنی یانه به خودت بستگی داره..اگه همشو نتونستی حداقل برای چندتا درس اینکارو بکن،در طول سال خیلی کمکت میکنه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تعریف من از جمع بندی اینه که دیگه توی اون مبحث چیزی نمونده باشه که بلد نباشی یا نگرانش باشی.
      چون فقط وقتی میتونی روی تست هر مبحثی و درصدش توی کنکور حساب کنی که به قول یکی از معلمامون توی اون مبحث خفن باشی! حتی از معلمایی که اونو تدریس میکنن تسلطت بیشتر باشه.
      برای جمع بندی باید خلاصه هایی که نوشتی رو دوره کنی و تستایی که علامتدار کردی رو حل کنی. اگه باز مشکلی داشتی سعی کنی رفعش کنی. ( از معلمات یا دوستایی که روی اون مبحث تسلط دارن سوال کن.)
      "کاش بعضیا میفهمیدن که این زندگیه نه سریال ترکیه ای که با دسیسه چینی بتونی به هرچیز که میخوای برسی..."
      و ای کاش هممون بفهمیم که برای رسیدن به یه هدف بزرگ باید حتی بیشتر از توانمون هزینه کنیم...
      یک ثانیه سستی میتونه مسیر زندگیت رو عوض کنه...
      کاش بفهمیم که هرچقدر هم خفن باشیم نباید به خودمون مغرور شیم و دست از تلاش بکشیم!
      باید بفهمیم...!!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن