سلام به همه دوستان عزیزم
من تو راه درس خوندن برای کنکورم گم شدم میگی یعنی چی؟
بذار از اول تابستان بهت توضیح بدم
من اول تابستان رو کولاک شروع کردم یعنی تقریبا همه زندگی داشت به وفق مرادم میچرخید روزی شش هفت ساعت درس مسخوندم و خلاصه ترکونده بودم
10 شب میخوابیدم و صبح 6:30 بیدار بودم یک ساعت میشستم پای سیستم و همین سایت و مطالبش رو چک میکردم بعدشم صبحانه و بعد کولاکتر از روز قبل شروع میکردم به خوندن
اما از 12 تیر برامون کلاس فوق العاده گذاشتن برای هم مرور پایه و هم تدریس بخشی از پیش
من از سرگرمی م که بازیهای تبلتم بود زدم و ساعت مطالعتیم رو ثابت نگه داشتم و همینجور کولاک پیش رفتم
اما با شروع ماه رمضون و کلاس رفتن ها و سحری بیدار شدن و اینها کلا زندگی من بهم ریخت ساعات مطالعتیم از 35 ساعت ساعتدر هفته در اول ماه رمضون ببترتیب رسید به 27 و 21 و 18 و 13 و بعد از اون هردفعه کمتر و کمتر شد تا ماه رمضون تموم شد
با اتمام ماه رمضون برنامه خوابم شدیدا بهم ریخته بود نمیدونستم کی خوابم میاد و کی خوابم نمیاد
ساعت بیولوژیک بدنم بشدت بهم ریخت اما طی یه هفته بعد از رمضون سعی کردم درستش کنم اما برامون مهمون اومد اونم چهار پنج خانواده
مهمونی که بهم بد نمیگذشت ولی باعث شد کلا من درسم رو فراموش کنم و ساعت مطالعاتیم هم برسه به 6 ساعت در هفته از اون طرف سعی داشتم خوابم رو تنظیم تنظیمکنم اما چون مهمونی بود بودو مهمونامون هم تا دو زودتر نمیخوابیدند و تا 12 زودتر بیدار نمیشدن به ناچار منو به همین روند دچار شدم و انجوری که کلا زندگی به طرز وحشتناکی قاراشمیش شد و من خودم رو تو این شلوغی گم کردم
حالا بیست وچهار ساعته اونا رفتن اما من موندم و یه ذهن بی انگیزه ی خسته و یه ببدن نامتعادل و بی برنامگی یعنی تقریبا نابودم فعلا
به این فکر افتادم از صفر شروع کنم و تو همین یه ماه شهریور حداقل 75 درصد درسای پایه رو ببندم و اینو بدونین واقعا میتونم اما دیگه توانایی بلند شدن از جام جامرو ندارم
من افتادم انرژی مو از دست دستدادم و نمیدونم چجوری باید دوباه برگردم به روزهای پر انرژیم
لطفا یکی منو کمک کنه
دارم دیوانه میشم از بی درسی و درس نخوندن و بی بیبرنامگی
از بچههای تیزهوشان مشهدم بهترین کادر بهترین دوستان حداکثر امکانات دور و ب من ریخته اما من انگیزمو انرژی مو ازدست دادم
نمیتونم بازیابیشون کنم
توروخدا یکی کمکم کنه دستم رو بگیره. ......
سوالی آخر اینکه آقا منظور از جمع بندی چیه؟ بلدم چجوری درسم رو جمعبندی کنم، اما هدف باید چی باشه؟ تعریفتون از جمع بندی چیه؟
یعنی مثلا من باید بایدبعد جمع بندی بتونم همه تستهای پایه رو با یه مرور بزنم؟ منظور اینه؟
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks.gif)