سلام
پسرم سربازی نرفتم
دوتا کنکور دادم
امسال هم دانشجوی پیام نورم و میخام کنکور سومو بدم
ایا میتونم واسه باره چهارمم کنکور بدم
متولد ۷۷ هستم
فرستاده شده از Redmi Note 4ِ من با Tapatalk
سلام
پسرم سربازی نرفتم
دوتا کنکور دادم
امسال هم دانشجوی پیام نورم و میخام کنکور سومو بدم
ایا میتونم واسه باره چهارمم کنکور بدم
متولد ۷۷ هستم
فرستاده شده از Redmi Note 4ِ من با Tapatalk
سلام
نگران نباشید ، بله میتونید
از پیام نور انصراف ندید و همون پیام نور رو ادامه بدید ، البته باید شهریه ثابت و متغییر (انتخاب رشته) رو انجام و پرداخت کنید ، نیازی هم به شرکت در کلاس درس و امتحانات پیام نور هم نیست
در صورتی که خواستید کنکور چهارم رو بدید و وقتی در کنکور 98 شرکت کردید و قبول شدید از پیام نور انصراف میدید و دانشگاه جدید ثبت نام میکنید و معافیت تحصیلی جدید واستون صادر میشه
موفق باشید
سلام با روشی که دوستان گفتن پیش برید. حتما موفق می شید.
فقط سوالی دارم از شما، مگه چه رشته ای می خواید قبول بشید؟ این همه وقت و اعصاب گذاشتید آخرش که چی؟ البته قصدم دلسرد کردن یا آزردگی شما نیست ولی از یه جایی به بعد باید به خودمون بیایم ببینیم تو زندگی میخوایم چیکار کنیم.
امیدوارم در اهداف تون موفق باشید.
سلام ، چرا هر کی هی میخواد یک کنکور به لیست کنکور هایی که داده اضافه کنه؟
بابا بخوانید تموم بشه بره !
کنکور چهارم هم امکانش هست ولی خب یکم قلق داره
بعداز انصراف از تحصیل ، شما یک سال فرصت داری برای مشمولیت سربازی ، حالا اگر مهر ماه انصراف بدی ، میتوانی توی کنکور شرکت کنی ، درصورتی که مهرماه قبول بشی ، ینی مهر سال دیگش ، نه بهمن ماه ، میتوانی بری دانشگاه ، البته فقط توی مقطعی ک انصراف دادیا
ینی مثلا شما کارشناسی بودی ، انصراف دادی ، سال دیگه نمیتوانی توی پزشکی یا دکتری تحصیل کنی ، مجبوری توی رشته های کارشناسی و یا پایینتر تحصیل کنی
البته اطلاعاتم خییییلی دقیق نیست ، شاید چیزی کم و کثر گفته باشم ولی در کل یه همچین قالبی داره اینطوری ک من از یکی از دوستان شنیدم
" God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
|خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|
نه اقا سجاد مقطع بالا تر هست ، این موردش یادمه ، اتفاقا توی یکی از پست های همین انجمن بود ، که بعدش از یکی از سایت ها درموردش خوندم ، فکر میکنم توی سایت هیوا بود ک خوندم ... حالا دوباره اگر پیداش کردم میفرستم برات ، یادمه نوشته بود همون مقطعی ک انصراف میدی ، باید دقیقا توی همون مقطع یا مقاطع پایینتر قبول بشی ، نمیتوانی مقاطع بالاترش رو قبول بشی
" God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
|خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|
خب هیچ مشکلی وجود نداره با این توضیحات
شما تا 31 شهریور 96 که اتوماتیک مهلت داشتید و خب رفتید پیام نور ثبت نام کردید و معافیت تحصیلی هم گرفتید و 97 هم کنکور شرکت کردید
حالا برای 98 کافیه پیام نور دو ترم دیگه حداکثر 12 واحد برای هر ترم انتخاب واحد کنید ولی سر کلاس و امتحان نرید و شرکت نکنید ، مشکلی هم پیش نمیاد
یه نکته ای رو هم اضافه کنم که به هیچ وجه از پیام نور الان انصراف ندید ، هر وقت سال دیگه قبولیتون قطعی شد برید انصراف بدید ، ممکنه مثلا قبولی نیمسال دوم در بیاید و مشکل براتون به وجود بیاد و غیبت بخورید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)