آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 48
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam10 نمایش پست ها
      من بنظرم
      پيش ٢ در اولويت
      بعدش اعضا بدن انسان
      اگه وقت شد كه احتمالش كمه ، جانوري ( جكو جونوراي كتاب رو كه كتاب هاي مبحثي داريم براشون مثل لقمه جانوري و ...)
      ژنتيك رو بيخيال شو
      گياهي رو من خودم ميگم بيخيال ... اگر هم ميخواي بخوني ، اين مباحث هر سال سواله :
      حركت گياهي + هورمون هاي گياهي + توليد مثل گياهان
      بقيه ش مثل گردش مواد گياهي و انواع رشد نخستين و پسين داستانش زياده و براي درصداي بالاي ٦٠-٧٠ معمولا ميخوننش
      البته فتوسنتز رو من جزو شارش از پيش ٢ حساب ميكنم كه ربطي نداره كه گياهيو حذف كني يا نه
      شارشو حتما بايد فول بخوني
      گیاهی فقط 4 فصل تقریبا .3 دوم کامل قسمتی از 6 و قسمتی از 8 دوم و 9 و 10 سوم
      ژنتیک هم که کلا 3 فصله 8 سوم 5 پیش و 5-7 سوم
      گستره این مطالب و نکته های اون کمتر از جانوری و انسانی هم هست و سوالاش بیشتر روتین نیست؟
      گیاهی سخته ولی دی وی دی های خرف اخر رو دارم (برا بقیه هم دارم)که میگن کار رو خیلی راحت تر میگنه
      برای ژنتیک هم ونوس ارامفر @ali.sn
      حالا با این اوصاف بهتر نیست من اینا رو بخونم یا نه؟منظورم اینکه تو این زمان کم راحتتر نمیشه روی این دو تا مسلط تر شد نسبت به فصل های جانوری ؟
      ژنتیک و گیاهی روی هم چند درصد میاد و چند درصد از فصل های جانوری کمتره ؟

2. Top | #32
      در انتظار تایید ایمیل

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      بچه ها من تقریبا دو ماهه که زیست نخوندم احساس میکنم یادم رفته کسی برنامه فشرده ای نداره براش؟

3. Top | #33
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshinf نمایش پست ها
      گیاهی فقط 4 فصل تقریبا .3 دوم کامل قسمتی از 6 و قسمتی از 8 دوم و 9 و 10 سوم
      ژنتیک هم که کلا 3 فصله 8 سوم 5 پیش و 5-7 سوم
      گستره این مطالب و نکته های اون کمتر از جانوری و انسانی هم هست و سوالاش بیشتر روتین نیست؟
      گیاهی سخته ولی دی وی دی های خرف اخر رو دارم (برا بقیه هم دارم)که میگن کار رو خیلی راحت تر میگنه
      برای ژنتیک هم ونوس ارامفر @ali.sn
      حالا با این اوصاف بهتر نیست من اینا رو بخونم یا نه؟منظورم اینکه تو این زمان کم راحتتر نمیشه روی این دو تا مسلط تر شد نسبت به فصل های جانوری ؟
      ژنتیک و گیاهی روی هم چند درصد میاد و چند درصد از فصل های جانوری کمتره ؟
      خب بيا با كنكور ٩٦ بريم جلو
      ژنتيك سلولي ( ميتوز و ميوز ) سوال نداشت
      ژنتيك مندلي ٣ سوال
      ژنتيك جمعيت ( كل فصل كه شامل مفاهيم و مسائله ) ٥ سوال
      گياهي هم كلا ٦ سوال اومده
      مجموع ميشه ١٤ سوال يعني اگه همرو بزني و درست هم بشه ، ٢٨ درصد

حالا تو فقط پيش ٢ رو بخوني كه ٦ درس بيشتر نيست و كلا توي دو هفته مسلط بهش ميشي ، توي كنكور ٩٦ ، ١٠ تا سوال اومده!

زدن تست ژنتيك اينقده كه فكر ميكني راحت نيست !!
      علاوه بر تسلط كامل ، خوش شانسي هم ميخواد كه بتوني به جواب اخر برسي و ...
      من به عنوان يه دوست بهت پيشنهاد ميكنم روي ژنتيك حداقل ريسك نكن !! اينايي هم كه بهت ميگن ژنتيك بخون حجمش كمه و ... ، خودشون يا حذفش كردن با توي كنكور از ٣-٤ تا مسئله فوقش ٢ تا رو بزنن !
      دروغ هم ندارم كه بگم ... من خودم اولين سوالاتي كه حل كنم توي ازمون هام و كنكور ، همين ژنتيك هستش ....چون براي من اسون ترين بخش زيسته ؛ ولي براي تويي كه تازه ميخواي شروع كني هم همينجوري خواهد بود ؟!

اما صلاح مملكت خويش خسروان دانند
      ايشالله بهترين تصميم رو بگيري و موفق باشي

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10 نمایش پست ها
      ژنتيك مندلي ٣ سوال

حالا تو فقط پيش ٢ رو بخوني كه ٦ درس بيشتر نيست و كلا توي دو هفته مسلط بهش ميشي ، توي كنكور ٩٦ ، ١٠ تا سوال اومده!

من به عنوان يه دوست بهت پيشنهاد ميكنم روي ژنتيك حداقل ريسك نكن !! اينايي هم كه بهت ميگن ژنتيك بخون حجمش كمه و ... ، خودشون يا حذفش كردن با توي كنكور از ٣-٤ تا مسئله فوقش ٢ تا رو بزنن !
      دروغ هم ندارم كه بگم ... من خودم اولين سوالاتي كه حل كنم توي ازمون هام و كنكور ، همين ژنتيك هستش ....چون براي من اسون ترين بخش زيسته ؛ ولي براي تويي كه تازه ميخواي شروع كني هم همينجوري خواهد بود ؟!

شما که ژنتیکت خوبه یه سوال: من با سوالای ژنتیک انسان و دودمانه و ژنتیک جمعیت هیچ مشکلی ندارم و همیشه تو آزمون ها درست میزنمشون. ولی سوالای ژنتیک جانوران رو خیلی وقته نخوندم و بلد نیستم الان. میشه تو این مدت باقی مونده این یه تست رو یه کاریش کنم اگه مثل 94 خیلی سخت ندن؟ اگه آره با چه منبعی؟ (خیلی سبز و الگو و iq دارم).

5. Top | #35
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ژنتيك مندلي ٣ سوال

داداش دمت کگرم که جواب دادی
      الان این برنامه ای منه نمیدونم دیدی یا نه
      مباحث انتخابی جانوری (4-8 دوم +1-4 و 11 سوم ) +(1-2 دوم و 5-7 سوم فقط مفاهیم ) + پیش دو (6-11)
      300 صفحه فقط درسنامه دریافت برای مباحث انتخابی که 76 ساعت وقت گذاشتم میانگین برای هر صفحه 15 دقیقه
      36 ساعت فیلم اموزشی از حرف اخر برای مباحث انتخابی بجز فصل های 1-4 سوم
      52 ساعت هم تست های ازمون خیلی سبز اونیکه تست مبحثی نداره و کلا جامع است و 5 سال اخیر داخل و خارج کنکور
      با این برنامه احتمال زدن درصد 24-30 چقدره ؟
      هست نیست؟اشکالش چیه ؟
      اگه احتمالش نیست یه راه بگو تضمینی بشه حداقل 10 سوال رو زد دیگه یعنی 20 درصد.اینم نیمشه؟
      بعد فصل 8 پیش خوندنش سخته؟ سوالاش سخته ؟؟مثل ژنتیکی که گفتی ؟

6. Top | #36
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      فقط مباحث انتخابی کهخ گفتم کامل خوندن اون فصله.بجز گیاهی های فصل 6 دوم

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگر کسی پایه هست زیست الا چلاجور رو مشترک بخریم

8. Top | #38
      در انتظار تایید ایمیل

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ژنتيك مندلي ٣ سوال

اگه بخوام یه سوال از ژنتیک و یه سوال از گیاهی رو جواب بدم،پیشنهادتون خوندن کدوم قسمتشه؟

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pegαh نمایش پست ها
      اگه بخوام یه سوال از ژنتیک و یه سوال از گیاهی رو جواب بدم،پیشنهادتون خوندن کدوم قسمتشه؟
      ژنتيك بحث دودمانه،گياهي فصل ١٠سوم بخش هورمون هاي گياهي
      رو صندلي داغ هستم

10. Top | #40

نمایش مشخصات
      ژنتيك مندلي ٣ سوال

داداش ژنتیک جمعیت مسائلش رو میشه تنها خوند؟منظورم اینکه چیزی از مسائل ژنتیک مندل ندونی دیگه.
      فصل 8 پیش مستقل از خودش باشه یعنی با گیاهی های جای دیگه ترکیب نشه چنتا سوال داره؟
      سه فصل اخر پیش حتما ازش چنتا سوال میاد؟

11. Top | #41

نمایش مشخصات
      من بنظرم
      پيش ٢ در اولويت
      بعدش اعضا بدن انسان
      اگه وقت شد كه احتمالش كمه ، جانوري ( جكو جونوراي كتاب رو كه كتاب هاي مبحثي داريم براشون مثل لقمه جانوري و ...)
      ژنتيك رو بيخيال شو
      گياهي رو من خودم ميگم بيخيال ... اگر هم ميخواي بخوني ، اين مباحث هر سال سواله :
      حركت گياهي + هورمون هاي گياهي + توليد مثل گياهان
      بقيه ش مثل گردش مواد گياهي و انواع رشد نخستين و پسين داستانش زياده و براي درصداي بالاي ٦٠-٧٠ معمولا ميخوننش
      البته فتوسنتز رو من جزو شارش از پيش ٢ حساب ميكنم كه ربطي نداره كه گياهيو حذف كني يا نه
      شارشو حتما بايد فول بخوني
      داداش جانوری خودش تنها چنتا حتما ازش میاد؟یعنی اونیکه جانوری با انسانی مقایسه نکرده تو تست از خود جانوری اومده
      حرکت گیاهی میدونم کجاست
      هورمون گیاهی فقط فصل 10 سوم هست؟ با جای دیگه ترکیب میشه ؟نیاز هست قبلش جایی رو بدونی ؟ چنتا تست داره؟
      تولید مثل گیاهی هم همین سوال های بالا رو دارم فقط فصل 9 سوم میشه؟با جای دیگه ترکیب میشه ؟نیاز هست قبلش جایی رو بدونی ؟ چنتا تست داره؟
      من بعد پیش دو وقت کردم کجا رو بخونم؟
      حالا داداش مبخثی نگو تیکه تیکه بگو که هم ترکیب نداشته باشه و هم سوال داشته باشه از خودش حتما .
      مثل همین هورمون گیاهی که گفتی نوکرم

بعد گیاهی و سه فصل اخر پیش خوبه ؟
      انسانی رو خیلی پیچوندن و ترکیب کردن باید خیلی خوند تا ترکیباش بمونه ولی گیاهی دیگه خودش سخت هست و لی دیگه پیچوندن نداره .حفظ کردنش راحت تر نیست؟
      البته من نخوندم اونطور که این چند روز دیدم میگم نظر تو چیه؟
      ویرایش توسط ashkan21 : 08 اردیبهشت 1398 در ساعت 18:29

12. Top | #42

نمایش مشخصات
      کس دیگه هم میدونه سوالای بالا رو بگه

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M..kh نمایش پست ها
      بچه ها من تقریبا دو ماهه که زیست نخوندم احساس میکنم یادم رفته کسی برنامه فشرده ای نداره براش؟
      اشتباه بدی کردی
      یه سایت ماز هست
      من یه پکیج جمعبندی 60 روزه دیدم تو فروشگاهش
      بنظرم چیز خوبیه
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

14. Top | #44
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan21 نمایش پست ها
      داداش جانوری خودش تنها چنتا حتما ازش میاد؟یعنی اونیکه جانوری با انسانی مقایسه نکرده تو تست از خود جانوری اومده
      حرکت گیاهی میدونم کجاست
      هورمون گیاهی فقط فصل 10 سوم هست؟ با جای دیگه ترکیب میشه ؟نیاز هست قبلش جایی رو بدونی ؟ چنتا تست داره؟
      تولید مثل گیاهی هم همین سوال های بالا رو دارم فقط فصل 9 سوم میشه؟با جای دیگه ترکیب میشه ؟نیاز هست قبلش جایی رو بدونی ؟ چنتا تست داره؟
      من بعد پیش دو وقت کردم کجا رو بخونم؟
      حالا داداش مبخثی نگو تیکه تیکه بگو که هم ترکیب نداشته باشه و هم سوال داشته باشه از خودش حتما .
      مثل همین هورمون گیاهی که گفتی نوکرم

بعد گیاهی و سه فصل اخر پیش خوبه ؟
      انسانی رو خیلی پیچوندن و ترکیب کردن باید خیلی خوند تا ترکیباش بمونه ولی گیاهی دیگه خودش سخت هست و لی دیگه پیچوندن نداره .حفظ کردنش راحت تر نیست؟
      البته من نخوندم اونطور که این چند روز دیدم میگم نظر تو چیه؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan21 نمایش پست ها
      داداش ژنتیک جمعیت مسائلش رو میشه تنها خوند؟منظورم اینکه چیزی از مسائل ژنتیک مندل ندونی دیگه.
      فصل 8 پیش مستقل از خودش باشه یعنی با گیاهی های جای دیگه ترکیب نشه چنتا سوال داره؟
      سه فصل اخر پیش حتما ازش چنتا سوال میاد؟
      سلام .. برای تعداد سوالات به بودجه بندی کنکور ریاضی ، تجربی ، انسانی ، هنر و زبان مراجعه کن .. هر فصل رو به تفکیک آورده ...
      مسائل ژنتیک جمعیت قابلیت ترکیب با مندلی رو داره ولی تا الان سوال کنکور نداشته ازش ... ولی دونستن مفاهیم ابتدایی مثل انواع آمیزش و صفات ژنتیکی و... پیش نیاز حل مسائل هستش .
      در مورد شارش انرژی هم خب با همه جا زیست میتونه ترکیب بشه ولی هر سال یک تا دو سوال مخصوص مقایسه سیکل کربس و سیکل فتوسنتز و داستان های متابولیسم میاد که ترکیب خاصی نداره وفقط دونستن مفاهیم و چرخه ها کافیه برای زدن تست هاش ....
      جانوری هم دو حالت سوال داره ... یا سوال ترکیبی میاد بین تمامی قسمت های جانوری..... یا اینکه یه قسمت مثلا دستگاه گوارش نشخوار کنندگان رو طرح تست میکنن ... تعدادش رو میتونی از همون فایل بودجه بندی ببینی
      هورمون گیاهی سوال اگه بیاد ، مقایسه بین عملکرد خود هورمون و تاثیراتشه و ترکیب خاصی نداره .... ولی چرخه تولید مثل گیاهی علاوه بر اینکه خود 4 تیپ گیاه چرخه هاش حالت مقایسه ای سوال میاد ؛ با چرخه های آغازیان هم گاهی ترکیب میشه که اگخ تا حالا نخوندیش ، من خودم توصیه نمیکنم شروعش کنی چون تایم بره که کاملا مسلط بشی روی چرخه هاش
      کلا خوندن گیاهی چون ملموس نیست ، یه مقدار خوندنش نچسب و سخت تر به نظر میرسه .... ولی خب از طرفی اگه خوب بخونیش ، میتونی تست هاشو راحت بزنی چون پیچوندن زیادی نداره ( برخلاف انسانی که خیلی از مفاهیم خارج کتاب رو میتونه در قالب متن کتاب طرح تست کنه ) .... ولی خب استارت خوندن گیاهی برای این برهه از تایم رو توصیه نمیکنم و بهتره که روی مطالبی که از قبل خوندی، تسلطت رو بالا تر ببری

15. Top | #45
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pegαh نمایش پست ها
      ژنتیک میتونی روی دودمانه وقت بذاری که خب گاهی تست هاش سخت و وقت گیره ولی اکثر مواقع با یه نگاه میشه زد .... غیر از اون هم مسائل شبدر و مسائل خودلقاحی ، تیپ سوالات رایج و آسون از ژنتیک جمعیت هستش .
      در مورد گیاهی هم میتونی قسمت حرکات گیاهی و هورمون های گیاهی رو بخونی ... در بهترین حالت 2 سوال و در بدترین حالت ، 1 سوال از این دو مبحث کوتاه میاد ..

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)