یه عده با کارت جانبازی باباجونشون سربازی معاف میشن و با سهمیه میرن دانشگاه و اگر هم درصد آنچنانی نداشته باشه میرن آزاد که در اون صورت هم شنیدم رایگانه
یه عده قبول میشن نمیزارن برن
یه عده با کارت جانبازی باباجونشون سربازی معاف میشن و با سهمیه میرن دانشگاه و اگر هم درصد آنچنانی نداشته باشه میرن آزاد که در اون صورت هم شنیدم رایگانه
یه عده قبول میشن نمیزارن برن
برادر من نکن این کارو با خودت اگه یه عده گند زدن به آینده ات تو که نباید خودتم کمکشون کنی
می ارزه با اوضاع غیر قابل پیش بینی مملکت یه سال دیگه از عمرتو تلف کنی؟؟؟اومد شب خوابیدن صبح بلند شدن گفتن اونایی که فلان شرایطو دارن حق شرکت تو کنکور 98 رو ندارن
تو که اینقدر به خودت مطمئنی یه یا علی بگو و شروع کن والا من اگه شرایط شما رو تو دروس اختصاصی داشتم دیگه غم نداشتم...تازه واسه کسی که یه بار شهید بهشتی قبول شده 40 روزم زیاده فحشتو بده به در و دیوار اما درس بخون و تست بزن![]()
چقدر خوبه که من همچین دغدغه هایی رو ندارم!!
چقدر این کارت پایان خدمت خوبه ها ! خداوند ان شاء الله نصیبتون کنه![]()
تارس: " قانون سوم نیوتون میگه: برای اینکه بخوای به چیزی برسی، باید از یه چیز دیگه دل بکنی ... "
Interstellar 2014 - Director: Christopher Nolan
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
من فارغ از تحصیل دانشگاه نیستم و سال اولی که تو دانشگاه پیام نور واسه کارشناسی ثبت نام کردم،یه سال مرخصی گرفتم واسه کمک مادی به خونوادم ولی بعد از دیدن کتابای رشته خودم،می خوام انصراف بدم(بهمن ماه که میاد)و تو این یه سال فرصت، بخونم .بعد از قبولی،تو مقطع دکتری میتونم ثبت نام کنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)