ببین من نظام قدیمم قرابت الگو واس متم خویه؟من میخوام ادبیاتو خوب بزنم واس لعت و املا هم خواهشا بگین چی بگیرم؟زبان فارسیمم که صفره میگن هامون خوبه میشه شمام بگین کدوما خوبه
ببین من نظام قدیمم قرابت الگو واس متم خویه؟من میخوام ادبیاتو خوب بزنم واس لعت و املا هم خواهشا بگین چی بگیرم؟زبان فارسیمم که صفره میگن هامون خوبه میشه شمام بگین کدوما خوبه
http://forum.konkur.in/signaturepics/sigpic51091_1.gifیا بدستش بیار
یا
بشین و ببین بقیه چطور بدستش میارن.
قرابت های قبل قرابت نظام جدید الگو سوءتفاهمی بیش نبودند
جدا از اینکه خیلی خوب پرورشت میده ساختار جذاب و دلربایی داره![]()
ممنون ولی باز گیج شدم.دریافت هامون کتاباش علط فراوون داره؟زبان فارسی هامون بگیرم املا هامون ِلغت مهرو ماه لقمه.ولی واس قرابت هامون میگن خ پرحجو خسته کنندس؟کتابای هامون تستم داره؟
من ندیدمش نمیدونم چن صفس.پس از الان بگیرمش زبان فارسی و لغتو املا و قرابت هامون و لعتو املا لقمه مهرو ماه
چقد خوبی شما اشکام در اومد خیلی خوب راهنمایی میکنین بخاطر من خودتونو به زحمت انداختین.پس قرابت تثبیت شد هامون میگیرم.میگم زبان فارسی چی هفت خوان یا هامون؟لغن و املام گفتن واس املا هامون عالیهفقط گفتن غلط تایپی داره یکم میترسم غلتاشو نتونم تشخیص بدم همینجوری بخونم چون من کتاب درسی ندارم که واس ادبیات .موضوعی دارم فقط
چقد خوبی شما اشکام در اومد خیلی خوب راهنمایی میکنین������������ ���������بخاطر من خودتونو به زحمت انداختین.پس قرابت تثبیت شد هامون میگیرم.میگم زبان فارسی چی هفت خوان یا هامون؟لغت و املام گفتن واس املا هامون عالیه فقط گفتن غلط تایپی داره یکم میترسم غلطاشو نتونم تشخیص بدم همینجوری بخونم چون من کتاب درسی ندارم که واس ادبیات .موضوعی دارم فقط
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)