سلام دوستان
کسی هستش که بعد از کنکور تو رشته مورد علاقش قبول نشده باشه و رفته باشه کشور دیگه ای برای ادامه تحصیل با مدرک دیپلم ایران؟
هزینه هاش و مراحلش رو میخواستم بدونم
سلام دوستان
کسی هستش که بعد از کنکور تو رشته مورد علاقش قبول نشده باشه و رفته باشه کشور دیگه ای برای ادامه تحصیل با مدرک دیپلم ایران؟
هزینه هاش و مراحلش رو میخواستم بدونم
من باكو هستم ، آذربايجان
يه روزي ،يه جايي ، يه جوري ،يه كسي ،يه چيزي ...صبر داشته باش ،صبر داشته باش ...
براي ثبت نام چيز خاصي نميخواد فقط بايد زودتر اقدام كني چون سريع پر ميشه ، معدل بالا توي أولويته ، آيلتس بالاي ٦ ميخواد . اگه هم خودت آذري باشي كه فبها ، زبان خودشون هم بلدي
دو تا كورس داره پزشكي ، هم به زبان آذري هم به زبان انگليسي ، هر كدوم رو خواستي ميري
يك سال اول حاضرليق ميخوني همون كالج يعني
شهريه اش ٣ هزار دلاره ( البته سال اول هزينه هاي ديگه هم داره مثل بيمه ، پول ويزاي يك ساله ، هزينه واكسن ها و معاينات پزشكي ....)
بعد از پايان دوره حاضرليق يه آزمون ميدي ، اگر قبول شدي وارد دوره پزشكي ميشي ، البته آزمونش هم چندان ساده نيست در حد كنكور خودمونه يعني خيلي ها ميفتن .
دوره پزشكي هم ٦ ساله هر سال ٤ هزار دلار
اينم در نظر بگير كه تو ايران ارز ثبات نداره و اصلا به پول ايران حساب نكن هزينه ها ، چون من وقتي اومدم منات كه واحد پول اينجاست بود ٢٥٠٠ الان رسيد ٤٢٠٠ !!!
يا مثلا دلار رسيد ٧٣٠٠
از لحاظ زندگي ، كشور اروپايي هست ( اينو اكثرا نميدونن فكر ميكنن آسيايي هست ولي جزو اروپا محسوب ميشه )
خيلي قشنگ و جذب كنندست
اصلا دلگير نيست و حوصله ت سر نميره
ارزون نيست متاسفانه !!!
هم ميتوني خونه بگيري هم خوابگاه ، خوابگاهش براي دانشجو هاي بين المللي تك خوابه ست شهريه اش هم ٦٠٠ منات
خونه هم ميتوني بگيري با دو سه نَفَر از همكلاسي هات .
مرز زميني داره از آستارا و خيلي نزديكه ، حدودا ٥ ساعت با ماشين سواري البته دارن اتوبان ميسازن كه اون درست شه نزديكتر هم ميشه ، مجبور نيستي هميشه با هواپيما بري ، من چون خودم گيلاني هستم تا حالا هميشه از مرز زميني رفتم .
عوارض خروج از كشور متاسفانه از ٢٥ هزار تومن !! يك شبه رسوندن به ٢٢٠ هزار تومن !!دفعه اول ، دفعات دوم و سوم بيشتر هم ميشه ١٠٠ تومن !
مدركش مورد تاييد وزارت بهداشت ايران نيست ولي بقيه كشور ها حتي امريكا هم مشكلي نداره .
ايران هم به اين معني نيست كه اصلا نميتوني مدركت رو معادلسازي كني ، ميتوني ولي يكم دردسرش بيشتر از كشوراي مورد تاييده و اينكه شنيدم اگه تخصص هم بخوني بعد برگردي ايران ديگه مدركت مورد تاييد ميشه .
يه روزي ،يه جايي ، يه جوري ،يه كسي ،يه چيزي ...صبر داشته باش ،صبر داشته باش ...
ویرایش توسط مديسا : 24 اردیبهشت 1397 در ساعت 08:50
سلام من اطلاعی ندارم ولی ایشون
http://forum.konkur.in/users/7383/
اکراین پزشکی میخونن
به انجمن اپلای ابرود هم سر بزن،اونجا کمکت می کنن
ویرایش توسط pegαh : 24 اردیبهشت 1397 در ساعت 10:19
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)