میدونی رفیق به خیلی چیزا بستگی داره مثل علاقه درامد شرایط کاری حوصله ی موندن یا حتی زمانی که میبره تا تخصص پزشکی بگیری
اگه برا عمومی پزشکی دل خوش کردی که بدرد هیچی نمیخوره نه که نخوره ولی ارزش این همه عمر هدر دادن نداره در ازای بازخوردی که برات داره
به شخصه فیزیوتراپی رو به پزشکی البته تو بعضی جاها واسه کار ترجیح میدم چون خیلی تحقیق کردم و از پزشکای مختلف تو مناطق مختلف کشور پرس و جو کردم
تو تمام این بحث ها اگه واقعا حال داری هدفت تخصص قلب و مغز باشه یا تخصص فک و دهان دندون .....دارو هم که اگه اون شرایط لازم باشه چیز خوبیه البته بد سخته
اگه حالشو نداری که همین رشته رو بچسب که از دست ندی......
به نظر من برای ارشد تلاش کنین رتبه بیارید همون رشتتون
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
این سوال رو باید خودتون جواب بدین!!!
انتخاب با خودتونه کاملا به ذهنیت و اهداف شخصی شما ربط داره ، برای همه که نمیشه یه نسخه پیچید.
وضعیت کاری رشته ها که مشخصه ، اگر قصد اپلای دارین که علوم پایه هم خوبه و مشکلی نیست اما اگر قصد رفتن ندارین با توجه به درامد ، پزشکی میتونه خوب باشه به شرطی که بعد انصراف کشش درس خوندن رو داشته باشید و یه طوری نشه که هم انصرف بدین و هم نخونید
در مورد اینکه ممکنه نشه برای شیمی از خارج پذیرش گرفت هم درست میگین! شاید نشه اما اگر جدی درس بخونید چرا که نه! هیچ چیزی در زندگی قطعی نیست و با ریسک همراه هست تا ریسک نکنید به موفقیت نمیرسید حالا چه برای رشته الآنتون و چه کنکور مجدد....
موفق باشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)