من مشکل بیدارشدن اصلا ندارم! هر ساعتی دلم بخواد بیدار میشم، اما مشکل من خوابیدنه!
باوجود اینکه چشمام از بی خوابی و خستگی داره میسوزه ولی توی رخت خواب که میرم حداقل 40-50 دقیقه وُول میخورم تا خوابم ببره! بعضی وقتا هم شده که این حالت من 1 تا 1.5 ساعت طول کشیده. کلافه م کرده! باعث میشه تایمی که من برا خواب گذاشتم 1 - 1.5 ساعتش بپره ...
بعید میدونم درست بشو هم باشه، کاش یه آمپولی چیزی بود میزدیم خوابمون مثل آدمیزاد میشد، ای کاش همچین چیزی وجودِ خارجی داشت ...
راستی برا صبح بیدار شدن هم اگه آدم واقعا به نمازهاش پایبند باشه و اعتقاداتش توی این زمینه محکم باشه شک نکن که هیچوقت صبح ها خواب نمیمونه
پس سعی کنیم که روی نمازهامون یخورده جدی تر باشیم ...
اگه آدم حدود ساعت 6 برا نماز ( یا به هر دلیلی ) بیدار بشه حتما تا ساعت 12 و 1 ظهر دوباره خسته میشه و خوابش میگیره، اون موقع میتونی یه خواب سبک درحد 1ساعت ( قیلوله ) داشته باشی! و میدونی خوبیش چیه؟ خوبیش اینه که چون با معده ی خالی میخوابی بعد از 1 ساعت راحت بیدار میشی و خیلی هم پرانرژی و شنگول هستی! ولی وقتی بعد از ناهار میخوابی چون معدت پره بدنت سنگین و کسل میشه اونوقته که به قول خودت ظهر 3-4 ساعت میخوابی و بازم احساس خستگی میکنی!! اینو تجربه بهم اثبات کرده ها! از جایی کپی نکردم این حرفو، کافیه یک هفته خواب قبل از ظهر رو امتحان کنی! خیلی حال میده و توی روایات هم هست که میگن ثواب داره ( البته اگه به همچین مسائلی اعتقاد دارید! ثواب داره چون برا بدنت مفیده! هر چیزی هم که برا خودت یا دیگران خوب باشه انجام دادنش ثواب داره )
خواب قیلوله هم هرگز حاصل نمی شود مگر به وسیله ی صبح زود بیدار شدن
جمع بندی حرفام:
باید هرکاری کردی صبح حدود 6 بیدار بشی، وقتی 6 بیدارشی حدود 12 و 1 خوابت میگیره و 1 ساعت میگیری میخوابی و بیدار میشی کلی انرژی میگیری و تا ساعت 10-11 شب شارژی، 10 و 11 شب هم دوباره بدنت Low Battery میزنه و میگیری میخوابی دوباره تا 6 صبح، و روز بعد دوباره این چرخه تکرار میشه ... بنظرم بهترین تایم و حالت خوابیدن ( مخصوصا برا کنکوری ها ) همینیه که گفتم