خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 56

موضوع: مشکلات خواب

1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

Unhappy مشکلات خواب

سلام دوستان کنکوری امیدوارم ایام به کامتون باشه هرچند میدونم نیست
      من یه مشکلی داشتم که میتونه مشکل هرکدوم از ماها باشه گفتم مطرحش کنم شاید یکی یه چاره ای دونست بهمون گفت راحت شدیم!!
      دوستان من از بچگی کلا خوابم زیاد بود الانم که کنکوریم باز زیاد میخوابم یعنی یطوریه که تا کتابو دست میگیرم انگار بیهوشی بهم تزریق میکنن
      شاید بعضیاتون بگین که استراحتم برا بدن لازمه حالا ولی اخه من شبا به اندازه کافی میخوابم با این وضعیت باز ظهر و عصر هم خوابم میاد نمیدونم چیکار کنم دیگه!وقتمو خیلی خیلی میگیره اینطور بگم که وقتی میخوابم انگار تیر خوردم راحت سه چهار ساعتو میخوابم هیچ جوره هم تا اون سه چهار ساعت تموم نشه بیدار نمیشم
      خیلی ممنون میشم اگه راه حلی پیشنهاد کنین

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      راست میگه منم اینجوری هستم ....اصلا نمیتونم خواب ظهر رو قطع کنم ..... چه شب ها زود بخوابم چه دیر ....

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      با سلام خدمت شما کاربر محترم.
      در ابتدا بگم به یک طب سنتی مراجعه کنید و مزاجتون رو تعیین کنین.
      مزاج ها تعیین کننده هستند.
      پس از تعدیل مزاج به مزاج گرم و تر(که بهترین مزاج هست)شروع کنید.
      خوردنی های خواب آور مصرف نکنین.
      در رخت خوابتون درس نخونین.
      لباسی که دیشب پوشیدین رو عوض کنین.یعنی لباس خوابتون با لباس درس خوندنتون با هم فرق کنه.
      هنگام درس چیزهای محرک ذهن بخورید.مثل شکلات.
      یه کم انگیزه هم چاشنیش کنین.
      توکلتون باشه به خداوند و توسل کنین هر روزتون رو به یک بزرگی که کمک دستتون باشه.
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من مشکل بیدارشدن اصلا ندارم! هر ساعتی دلم بخواد بیدار میشم، اما مشکل من خوابیدنه!
      باوجود اینکه چشمام از بی خوابی و خستگی داره میسوزه ولی توی رخت خواب که میرم حداقل 40-50 دقیقه وُول میخورم تا خوابم ببره! بعضی وقتا هم شده که این حالت من 1 تا 1.5 ساعت طول کشیده. کلافه م کرده! باعث میشه تایمی که من برا خواب گذاشتم 1 - 1.5 ساعتش بپره ...
      بعید میدونم درست بشو هم باشه، کاش یه آمپولی چیزی بود میزدیم خوابمون مثل آدمیزاد میشد، ای کاش همچین چیزی وجودِ خارجی داشت ...

راستی برا صبح بیدار شدن هم اگه آدم واقعا به نمازهاش پایبند باشه و اعتقاداتش توی این زمینه محکم باشه شک نکن که هیچوقت صبح ها خواب نمیمونه پس سعی کنیم که روی نمازهامون یخورده جدی تر باشیم ...
      اگه آدم حدود ساعت 6 برا نماز ( یا به هر دلیلی ) بیدار بشه حتما تا ساعت 12 و 1 ظهر دوباره خسته میشه و خوابش میگیره، اون موقع میتونی یه خواب سبک درحد 1ساعت ( قیلوله ) داشته باشی! و میدونی خوبیش چیه؟ خوبیش اینه که چون با معده ی خالی میخوابی بعد از 1 ساعت راحت بیدار میشی و خیلی هم پرانرژی و شنگول هستی! ولی وقتی بعد از ناهار میخوابی چون معدت پره بدنت سنگین و کسل میشه اونوقته که به قول خودت ظهر 3-4 ساعت میخوابی و بازم احساس خستگی میکنی!! اینو تجربه بهم اثبات کرده ها! از جایی کپی نکردم این حرفو، کافیه یک هفته خواب قبل از ظهر رو امتحان کنی! خیلی حال میده و توی روایات هم هست که میگن ثواب داره ( البته اگه به همچین مسائلی اعتقاد دارید! ثواب داره چون برا بدنت مفیده! هر چیزی هم که برا خودت یا دیگران خوب باشه انجام دادنش ثواب داره )
      خواب قیلوله هم هرگز حاصل نمی شود مگر به وسیله ی صبح زود بیدار شدن

جمع بندی حرفام:
      باید هرکاری کردی صبح حدود 6 بیدار بشی، وقتی 6 بیدارشی حدود 12 و 1 خوابت میگیره و 1 ساعت میگیری میخوابی و بیدار میشی کلی انرژی میگیری و تا ساعت 10-11 شب شارژی، 10 و 11 شب هم دوباره بدنت Low Battery میزنه و میگیری میخوابی دوباره تا 6 صبح، و روز بعد دوباره این چرخه تکرار میشه ... بنظرم بهترین تایم و حالت خوابیدن ( مخصوصا برا کنکوری ها ) همینیه که گفتم

تارس
      : "
      قانون سوم نیوتون میگه: برای اینکه بخوای به چیزی برسی، باید از یه چیز دیگه دل بکنی ... "

Interstellar 2014 - Director: Christopher Nolan

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HossEin_v نمایش پست ها
      من مشکل بیدارشدن اصلا ندارم! هر ساعتی دلم بخواد بیدار میشم، اما مشکل من خوابیدنه!
      باوجود اینکه چشمام از بی خوابی و خستگی داره میسوزه ولی توی رخت خواب که میرم حداقل 40-50 دقیقه وُول میخورم تا خوابم ببره! بعضی وقتا هم شده که این حالت من 1 تا 1.5 ساعت طول کشیده. کلافه م کرده! باعث میشه تایمی که من برا خواب گذاشتم 1 - 1.5 ساعتش بپره ...
      بعید میدونم درست بشو هم باشه، کاش یه آمپولی چیزی بود میزدیم خوابمون مثل آدمیزاد میشد، ای کاش همچین چیزی وجودِ خارجی داشت ...

راستی برا صبح بیدار شدن هم اگه آدم واقعا به نمازهاش پایبند باشه و اعتقاداتش توی این زمینه محکم باشه شک نکن که هیچوقت صبح ها خواب نمیمونه پس سعی کنیم که روی نمازهامون یخورده جدی تر باشیم ...
      اگه آدم حدود ساعت 6 برا نماز ( یا به هر دلیلی ) بیدار بشه حتما تا ساعت 12 و 1 ظهر دوباره خسته میشه و خوابش میگیره، اون موقع میتونی یه خواب سبک درحد 1ساعت ( قیلوله ) داشته باشی! و میدونی خوبیش چیه؟ خوبیش اینه که چون با معده ی خالی میخوابی بعد از 1 ساعت راحت بیدار میشی و خیلی هم پرانرژی و شنگول هستی! ولی وقتی بعد از ناهار میخوابی چون معدت پره بدنت سنگین و کسل میشه اونوقته که به قول خودت ظهر 3-4 ساعت میخوابی و بازم احساس خستگی میکنی!! اینو تجربه بهم اثبات کرده ها! از جایی کپی نکردم این حرفو، کافیه یک هفته خواب قبل از ظهر رو امتحان کنی! خیلی حال میده و توی روایات هم هست که میگن ثواب داره ( البته اگه به همچین مسائلی اعتقاد دارید! ثواب داره چون برا بدنت مفیده! هر چیزی هم که برا خودت یا دیگران خوب باشه انجام دادنش ثواب داره )
      خواب قیلوله هم هرگز حاصل نمی شود مگر به وسیله ی صبح زود بیدار شدن

جمع بندی حرفام:
      باید هرکاری کردی صبح حدود 6 بیدار بشی، وقتی 6 بیدارشی حدود 12 و 1 خوابت میگیره و 1 ساعت میگیری میخوابی و بیدار میشی کلی انرژی میگیری و تا ساعت 10-11 شب شارژی، 10 و 11 شب هم دوباره بدنت Low Battery میزنه و میگیری میخوابی دوباره تا 6 صبح، و روز بعد دوباره این چرخه تکرار میشه ... بنظرم بهترین تایم و حالت خوابیدن ( مخصوصا برا کنکوری ها ) همینیه که گفتم
      عالیه ولی باید به این برنامه عادت کرد....
      یکی دو روز اول سخته ...
      ممکنه ساعت مطالعه رو بهم بزنه بعد وقتی دیگه برات عادت شد دیگه همه چی توپه....

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Seyed Hossein نمایش پست ها

عالیه ولی باید به این برنامه عادت کرد....
      یکی دو روز اول سخته ...
      ممکنه ساعت مطالعه رو بهم بزنه بعد وقتی دیگه برات عادت شد دیگه همه چی توپه....
      قبول دارم، واقعاً اولش سخته! برا خودم نقطه شروعش 1393/3/19 بود یعنی روز اول سربازیم و تا آخر سربازی هم توی مدت 19 ماه خیلی راحت این عادت برا من تثبیت شد

تارس
      : "
      قانون سوم نیوتون میگه: برای اینکه بخوای به چیزی برسی، باید از یه چیز دیگه دل بکنی ... "

Interstellar 2014 - Director: Christopher Nolan

8. Top | #8
      نفر برتر کنکور

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      به هیچ عنوان درازکش درس نخونید ، حتما پشت میز مناسب بشینید .
      میتونید یه خواب کوتاه زیر 45 دقیقه داشته باشید ولی اگر بیشتر بشه باید تا همون حدود 3 ساعت بخوابید وگرنه کسل میشید .

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان از همتون ممنونم بابت نظراتتون
      یکی یکی راه حل هایی که گفتین رو امتحان میکنم.
      ایشالا خدا عوضتون بده

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      قبل از هر چیز یه دور برو دکتر تیروئید و هورمونا و اینجور چیزا رو چک کنه

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من خیلی میخوابم کسی راه حلی داره که هم زود بخوابیم هم زود بیدار بشیم همم خواب آلود نباشیم؟
      این آخری خیلی برام مهم تره همش خواب آلودم
      ورزش کردم دوش گرفتم آب به صورت زدم حتی 45 دیقه خوابیدم قهوه چای نوشیدنی خنک همرو امتحان کردم اما نهایت یه ساعت اثر میزاره بعدش تازه خواب آلود تر میشم
      دیشب 2 خوابیدم صبحم 9/30 بیدار شدم بعد از ظهر چشمام میرفت 4/20 تا 5/50 خوابیدم باز ولم کنن مثل خرس میخوابم
      راه حل بدید لطفا کلافم

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مکان مطالعتو عوض کن اگه میتونی

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ainz نمایش پست ها
      مکان مطالعتو عوض کن اگه میتونی
      امتحانش کردم گاهی پا میشم میرم وسط جمع خانواده اونام اینجوری
      اثر مثبت میزاره ولی باز شده همونجام خوابم بگیره

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ibarfin نمایش پست ها
      امتحانش کردم گاهی پا میشم میرم وسط جمع خانواده اونام اینجوری
      اثر مثبت میزاره ولی باز شده همونجام خوابم بگیره
      ن ن منظورم کتابخونه ای مدرسه ای جاییه

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ainz نمایش پست ها
      ن ن منظورم کتابخونه ای مدرسه ای جاییه
      پشت کنکورم مدرسه که نمیتونم
      کتاب خونه رو نرفتم
      قبل از تعطیلات پرسیدم گفتن تعطیلیم
      الان فکر کنم هستن دیگه
      خودت تجربه کتابخونه داری؟میشه خوند؟گردنو کمرو اینا خورد نمیشن؟

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن