خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 12 نخستنخست ... 21112
    نمایش نتایج: از 166 به 175 از 175
    1. Top | #166
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عجب چیز حقی بودند بخاطرش اکانت باز کردم تو سایت تا پیامم رو بزارم به حرمت این تاپیک شش ساله که تا الان ادامه داشته قول میدم تو این صد روز باقی مونده صدمو بزارم و برم برای رتبه ی زیر هزار بعد از اعلام نتایج هم میام در جریان میزارمتون وضعیتمم اینجوریه که صفر نیستم ولی نهایی یازدهم معدلم حدود ۱۷ اینا شد و امسال هم شاید ده درصد تایممو موندم خوب و اوکی نبودم در کل ولی مهم نیست جبران میکنم به درود

2. Top | #167
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      up

3. Top | #168
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نمونه؟
      خودم!
      وسط دی شروع کردم رشته ام ریاضی بود ، مهندسی خونده بودم ۴ سال از درسکنکور جدا بودم ی سال کرونام رسما از رو جزوه امتحان میدادیم و حفظیاتم حتی در حد فرمول نبود
      دیپلمم ریاضی بود

کنکور انسانی دادم رتبه ۱۲۰۰ منطقه شدم
      بخای بخونی میشه اقا!
      برا من شد!
      چیزی از انسانی نمیدونستم ی مشاوره ۴۵ دیقه ای گرفتم از یکی از بچه های اینجا ک پایین صفه مشاوره میدن!
      بهش گفتم کتاباتون چیه منطق چیه تاریخ ادبیات و فنون چیه پراش ریخه بود!
      وسط دی کتاب سفارش زدم ، ۲ بهمن رسید دستم و شرو کردم البته از ۱۵ دی تا ۲ بهمن از منابعی ک داشتم مث ریاضی شرو کردم ب خوندن و وایسنادم کتاب هام بیاد!
      ما خوندبم و شد
      شما هم بخونی میشه!
      باور کن!
      زخمامو دیگران زدن ولی من خودم قراره ترمیمش کنم

4. Top | #169
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من اینجام با یک اکانت فیک جایی که بلاخره دست فامیل بهم نمیرسه میتونم یکم ازادانه حرف بزنم
      خیلی خوشحال شدم دیدم تو هم اینجا پیام گذاشتی و ما باهم کنکور داریم
      و جالب تر اینه که به قول تو 6 سال از این تاپیک میگذره و هنوز ما هستیم که داریم بخاطرهمین تاپیک امید میگیریم و جدی تر شروع میکنیم

به امید روزای روشن
      به امید روزی که ما هم از قبولیمون بگیم
      بیایم اینجا و الگویی بشیم برای بچه های بعدی و حتی بچه های 6 سال بعد

من هم اماده ام قول بدم از همین امروز دوباره شروع کنم قوی تر از قبل اماده تر از قبل
      خواب و استراحت رو کنار بزارم و سال بعد همین موقع جایی باشم که بخاطرش از همه تفریحاتم گذشتم و خیلی گریه کردم

به امید روز های شاد (: بدرود

5. Top | #170
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eng.zahra نمایش پست ها
      نمونه؟
      خودم!
      وسط دی شروع کردم رشته ام ریاضی بود ، مهندسی خونده بودم ۴ سال از درسکنکور جدا بودم ی سال کرونام رسما از رو جزوه امتحان میدادیم و حفظیاتم حتی در حد فرمول نبود
      دیپلمم ریاضی بود

کنکور انسانی دادم رتبه ۱۲۰۰ منطقه شدم
      بخای بخونی میشه اقا!
      برا من شد!
      چیزی از انسانی نمیدونستم ی مشاوره ۴۵ دیقه ای گرفتم از یکی از بچه های اینجا ک پایین صفه مشاوره میدن!
      بهش گفتم کتاباتون چیه منطق چیه تاریخ ادبیات و فنون چیه پراش ریخه بود!
      وسط دی کتاب سفارش زدم ، ۲ بهمن رسید دستم و شرو کردم البته از ۱۵ دی تا ۲ بهمن از منابعی ک داشتم مث ریاضی شرو کردم ب خوندن و وایسنادم کتاب هام بیاد!
      ما خوندبم و شد
      شما هم بخونی میشه!
      باور کن!
      سلام موفق باشید فقط اگر اشکالی نداره ممکنه بپیرسم چه رشته ای قبول شدید ؟ سراسری یا آزاد ؟
      ویرایش توسط رامون کاخال : 24 بهمن 1403 در ساعت 09:36

6. Top | #171
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درود
      من کیوانم و تا الان چیز خاصی نخوندم و می‌خوام مهر ۱۴۰۴ داروسازی تهران بخونم
      من به خودم اطمینان کامل دارم و شما خواهید دید که میشه.
      الان ساعت دو و نیم بامداد، روز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ این پیامو می‌نویسم، مهر ۱۴۰۴ نتیجهٔ نهایی رو میگمتون.

7. Top | #172
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عجب تاپیکایی بودن و ما نمیدونستیم
      من صفر نیستم یعنی خیلی خوب خوندم تا الان همه مباحث به غیر از چند فصل آخر بعضی دروس(اینام تا چند روز دیگه تموم میشن) رو تموم کردم .
      ولی مرض وسواس فکری داغونم کرده انقدر اضطراب دارم سه روز کامل فقط تو تخت بودم می اومدن بهم سرم می‌بستن 😅 حس میکنم هیچی بلد نیستم مغزم دیگه به حرفام گوش نمیده و میگه نمیشه مثل سال پیش بد بخت میشی ولی من هنوزم به خودم ایمان دارم خیلی اتفاقی تو تایم برک اومدم اینجا و این نمونه ها رو دیدم کسایی که فقط به خودشون اعتماد داشتن با اینکه صفر صفر بودن تونستن و منی که فقط همین یه اعتماد بنفس رو ندارم.
      من مثل بقیه نمیخوام بگم از الان شروع میکنم به خواندن
      من از الان شروع میکنم به تقویت اعتماد بنفس و بعد نتایج میام و میگم که من به خودم ایمان آوردم و تونستم به هدفم برسم.
      ...All is well

8. Top | #173
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      عه این تاپیکه.
      پارسال تا قبل عید کجدار مریز میخوندم. یه هفته بخون دو هفته نخون. اسفند که کلا درس نخوندم. فروردینم روزی یه ساعت.
      از بعد عید خواستم جدی شروع کنم و این تاپیک رو اونموقع ها دیدم. میخواستم ببینم میشه یا نه. به خودک قول دادم اگه شد بیام اینجا براتون بنویسم.
      از بعد عید جدی شروع کردم. روزی 11 ساعت با تمرکز میخوندم. هم نهایی هم کنکور رو جمع میکردم.
      تراز کنکورم 1000 تا زیاد شد برای تیر ماه. و نهایی هارو هم خوب دادم. تراز کلم شد. 8700
      البته از وسط نهایی ها دیگه شل کرده بودم و روزی 6 7 ساعت میخوندم. مطمعنم اگه اونموقع هم همونطور جدی و با تمرکز ادامه میدادم ترازم بالای 9 هزار میشد.
      خلاصه همه ی اینارو نوشتم که بگم میشه ما امتحان کردیم و تا دم دمش رسیدیم

9. Top | #174
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اینجا یادمه پارسال تاپیک میزدم درصد زیست رو چطوری بالا بیاریم؟ تا کنکور اردیبهشت تو هر ازمونی زیست رو میزدم 10 درصد. اما جدی برلی زیست وقت گذاشتم و درصدم تو کنکور تیر 30 شد. نمیگم عالیه. منظورم اینه که من با وجود اینکه درست و حسابی هم رو حرفم نموندم ولی تونستم تو مدت کوتاهی 20 درصد رشد بدم خودم رو. اگه رو حرفم میموندم چند میزدم؟

10. Top | #175
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط helloo نمایش پست ها
      اینجا یادمه پارسال تاپیک میزدم درصد زیست رو چطوری بالا بیاریم؟ تا کنکور اردیبهشت تو هر ازمونی زیست رو میزدم 10 درصد. اما جدی برلی زیست وقت گذاشتم و درصدم تو کنکور تیر 30 شد. نمیگم عالیه. منظورم اینه که من با وجود اینکه درست و حسابی هم رو حرفم نموندم ولی تونستم تو مدت کوتاهی 20 درصد رشد بدم خودم رو. اگه رو حرفم میموندم چند میزدم؟
      عزیزم چی قبول شدید

صفحه 12 از 12 نخستنخست ... 21112

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن