سلام من محمدرضا هستم از ۲۰ بهمن شل و ول شروع کردم اما از الان قوی شروع میکنم و کنکور ۱۴۰۳ اردیبهشت ماه داروسازی قبول میشم و خبرش رو میدم خداحافظ
سلام من محمدرضا هستم از ۲۰ بهمن شل و ول شروع کردم اما از الان قوی شروع میکنم و کنکور ۱۴۰۳ اردیبهشت ماه داروسازی قبول میشم و خبرش رو میدم خداحافظ
سلام محیا هستم امروز شروع کردم
امیدوارم بعد کنکور اردیبهشت بیام بگم که ترکوندمممم
به امید پرستاری تهران
من الان یه هفته ست شروع کردم به درس خوندن.سال سوممه و از کرونا به این ور واقعا کار خاصی نکردم. امسال سال اخریه که میخوام کنکور بدم و هرچی امسال قبول شدم باید برم. من تلاشمو میکنم و هرچیشد میام اول مهر میگم. الان توی تقویم علامت میزارم که یادم نره .خدافظ
سلام من تا الان درسام و خوندم ولی نه اونجوری که باید برای کنکور خوند از امروز میخام مستمر بخونم امسال سومین سالیه که کنکور میدم و دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم ولی مطمئنم و باور دارم که به پزشکی مشهد میرسم فقط خواستم اینجا هم ثبت کنم بعد از نتایج ۱۹مرداد ماه میام میگم نتیجه چیشد،به امید موفقیت همه کسایی که تلاش میکنن
سلام منم سارام خواستم اینجا اعلام حضور کنم حتما بعد از اعلام نتایج میام اینجا و نتیجه رو میگم و مطمئنم که عالی میشه
سلام من از خودم خسته شدم اصلن نمیتونم کاریو تموم کنم اولش خوب شروع میکنم ولی بعدش کلا بیخیال میشم کنکورمم همینطوریه اعصابم از خودم خورده ولی منم از امروز واقعی میخوام شروع کنم تاکنکور تیر ترمیم دارم میدونم خیلی سخته ولی بهتر از دست رو دست گذاشتنه بعد نتایج نتیجرو اعلام میکنم ببینیم چی میشه آخرش ایشالا که خوب میشه
سلام من فکر کردم تنها کسانی که توی این تاپیک قول دادن و موفق شدن همون صفحه اولش بودن که استارتر ازشون یاد کرده بود
بعد دیدم شما هم برای اردیبهشت پیام گذاشتین والان به پزشکی رسیدین
منم همینجا مثل همه قول میدم همه تلاشمو بکنم
امیدوارم همه حرفشون با عمل همراه بشه و مطمئنم توی دوماه خوب خوندن و خوب یادگرفتن امکان پیشرفت قابل توجه ممکنه
من برنامم و توانم درحدیه که تعهدی فقط میرسم بیارم
تعهدی پزشکی گیلان منطقه۲ تا چقدر دیدید؟؟
خودم نهایت ۶۰۰۰ منطقه۲ دیدم
ممنون میشم بگید
بچهها به نظرتون تا تیر تو کنکور ریاضی میشه کار به خصوصی انجام داد با ساعت مطالعهی بالا؟ با این کنکور خوبی که برگزار شد من همون اندک انگیزهم رو هم از دست دادم...
Live as if you were living a second time, and as though you had acted wrongly the first time
منم از همین الان قول میدم که توی کنکور 1403رتبم زیر سه هزار منطقه بشه شاید خیلی دیر باشه ولی کاملا شدنیه و من میتونممطمئنم که میتونم
دیگه نا امید نمیشم جا نمیزنم فقط میخونم 🙂🤝🏻
من همین جا پیام گذاشته بودم 7 8 ام فروردین شروع کردم تا تیر تلاش کردم بخونم ولی تا پای جون تلاش نکردم واقعا خیلی سینوسی خوندم . کنکور 1403 هم اسون بود و بلای جون مبحث حذفی ها . من به هدفم نرسیدم متاسفانه . معدلم 19 شدم تراز 8800 کنکور تیر زیست 45 شیمی 31 فیزیک ریاضی زمین 15 تراز 7500 . تراز کلم شد 8200 با رتبه 10000 منطقه 1 و 38000 کشوری . پرستاری ازاد تهران اوردم ورودی بهمن. ثبت نام هم کردم و بهمن میرم دانشگاه چون از طرف خانواده دیگه اجازه نداشتم بمونم . اما دوباره دارم میخونم برای هدفم دو هفته ست شروع کردم تقریبا . هنوز هم یه سری اشتباهات پارسال رو دوباره تکرار میکنم . اما امیدوارم امسال کله خری و یاغی گری رو بزار کنار و ادم شم .موفق باشید همگی
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)