خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 1011
    نمایش نتایج: از 151 به 164 از 164
    1. Top | #151
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

محمدرضا شروع از۲۰ بهمن

سلام من محمدرضا هستم از ۲۰ بهمن شل و ول شروع کردم اما از الان قوی شروع میکنم و کنکور ۱۴۰۳ اردیبهشت ماه داروسازی قبول میشم و خبرش رو میدم خداحافظ

2. Top | #152
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام محیا هستم امروز شروع کردم
      امیدوارم بعد کنکور اردیبهشت بیام بگم که ترکوندمممم
      به امید پرستاری تهران

3. Top | #153
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من الان یه هفته ست شروع کردم به درس خوندن.سال سوممه و از کرونا به این ور واقعا کار خاصی نکردم. امسال سال اخریه که میخوام کنکور بدم و هرچی امسال قبول شدم باید برم. من تلاشمو میکنم و هرچیشد میام اول مهر میگم. الان توی تقویم علامت میزارم که یادم نره .خدافظ

4. Top | #154
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام من اینجا به خودم قول میدم سال بعد فیزیک شریف قبول میشم ، اول مهر هم میام نتیجرو میگم بهتون

5. Top | #155
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من تا الان درسام و خوندم ولی نه اونجوری که باید برای کنکور خوند از امروز میخام مستمر بخونم امسال سومین سالیه که کنکور میدم و دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم ولی مطمئنم و باور دارم که به پزشکی مشهد میرسم فقط خواستم اینجا هم ثبت کنم بعد از نتایج ۱۹مرداد ماه میام میگم نتیجه چیشد،به امید موفقیت همه کسایی که تلاش میکنن

6. Top | #156
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام منم سارام خواستم اینجا اعلام حضور کنم حتما بعد از اعلام نتایج میام اینجا و نتیجه رو میگم و مطمئنم که عالی میشه

7. Top | #157
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      به به

Up جهت انگیزه
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

8. Top | #158
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من از خودم خسته شدم اصلن نمیتونم کاریو تموم کنم اولش خوب شروع میکنم ولی بعدش کلا بیخیال میشم کنکورمم همینطوریه اعصابم از خودم خورده ولی منم از امروز واقعی می‌خوام شروع کنم تاکنکور تیر ترمیم دارم می‌دونم خیلی سخته ولی بهتر از دست رو دست گذاشتنه بعد نتایج نتیجرو اعلام میکنم ببینیم چی میشه آخرش ایشالا که خوب میشه

9. Top | #159
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Aida_ نمایش پست ها
      سلام باران جان
      چندوقت بود خیلی نا امید بودم با وجوده این که درس میخوندم
      اما وقتی مطلبی که گذاشته بودی رو خوندم خیلی امیدوار شدم
      منم همه تلاشمو میکنم از این به بعد تا شهریور ماه خبر قبولیمو بدم و تجربیاتمو برای بچه ها به اشتراک بزارم
      میرم که با خبر قبولیم برگردم...
      سلام من فکر کردم تنها کسانی که توی این تاپیک قول دادن و موفق شدن همون صفحه اولش بودن که استارتر ازشون یاد کرده بود
      بعد دیدم شما هم برای اردیبهشت پیام گذاشتین و‌الان به پزشکی رسیدین
      منم همینجا مثل همه قول میدم همه تلاشمو بکنم
      امیدوارم همه حرفشون با عمل همراه بشه و مطمئنم توی دوماه خوب خوندن و خوب یادگرفتن امکان پیشرفت قابل توجه ممکنه

10. Top | #160
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من برنامم و توانم درحدیه که تعهدی فقط میرسم بیارم
      تعهدی پزشکی گیلان منطقه۲ تا چقدر دیدید؟؟
      خودم نهایت ۶۰۰۰ منطقه۲ دیدم

ممنون میشم بگید

11. Top | #161
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      افشین مقتدا یه هفته قبل کنکور شروع کرد رتبه ۲۰۰ شد شماهم میتونید

12. Top | #162
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بچه‌ها به نظرتون تا تیر تو کنکور ریاضی میشه کار به خصوصی انجام داد با ساعت مطالعه‌ی بالا؟ با این کنکور خوبی که برگزار شد من همون اندک انگیزه‌م رو هم از دست دادم...
      Live as if you were living a second time, and as though you had acted wrongly the first time

13. Top | #163
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم از همین الان قول میدم که توی کنکور 1403رتبم زیر سه هزار منطقه بشه شاید خیلی دیر باشه ولی کاملا شدنیه و من میتونممطمئنم که میتونم
      دیگه نا امید نمیشم جا نمیزنم فقط میخونم 🙂🤝🏻

14. Top | #164
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من همین جا پیام گذاشته بودم 7 8 ام فروردین شروع کردم تا تیر تلاش کردم بخونم ولی تا پای جون تلاش نکردم واقعا خیلی سینوسی خوندم . کنکور 1403 هم اسون بود و بلای جون مبحث حذفی ها . من به هدفم نرسیدم متاسفانه . معدلم 19 شدم تراز 8800 کنکور تیر زیست 45 شیمی 31 فیزیک ریاضی زمین 15 تراز 7500 . تراز کلم شد 8200 با رتبه 10000 منطقه 1 و 38000 کشوری . پرستاری ازاد تهران اوردم ورودی بهمن. ثبت نام هم کردم و بهمن میرم دانشگاه چون از طرف خانواده دیگه اجازه نداشتم بمونم . اما دوباره دارم میخونم برای هدفم دو هفته ست شروع کردم تقریبا . هنوز هم یه سری اشتباهات پارسال رو دوباره تکرار میکنم . اما امیدوارم امسال کله خری و یاغی گری رو بزار کنار و ادم شم .موفق باشید همگی

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 1011

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن